Hej

En snaps och jag kommer däcka i sillen. Jag är trött. Dumma jobb. Snart kommer Bo Einar och hämtar mig. Pappa ringde innan! Helt fantastiskt, blev glad faktiskt. Han önskade mig god jul.

Dopparedagen

Och så var det jul igen. Jag tycker att åren går läskigt fort. Snart är jag nog gammal och nästan död och funderar över var mitt liv egentligen tog vägen. Jag kommer säkert fråga mig själv varför jag jobbade som tidningsbud fram tills pensionen. Förhoppningsvis inte..Men man vet ju aldrig. Idag ska jag hem till mamma och fira jul med henne, Bosse och Bosses mamma. Det är hög mysvarning på det :)



Mamma, lilla Gwen och Bosse :)

Lillejul

Idag har jag varit väldigt effektiv. Har varit ute på stan med lillebror och handlat sista julklappen. Hann också med en runda till systemet. Jag har slagit in julklappar och jag har städat. Nu är jag hemma hos mamma och fikar med hela gänget från Malmö. Sen är det middag men jag funderar på att sova istället. Jobbar sista natten inatt, sen är jag ledig i fyra dar!  Wihooo!

Julrusch

Jag har en fin hållhake på min bror och den ska jag utnyttja idag. "Ställ dig i den tre km långa kön där borta så sätter jag mig på stolen här." "Men vafaaaaan" "Käften!"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Måndag

Idag fick jag en tillsägelse från min hyresvärd. En liten lapp det det stod att jag måste sluta slänga cigarettfimpar från balkongen. Jag ska givetvis sluta upp med det, jag som röker så mycket. Linnea, du kan ta åt dig av det istället ;)

Den söte lastbilskillen har gått och blivit en söt långtradarkille. Grattis älskling :)

Jul...

Jag hatar min mobil och min dator när de ska "sammarbeta". Det funkar inte. Började skrika på skiten. Inte för att det hjälper men fan vad irriterad jag är idag. Var tvungen att meddela pappa att jag inte tänker vara hos honom på jul. Det är egentligen "hans" år i år men jag pallar inte. Var lite orolig över hur han skulle reagera men som vanligt var den oron helt obegofad. Han säger inte vad han tycker, bara gillar läget. Vilket jävla läge det än är. "Brinner det i köket? Ja men det löser sig." Typ. Jag skickade iaf ett sms till honom för det är på den nivån som vår kommunikation ligger, de få gånger vi kommunicerar. Nu för tiden ringer till och med farmor och farfar till mig och informerar om släktträffar eftersom de är rädda att pappa inte gör det. Jag fick ingen som helst respons på mitt sms, vilket faktiskt är ovanligt. Han brukar alltid svara. Typ "okej". Men jag pratade med Marcus som bekräftade att meddelandet gått fram. Så han är nog sur, men det vågar han ju inte säga. Skitsamma.

Fan

Fy fan vilka jävla idioter det finns. Jag kan inte torka mina kläder. Och nu är ALLT blött. Handdukar, sängkläder, trosor. Jag har ett jävla par trosor som inte är blöta och dem har jag på mig. Fick rota längst in och längst ner i garderoben för att hitta dem. Hur svårt är det att bara hämta sina jävla kläder? Jag är arg...

Ilsken

Varför ska det alltid vara problem nere i tvättstugan? Min tvättid började klockan sju idag. Jag gick ner halv sju för säkerhets skull för det har hänt att andra har stulit min tid innan. Idag var det någon jävel som inte tömt ena tvättmaskinen. Dessutom hade idioten låst torkrummet. Klockan sju gick jag ner där igen och kastade ut kläderna som låg i tvättmaskinen och stoppade in mina egna kläder. Men torkrummet är fortfarande låst. Fan vad jag hatar människor ibland...

Julshopping

Idag har jag handlat julklappar. Det gick bättre än förväntat. Har haft lite problem med vad jag skulle köpa till Ante men jag hittade en pryl idag som riktigt skrek hans namn. Den är nog ämnad för honom. Så jag köpte den. Om han inte tycker om den så spöar jag honom. Men bara lite. Nu måste jag bara köpa något till pappa men som vanligt är det i stort sett omöjligt. Någon som har tips på vad man kan köpa till en pappa?

Jordskalv

Imorse var det värsta skalvet i Skåne. Jag pratade med Linnea samtidigt som det hände men hon trodde att jag var hög.  Hon sa också att jag kanske borde gå och lägga mig, att jag hallicunerade pga trötthet. Hon var nog den enda människan i hela sydsverige som inte märkte det, trots att hon var utomhus. Häftigt var det iaf!

Idag har jag varit väldigt duktig och gjort kycklingsallad, som jag inte orkade äta. Igår var jag duktig som gick på ett skivstångspass och det är helt otroligt att jag knappt har någon träningsvärk idag. Jag vill träna igen.

Björn Gustavsson

Inatt var tidningarna sena så jag var klar kvart över sex. Vid halv sex börjar folk röra på sig på stan. Då börjar de också sända repriser av intervjuer de haft på Mix megapol, och det kan jag lyssna på nu när jag har en ny och fin mobil. Imorse sände de en intervju med Björn Gustavsson, och det är rätt svårt att låta bli att skratta när den människan pratar. Jag såg nog ganska fånig ut när jag gick omkring med en tidningsvagn och skrattade för mig själv. Ännu ett bevis på att tidningsbud inte är riktigt som de ska i huvudet. Iofs går jag runt och ler fånigt mest hela tiden nowadays, så det spelar kanske ingen roll om jag skrattar lite också.

Tisdag

Idag ska jag ut på stan med Linnea och köpa mig en ny mobil. Det behövs. Jag ska skaffa tre-abbonemang så att jag kan prata med Linnea 24 timmar om dygnet. Jag måste det annars kan jag inte leva. (Jo, det kan jag men Linnea har separationsångest så jag skrev bara så för att göra henne glad.) Jag borde nog köpa lite julklappar också.

Rubrik

Det finns mycket trevligt jag skulle kunna skriva om men jag låter bli. Ett tag till iaf. Istället tänkte jag skriva om min nymålade lägenhet för jag slår vad om att ni vill läsa om det. Det är ju sjukt intressant. Det blev klart idag, trots att målaren från början sa att det skulle bli färdigt i fredags så att jag skulle kunna få ordning igen under helgen. Dumma målare. Det blev bra i alla fall. Fast den nya krämfägen passar inte så bra med det babyblå köket. Varför målar man babyblått i ett kök? Tydligen var det en tidigare hyresgäst som tyckte att det var fint. Kissgult i badrummet var också omtyckt. Märkliga människor det finns. Han måste ha varit väldigt skitig dessutom för det var enorma smutsfläckar på väggen där han hade haft sin säng, och de gick inte att få bort. Mysigt..Men de är borta nu!

RSS 2.0