A new earth

Jag har beställt en bok som jag längtar jättemyckert efter! Den kommer i veckan. Jag kommer att sträckläsa den.

Home sweet home

Jag ska vara hos mamma i helgen. Så sant som det är sagt. Jag ska ha en helhelg i Vejbystrand. Jag är ledig då och vill komma bort från stan. För Ängelholm är så extremt stort. Nej, men jag saknar Vejby lite grann. Där är fint egentligen, synd att man inte fattar det så ofta. Jag saknar mamma också. Och huset. Fridfullheten och stillheten. Det är aldrig tyst runt mig längre. Alltid en massa ljud. Särskilt från trafiken utanför lägenheten som jag bor i.

Jag ska tigga till mig tacos och spagetti och köttfärssås när jag är där :) Det ni!


Stopp i toan

Det finns inga problem, bara utmaningar. Därför ska det bli mig ett sant nöje att ta itu med min toalett som har krånglat sen igår. Det blir stopp i den lite då och då. Spännande...Jag har ingen aning om hur man fixar sånt. Vilken tur att Google finns som har svar på mänsklighetens alla problem. Förlåt, utmaningar.

Det var mig ett sant nöje att vakna idag! Det låg en Icapåse med bullar och tropisk juice på golvet :) En påse med frukostbullar och en påse med lite smått onyttiga bullar. Wienerbröd, croissant och en kanelbulle <3 Tack så mycket Maria :D

Strykbrädan

En ganska skum sak hände nyss.

Jag satt vid datorn och läste en text och när jag läst klart den texten tänkte jag lämna datorn så mot slutet av texten började jag snurra stolen från datorn, men blicken var kvar på skärmen. Samtidigt sträcker jag omedvetet ut min högerhand för att känna efter var jag har strykbrädan någonstanns så att jag inte går in i den när jag reser mig. När jag inte hittar den vänder jag mig om och ska se var den är men då kommer jag på att jag inte har någon strykbräda. Men jag var helt säker på att jag hade strykbräda snett bakom mig. Weird.

Dansken ringde igen

Okej, det var väl rätt så viktigt =) *hoppas*

God morgon

En liten kort fråga till Dansken: VAD TÄNKER DU MED? Att ringa till mig klockan tolv är en synd, du vet det. Du ska straffas för detta. Jag hoppas, för din egen skull, att det var något ytterst viktigt. ;-)

Idag gjorde det iofs inget för jag skulle upp tidigt ändå. Men jag var för yr för att hinna svara. Jag stapplade omkring i lägenheten i och undrade var ljudet kom ifrån. Jag tror att jag trampade lite på Linneas hund.

Idag är det tydligen fredag men det känns som vilken dag som helst. Jag ska till City Gross med Linnea och Jeppelina. Mamma hade ju inte tid, hon har aldrig tid för mig.

Silbersky ser tydligen ingen skillnad mellan orden döda och mörda

"Jag visste ju inte att hon(mamman) skulle reagera på det sättet. Mina ord räckte inte till och därför tog jag Dagerman till hjälp. Jag tror ingen har uttryckt det finare vad det innebär att döda ett barn." // Leif Silbersky



Jag blir så arg när jag hör Silbersky. Jag förstår inte ens hur han har mage att jämföra Eklunds brutala mord på Engla med dikten Att döda ett barn. Fy fan. Dikten handlar om något helt annat.

Träning

Vad roligt det var att träffa min mamma idag...Hon tittade på mig och sa: Hur länge sen är det egentligen som du tränade senast?

Tack mamma, tack...
Men jag tränade idag! Fast mitt kort hade gått ut så han i receptionen lät mig gå in gratis. Hehe. Det är bara för att han är lite kär i mamma ;) När jag sa att jag ville betala kortet på autogiro, som man kan göra nu för tiden, så sa han att jag skulle be mamma betala istället. Då kunde jag betala tillbaka till henne och slippa räntan. Smart! Mamma blev inte lika förtjust som jag, men jag sa att jag slutar träna om hon inte gör det. Så nästa vecka är mitt kort i funktion igen :D

Jobb

Onsdagar är fruktansvärda rövdagar när det handlar om tidningar och min tillvaro handlar rätt så mycket om det. På onsdagar ska Hemmets Journal delas ut. JAG HATAR HEMMETS JOURNAL OCH JAG HATAR ALLA GAMLINGAR SOM PRENUMERAR PÅ DEN! Den är adresserad så man måste gå och läsa på varenda jävla dörrfan. Alla andra tidningar har klisterlappar som man sätter på brevinkastet men inte Hemmets Journal. Så om det är fem HJ i en port så måste man komma ihåg alla deras namn och hålla dem i huvudet hela tiden. Det är jobbigt för man måste använda hjärnan mer än vanligt. Orka det liksom.

