Så innehållsrikt!

Bläää. Jag har tråkigt! Det finns inget att göra och inget att skriva om så jag borde väl låta bli men eftersom jag inte kan komma på något bättre att göra så skriver jag i alla fall.

Jag ska fråga min mamma sen om jag får öppna chipspåsen som ligger i skafferiet =) Men hon sover så jag kan inte fråga henne än.

Hej

Hej på dig du!

Idag har jag varit i Ängelholm hos min pappa för att Thore skulle ha en fjuttig liten Wow-skiva där. Han har fått för sig att han ska spela wow men han kommer tröttna inom en timme eftersom han inte är så bra på engelska. Men vi käkade också så de var inte helt meningslöst. Efter det så åkte jag hem igen. Och nu märkte jag precis att jag har något konstigt gråsvart klet på mina fingrar som jag har pelat mig i ansiktet med så nu har jag gråsvarta fläckar där också och jag har ingen aning var det kommer ifrån!


Imorgon ska jag göra......INGENTING! Kuul va??

Tvättat kläder

Idag har jag varit ganska duktig. Jag har inte läst och jag har inte spelat wow, mina vanligaste sysselsättningar som inte mamma uppskattar för då kallar hon mig för soffpotatis och soffdeg och sånna saker och säger att jag är lat och att jag blir förslappad. Jag har tvättat kläder! För hand! För alla mina kläder var smutsiga och jag kan inte använda tvättmaskinen för den har för mång knappar och jag behöver kläder till imorgon för då ska jag åka till Eskilstuna med Thore-snore och hans familj. Men man kan ju undra hur rent det blev egentligen. Jag har säkert sköljt kläderna för dåligt så det är massa tvättmedel och sköljningsmedel kvar i dem. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag har nog för lite rena trosor så jag borde kanske tvätta lite fler sånna. Men palla det! Som Marcus skulle sagt. Eller åååårka!

Nej, nu ska jag spela wow!

Skiftande innehåll

Nu spelar Sverige mot England. Det blev precis 1-1. Jag klarar inte av att kolla på matchen för Rooney, eller vad han heter, är så JÄVLA FUL så jag står inte ut med att se honom. Jag vet att man inte får tycka så men jag kan inte hjälpa det! Sen stör jag mig på en av kommentatorerna också, han som pratar så jävla mycket hela tiden och tror att han är bäst på allt. Jag tycker att han i radiosporten som pratar så snabbt ska prata i TV istället för han låter inte så bezzervizzrig som han som pratar nu. Han låter trevlig. =)

Idag har jag inte lyckats åstakomma mycket. Alla mina kära vänner har åkt till Bulgarien. Jag hoppas att de är så smarta så de tar sig in på ett internetcafé och rapporterar till mig allt som händer ;)

Jag har läst ut en bok idag så imorgon måste jag börja på en ny. Boken slutade inte som jag ville. Oj nu blev det nog nästan mål för kommentatorerna skrek väldigt mycket. Hon som boken handlade om fick inte sin stora ungdomskärlek för han fick guldfeber och åkte till Kalefornien och där fick han sitt huvud avhugget och kinesen som hon blev bästis med blev hon heller aldrig tillsammans med trots att de gick och trånade efter varandra och hon fick heller inte återse sin familj, som jag ville. Jävla skitbok! Jag vill att böcker ska sluta som jag vill! Dessutom tyckte jag att boken var mitt inne i historien och då var den helt plötsligt slut. Det kändes som att tjejen och kinesen hade fler äventyr att uppleva tillsammans men dem fick man inte läsa om. Hoppas jag hittar en bättre snart, för jag ska snart börja leta efter en ny som jag kan läsa inatt. Och imorgon.

Och vad ska jag göra imorgon då? Ingenting :'( Jag kan inte ens klappa min söta lilla katt Måns längre för han bara flänger omkring bland damerna hela dagarna, så man ser aldrig honom. Han kommer bara hem när han är hungrig och då måste man följa honom till matskålen, för han fattar inte att han kan gå dit själv. Sen när han har knaprat i sig några torrfoder går han ut från tvättrummet, där matskålen står, och in i hallen. Där lägger han sig på en av de gråa mattorna i cirka en halv minut för då kommer han på att han fortfarande är hungrig, och eftersom han inte kan gå till matskålen själv börjar han jama så att alla ska komma till hans tjänst och följa honom till maten. Vilken idiot han är! Men söt =) När han ätit klart den andra omgången går han ut till damerna igen. Idag tog han t.o.m. med sig en dam hem när han kom på en av sina vanliga ätstunder. Han ville kanske bjuda henne på lite torrfoder, men hon fick inte komma in. Han har synts med den här damen rätt många gånger på sistone så Måns har kanske lämnat ungkarlslivet och stadgat sig.


Bebisar och studentfest

Hej!

