Ångest inför 18 år

Nu är det så här att jag fyller år på måndag. På lördag ska jag fira min födelsedag. Först ska jag äta middag med mina vänner och sen ska vi till Gröningen och ha det lite trevligt. Detta är bestämt så det finns inget att prata om. Den som vill komma får komma, den som vill göra något annat får göra det. Jag har bestämt mig och så här blir det. Det är min födelsedag, jag bestämmer alltså hur jag vill fira den. SLUTDISKUTERAT!

Och jag kan ju tala om att det är inget jag ser fram emot eftersom jag redan vet en del som är emot mitt beslut. Känns mycket uppmuntrande, kan jag meddela.


WoW spelares välsignelse

"<Pito>Fan rännskita är en välsignelse för WOW spelare, bara springa in i toan trycka till rejält en gång finspruta porslinet och woops fram med lite papper snabbtork och tillbax till WOW innan ens leatherwork e klart :D "
Klockren  =P

Huge cock

<jettekuk> can anybody help me?
<ironi> jettekuk: i hope you realize your nick mean huge cock in swedish (and maybe other languages as well)
<jettekuk> no i didn't know that
<jettekuk> my name is jettek and i live in the uk

HAHA tack Linnea =D
http://www.warpdrive.se/


Allsång på Skansen

Nu känner jag hur min artonårsdag kommer krypande. Jag kommer få digitalkamera. Det vet jag. För pappa har gått och blivit mycket generös och sammarbetsvillig all of a sudden. Thats nice. I alla fall, så frågade han vad jag ville ha för en sort så jag antar att jag får en. Men nu är jag så inställd på det så om jag inte får en kamera så kommer jag nog inte ens kunna låtsasle om jag får något annat. Inte bra..

Snart är det reprisen av Allsång på Skansen. Jag missade det i tisdags. Jag glömde bort det för jag satt och spelade =( Jag har fått en "kompis" på wow och han är så rolig för han bara flörtar hela tiden =P Därför glömde jag bort Allsången :'( Och Björn Kjellman var ju där den här veckan och han är ju min favorit. Varken min mamma eller pappa förstår varför jag tycker om Allsång på Skansen för båda dom två hatar det. Fast jag har lärt mamma att tycka om det så nu sitter vi tillsammans på tisdagkvällarna och kollar =) Måste sluta skriva, för nu börjar det! =D

RSS 2.0