Idag var det ännu jobbigare för tidningarna var försenade så jag blev inte klar förrän kvart över sex. Inte mitt fel iaf! Jag hade tur som inte träffade någon gammal surkärring som stod i dörren och väntade på tidningen. "Hörredu, klockan är faktiskt över sex och mitt kaffe är klart men inte har det kommit någon tidning som jag kan läsa samtidigt som jag dricker kaffet för det är totalt omöjligt att dricka kaffe utan en tidning." Det brukar vara vanligt på den rundan, sockerbruket. Även om det aldrig är mitt fel att jag är sen så får man skäll lite då och då. Folk är tröga. Tror de att jag tycker att det är kul att sitta ute i kylan och vänta på tidningar som aldrig kommer för att någon har sprutat vatten på pappret i trycksalen på HD? Ja men det är klart att det är mitt fel...


Peter Jöback i Melodifestivalen!

Lotta, check this out! Han har varit med i Melodifestivalen för typ 100 år sen. Eller 18 för att vara mer exakt. Kanske inte världens bästa framträdande eller låt.



Fuck off

Ge dig! Jag vill inte! Jag pallar inte! Du är jobbig!

Peter Jöback

Jag hade fin dröm när jag sov alldeles nyss. Jag höll på att glömma bort den men när jag satte på en låt med Peter Jöback så kom det tillbaka för det var nämligen honom jag drömde om. Jag drömde att han och jag var bästa kompisar! Han var jättesnäll. Vi var hemma hos mig och vi typ umgicks och hade jättekul. Han skulle var med i Melodifestivalen men var på väg att missa det så han fick springa dit. Jag kollade på det på tv:n och efteråt kom han hem till mig igen och jag sa att han varit jätteduktig^^ Men sen vaknade jag =(

Amy Macdonald



Coolt hon pratar eller! I love her =)

Ahmaaygaad



Salivproduktionen i min mun ökar kraftigt när jag ser den här mannen. Han ska hänga på min vägg.

Svammel

Imorse när jag jobbade gjorde jag en riktigt god gärning. Det stod en ambulans utanför en port och de kunde inte komma in, så jag fick låsa upp till dem. Även om den gärningen inte går att jämföra med vad de där ambulansförarna gör varje dag så kändes det ändå bra.

Läkare, sjuksköterskor, ambulansförare, brandmän och poliser är helt underbara människor allihop. De riskerar sina egna liv för att rädda och bevara andras. Så osjälviskt. Läkare och sjuksköterskor riskerar kanske inte sina liv så mycket men de räddar iaf hur många som helst.

Så fint! Nu vet jag vad jag ska säga till psykologen på polishögskolan när (inte om) jag blir antagen när h*n frågar varför jag vill bli polis. "Jag vill skydda folket." Hehe...Innan har jag tänkt säga "Polisbilar är fräcka och det är coolt att bära vapen." men jag tror inte man kommer så långt på det. "Jag vill skydda folket" låter å andra sidan lite klyschigt. Men jag vet inte riktigt varför jag vill bli polis. Jag bara vill det. Kan man inte säga det? Det är det enda som känns rätt. Jag vill göra riktig nytta i samhället. Det var bra. Det kom jag på helt själv och det vill jag ju.

The return of the silverfishes

Såg två silverfiskar alldeles nyss. Jag har inte sett någon på evigheter så jag misstänker att de har omgrupperat sig och snart kommer attackera med full styrka när jag minst anar det.

Onödigt vetande: Min vägg mellan hallen och köket är 2,6 m lång. Varför farfar ville ha den informationen det vet bara han och gudarna men han sa iaf att jag skulle mäta den väggen.

Kaffe

Tid för kaffe!

Min farmor och farfar kom som sagt hit med bakelser innan antagligen för att de anade att jag inte hade något sådant hemma. Men de kom även med ett paket kaffe! De trodde nog att jag inte hade något kaffe heller men ack så fel. Jag är nog familjens största kaffeknarkare.