Nu är jag hos Thore, min s.k. pojkvän. Han blir misshandlad av en tre månader gammal bebis! HAHA! "Aj, Liv hjälp mig. Han drar mig håret. aj AJ!" Stackare ;)

Idag ska jag på studentfest hos min kusin Anna i långt borta i Åkerlandskapet. Skåne, med andra ord. Vi ska åka i samma bil som farmor och farfar. Marcus ska inte med, vilket jag tycker är dåligt för så gör man inte mot sin släkt. Men han ska iaf plocka potatis i mitt ställe :)

Hejdå!

Intressant

Jag har upptäckt att Åke Sandstedt, min psykologilärare som jag hade förra terminen, bloggar och han skriver om ganska intressanta saker. På svenskan har kära Dalling pratat om Alexander Selkirk, mannen som var isolerad på en ö i fem år. Daniel Defoe blev inspirerad av detta och skrev Robinson Crusoe. Men Åke Sandstedt har skivit i ett inlägg (Den romantiserade ensamheten) att Alexander Selkirk blev totalt förstörd av fem år på en öde ö. "När Selkirk återfanns hade han tappat all mänsklig värdighet; han kunde inte tala, åt rått kött och betedde sig också i övrigt mest som ett djur." Han återhämtade sig efter att han kommit tillbaka till civilisationen, men det är ändå ganska intressant att se hur man skulle reagera om man blev isolerad i så många år.

Butter

Marcus är inte min kompis längre. Han håller på och kastar ut mig från wow. Jävla idiot! Han kan väl spela cs eller något annat töntigt?

Övergiven av bror

Jaha, nu stack Jens och en av gästerna också. Gästen var tydligen Jens kompis. De andra två gästerna,  som är syskon med gästen som stack med Jens, är kompis med Lotta och de vuxna gästerna, som är föräldrar till de övriga tre gästerna, är kompis med mamma och Bosse. Min enda kompis var Marcus men han är ju på lan =( Och han var ingen gäst för han är min bror. Bara för det ska jag wowa. Som protest. Och för att det är kul ^^

Rubrik?

Gästerna är här nu och jag sitter vid datan. Väldigt socialt av mig. Marcus stack till sin kompis för att lana! Så har mamma tjatat så mycket på att vi måste vara hemma så sticker han direkt efter middagen. Hmm, butter ;( Usch vad jobbigt detta är! Jag ska stänga in mig på mitt rum nu.


Trött

Uuusch vad jag är trött! Jag har ändå sovit jättelänge och jag var hur pigg som helst innan, men när jag åkte med 506:an från Thore sjönk all energi jag hade. Man blir så dåsig av att åka buss.

Men nu ska jag ta mig ett glas coca cola så blir jag kankse lite piggare igen! =)

Sunes sommar

Jag var hos Thore igår. Vi kollade på Sunes sommar! Det var jättelängesen jag såg den och nu förstod man ju alla "vuxenskämt" som man inte fattade när man var liten :P

Ikväll ska vi få gäster. Fast jag vet inte vilka det är. Joobigt. Jag har social fobi. Typ. Jag tycker inte om främlingar.

Hejdå!

Filmfestival

Jag hade inte många lektioner idag. Inte en enda faktiskt. Men jag var i skolan ändå, för jag är så ambitiös! 
Fast det var kanske inte riktigt sant. Jag var där för att lämna några papper och kolla på Filmfestivalen, som var ganska trevlig tills det hade gått fyra filmer för då blev det ungeför som att lyssna på en redovisning-hjärnan orkar inte hänga med, speciellt när hälften av filmerna inte hade någon handling. Men jag orkade inte se på hela föreställningen så jag såg inte alla filmer. Men jag hoppas att den med Dalling eller den sorgliga kärleksfilmen vann. Haha, där Markus Forsmark var med, skolans snyggaste kille när man gick i femman. Dessutom gick ju han på högstadiet!! =O Han var stooor!

Jag var lite duktig idag idag och cyklade till pappa! Det var mest tråkigt. Bara så alla vet det :P

Tre gröna jackor

Det finns vissa saker som man bara inte ska göra. Till exempel att gå och köpa samma jacka som sin bästa kompis. Det har min bror, Marcus, och hans kompis Robin gjort, och de gjorde det samtidigt. En militärgrön jacka, rätt snygg.  Nu för en liten stund sen var jag nere på affären och handlade(gulaschsoppa!). Då mötte jag Marcus och Robin i sina likadana jackor. Men! De hade en tredje kompis med sig, André och gissa vad han hade för jacka? Joo, en militärgrön, rätt snygg jacka. Precis den som Marcus och Robin har. Och det ser ganska lökigt ut när tre bästa kompisar springer omkring i likadana jackor. ;o)

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar. Det var inget speciellt med denna dagen förutom att treorna hade maskerad och var allmänt jobbiga. Jag tycker faktiskt att det är taskigt att kasta mat i matsalen och sen springa därifrån, som de gjorde. Då måste städ- och mattanterna städa upp det och de har väl annat att göra! Typ städa toaletter och laga mat. Men som tur var var det rektorn som städade, och han är inte speciellt trevlig så det var bra att han fick göra något otrevligt! Det verkar inte som att han har en speciellt viktigt roll på skolan om han får i uppgift att städa matsalen och sitta och kolla om elever har med sig sina matkort till matsalen.


RSS 2.0