Hej

Nu kom jag på varför jag vanligtivs inte sover innan jag ska jobba. Jag brukar alltid gå och lägga mig vid 6 på morgonen och sova till 14 och sen vara vaken tills jag ska jobba igen. Jag drömmer bara konstiga drömmar om jobbet när jag sover på kvällen. Jag drömde precis att jag skulle gå två distrikt men jag kunde inte komma iväg. Det var hela tiden någonting som kom ivägen och jag blev försenad och ångesten över det bara växte. Sen skulle jag lasta tidningarna och då krånglade det så jag blev ännu mer försenad. Till sist var jag 1,5 timme försenad och då hade jag inte ens kommit iväg. Så här är det alltid när jag sover på kvällen, fast oftast brukar jag drömma att jag försover mig och får värsta paniken och när jag vaknar tror jag fortfarande att jag har försovit mig och springer runt som en yr höna ett tag innan jag fattar att det var en dröm.

Så OTROLIGT ointressant.

Orka!

Och återigen sitter jag här och dampar på mitt så kallade internet. Varför ska jag börja mecka med sånt som jag inte kan ett skit om? Jag vill ju bara spela wow.

Idag var farmor och farfar hos mig och hälsade på. Det var trevligt. Jag fick inflyttningspresent och födelsedagspresent. Dessutom kom de med bakelser :D Fast det känns som om jag borde ha bjudit på det. hehe...De sa att de hade gamla möbler som jag kunde få om jag ville, så imorgon ska jag hem till dem och se vad de har. Jag ska också äta middag där :) Underbart! Mamma var här också en sväng och vi åkte hem till Linnea och hämtade min datorstol och spegel. Så jag har fått gjort lite mer än vanligt idag ;)

INTERNET!

Jag är inte längre en olaglig människa som skäl trådlöst internet från grannen. Numera har jag mitt eget internet. Även om det krävdes många frustrerade raseriutbrott och sönderbitna naglar så fungerar det äntligen! Dansken kom hit och räddade mig precis innan jag var på väg att hoppa ner från min franska balkong i ren desperation. Han hade med sig ett lite mindre komplicerat modem än det jag har fått av Bredbandsbolaget. Kommer ihåg att jag hade samma problem när jag skulle aktivera bredbandet i Maries lägenhet. Det stod "Hittar inget modem" eller nåt liknande. Nu stod det samma sak. Det ligger ju där på golvet för helvete! Hur svårt kan det vara? Jag bytte iaf ut det modemet med Maries modem och då funkade det helt normalt. När vi provade med Danskens modem idag så fungerade det också helt normalt.

Damien Rice - Hallelujah



Så här ska det låta.

Intressanta fynd

Jag hade förfest i fredags och efter en förfest hittar man ofta lite spännande drycker. Nyss hittade jag en petflaska med vodka i. Tror att den tillhör Jenny. I kylen står vin som tillhör Jillian. På golvet står en vinbox som tillhör mig, men den är faktiskt oöppnad. Det ni! För övrigt så var det en ganska spännande fredagkväll med många överaskande och oväntade inslag.

Nästa helg tänker jag inte ha förfest. Jag ska ta det lugnt! (läs: sitta hemma och spela wow med en kaffekopp som enda sällskap. Låt mig va!). Men så kommer det antagligen inte bli eftersom jag har hela veckan på mig att ta det lugnt så till helgen kommer jag säkert att vara taggad igen. Men faktum är att jag är ganska trött på att festa och skulle faktiskt önska att vi hade en filmkväll eller liknande istället. Jag föreslår att vi har den hemma hos Maria för hon har ett stort och fint hus ute på vischan och hon ska säkert inte jobba. ELLER?

Fredag

Idag har jag mycket att göra men egentligen vill jag bara vara hemma i min ensamhet och spela WoW. Men det är ju fredag! Det blir förfest hos mig(igen), som Jillian planerade innan hon hörde med mig om det var ok ;) Jag ska också ge mig ut på stan i jakt efter något passande att ha på Gwens dop imorgon. Sen ska jag städa och tvätta. Jippi.

Mat

Dagens middag: Spagetti med tomatsås. Fantasifullt och bra.

-.-.-.-.-

Nu ska jag shoppa med mamma. Wo ho.............

Jag behöver tvätta kläder men det verkar vara helt omöjligt att få en decent tvättid i det här jävla huset. grr. Och inatt var det någon som hade "glömt" tvättpluppen i låset till tvättmaskinrummet. Jävla idioter det finns alltså! Nu skulle jag ju inte tvätta då men det var ju synd om den som skulle det. "Tvättplupp" var för övrigt inte ett godkänt ord av min webbläsare. Konstigt...

Orka

Tidningarna är försenade inatt. Och det fick jag reda på efter att jag gått hemifrån. Kul....så jag gick hem igen.

Kräftan

Nu har jag taggat en kräfta på facebook. Jag känner mig som en treåring.

Kakoman

Hej! Jag heter Liv och jag är ett kakmonster (Hej Liv!). Jag har varit beroende i ca två månader. Det är en speciell sort från Gille som jag äter varje dag. Nästan. "Jättegoda kakor" heter de och de är verklogen jättegoda! Det är choklad i dem.

Det sexfixerade folket

Mest sökta termer på bloggportalen.se:
1. Sexnovell
2. Onanera
3. Sexblogg
4. Sex

hmm..

Tråk

Det är på begäran av Linnea som jag skriver nu. Eller, begäran ska man kanske inte säga. Snarare allmänt gnäll. "Du skriver aldrig i din blogg!" Det beror på att jag inte har något roligt att skriva. Idag, till exempel, har jag inte lyckats åstakomma någonting. Jo, jag har dingat 42 med min lock men det är väl ändå inga av mina läsare som förstår det? Dessutom är det varken intressant eller roligt. Snarare tragiskt kanske.

Igår hjälpte Jonas mig med tidningarna. Det var snällt, tack så mycket!

Det är en stor dag för Zoltan idag för han har tagit körkort. GEZÄTA! :D

Morris

Idag blev det "morrishäng" med Jillian och Jenny. Maria skulle också kommit men hon valde att åka till Landskrona istället. Dissen! Vi åt och blev tjocka. Det är ju bra. För jag behöver ju verkligen det. Särskilt efter senaste helgens intag av både mat och dryck. Urk.

Urk

Det är alltid lika spännande att upptäcka att det finns kissfläckar på toalettstolen som man inte hade aning om att de fanns där och som omöjligt kan ha hamnat där av mig eftersom jag aldrig lyfter båda locken när jag ska kissa. Jag är ju tjej. lol..

Uppoffringar

Idag GICK jag till onoff och köpte ett headset endast för att Dansken inte orkar skriva. Jag är en sann vän.

Trötta mig

http://aftonbladet.se/nyheter/article3235455.ab

Så här tänker jag en fredagkväll:
Ikväll ska jag ta på mig en kort kjol och ett litet linne som pushar upp brösten så mycket det bara går. Jag ska dricka mycket alkohol. Jag ska flörta med killar. Detta ska jag göra av en enda anledning. Jag vill bli våldtagen! Det är ren och skär sanning. Jag sätter på mig utmanande kläder för att jag vill bli våldtagen. Jag dricker alkohol så att det ska bli lättare att våldta mig. Snälla, våldta mig! Jag vill att någon ska tvinga in sin äckliga kuk i mig samtidigt som jag skriker, gråter och gör motstånd. Det är otroligt tillfredsställande. Om ni bara visste.

Nej, detta är givetvis inte sant men artikeln ovan får en att fundera vad folk tänker med egentligen. Har jag rätt att sexuellt trakassera en man bara för att jag tycker att han ser het ut? Det skulle ju underlätta en hel del för då skulle jag inte behöva bry mig om vad han tycker om mig. Jag tror att jag ska göra det nästa gång jag går ut på krogen. "Men vadå? Jag trodde att jag fick ta på dig för att du har knäppt upp de översta knapparna i din skjorta."

Och om någon är dum nog att inte fatta varför en del tjejer klär sig utmanande så ska jag förklara det nu. Vi vill träffa någon som vi själva känner att vi vill ha sex med. Det är ganska svårt att intressera någon när man har joggingbyxor eller en sopsäck på sig. Även om alla vet att våldtäkter egentligen inte har ett dugg med klädsel att göra så det är ofta det som är avgörande ifall en våldtäkt är en våldtäkt eller inte i domstolen.

Linnea

Nu ska jag skriva om Linnea bara för att hon vill det.


linnea linnea linnea linnea linnea linnea linnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnealinnea

Haha! Imorgon ska vi leka.

Sälgrisen :)



Så här såg det ut när dansken sov hemma hos mig i natt. Han somnade med tv:n igång, min iPod på högsta volym i öronen och utan täcke och sen sov han utbredd över hela min säng. Lite som en däckad säl. Dessutom snarkade han som en gris, så man kan säga att han är en sälgris när han sover.

Hej

Idag har jag drygat ut min garderob med fyra plagg. Det behövdes. Jag har också fikat på Espresso House med Maria, Dalia och Jenny. Intressant va? Nej.

RSS 2.0