yes!

I övermorgon flyttar jag :)

Jag ska flytta :D

Jag lyckades krascha mammas dator igår. Det är andra datorn jag har förstört inom loppet av två veckor. Lyckat. Bosse fick igång datorn igen efter tre timmar men en del bilder har gått förlorade. Jag känner mig rätt dum.

Jag var i Stockholms skärgård över midsommar. Det var riktigt trevligt bortsett från några bråk. Bråken resulterade i att några av oss sov i en liten smedja som endast bestod av en eldstad och ett stengolv typ. Men det var ju trevligt ändå :) Fast jag luktade inte gott när jag kom hem.

Jag har hittat en lägenhet! Det hela har gått väldigt fort. Var och tittade på den förra veckan och får flytta in redan på tisdag nästa vecka :) Det är en väldigt liten etta men det kommer ändå att vara min lilla etta. Inte Maries äckliga trea. Och inte hennes äckliga möbler. Allt kommer vara mitt och jag får göra vad jag vill :) Fast det är lite tråkigt att flytta ifrån Linnea men vi kommer att bo på samma gata så det gör kanske inte så mycket ändå. Linnea vill för övrigt gifta sig med mig, på riktigt. Hon vill göra det bara för att man kan och för att Carolina Gynning gjorde det med sin kompis. "Men vadå, det kostar ju bara 500 kr att skilja sig om man vill det!". -.-

Bilkörning

Jag har börjat övningsköra lite mer med mamma nu. Innan när vi har bestämt att vi ska köra så har hon alltid ställt in det för att hon har fått viktigare saker att göra, saker som att vattna blommorna eller gå på en promenad. Egentligen är hon bara rädd för att åka när jag kör bil, så när jag frågade om hela min framtid måste lida bara för att hon är lite harig så tog hon sig i kragen. hehe. Hon är så lättmanipulerad ^^ ;) Men jag måste ju faktiskt ha ett körkort för att kunna bli polis.

Igår körde vi och då backade jag lite och startade i en liten uppförsbacke. På valhall ofc för mamma vågar ingen annanstanns. Fast sen körde jag faktiskt runt lite i kvarteret där mamma bor.

Spyfärdig

Jag hatar Marie typ lite mer än vanligt just nu. Om det ens går att hata henne mer. Linnea och jag var tre dagar ifrån att få en betalningsanmärkning pga henne. Tur att vi ska flytta så man slipper ha mer med henne att göra. Jag tror inte ens att de har fattat att vi ska flytta på riktigt. De tror nog att vi kommer ändra oss. Och det blir ju synd om dem, för då står de där med dubbla hyror och då har de ju inte råd med... eeh... mat. Fast det har de ju inte ändå vad det verkar som.

hej

Idag ska jag pallra mig till stranden med Linnea. Trots att jag inte har någon ordentlig bikini. Omg.

Helgen har varit spännande. I torsdags firade vi Lottas student, det var trevligt även om jag var dödligt trött. Det blev ett till 24-timmarsvaketdygn. På fredagen var det Nationaldagen och då hängde jag med Jesper, Eduardo och Francisco ut. Sen träffade jag Robin och Affe och vi gick till Top Spin. Där köpte jag en ramlösa :D Värsta duktig. För jag skulle jobba. På lördagen sov jag mest.

Nu läser jag den tolfte Stephanie Plum boken! Har precis börjat på den och den verkar bra. Den elfte var faktiskt rätt lam. Tråkigt. Undra när nästa kommer ut på svenska. Jag får sån abstinent.

Åååååh sopa!

- Veeem får inte följa med in på systemet? - Hunden, katten, glassen!

Lite hejjarramsa à la Hipphipp så här på eftermiddagskvisten.


Jag är så trött

Idag tar Lotta studenten. För att jag skulle vara i toppform för detta gick jag och la mig en stund i min kärleksfulla och vänliga broders säng. Men han kom hem från skolan och blev sur, så jag fick inte sova där. "Jag ska vara här inne fattar du väl!" Försökte i soffan men det är för ljust i vardagsrummet. I det lilla gästrummet, eller vad det ska föreställa, gick det heller inte att sova för mamma har ställt in massa grejer till studenten där så hon sprang ut och in och hämtade saker hela tiden. Mamma föreslog Jens säng men jag har vissa märkliga spärrar som gör att jag inte kan sova i andras sängar förutom om det inte är någon som står mig väldigt nära- som min bror till exempel. Iofs klarar jag knappt hans säng heller så jag låg ovanpå täcket.

Och nu åkte min bror iväg till sin bästis så det var ju jävligt onödigt att han körde ut mig från sitt rum. Jag som alltid är så snäll mot honom. Jag ska nog sluta upp med det.

Farväl =(

Jag är i ljup sorg. Min dator har avlidit. När jag skulle starta den imorse så hände ingenting. Jag provade att dra ut och koppla om sladdar hit och dit och jag ringde till Dansken för lite rådgivning, men enligt honom verkade det rätt kört. Det kommer ingen el in i datorn. Och garantin gäller inte längre på grund av mitt störda ex som tvunget skulle stoppa in mitt minneskort innanför datorskalet(eller vad det heter) så pappa var tvungen att bryta upp det och det fick man egentligen inte göra för då slutade garantin att gälla. JAG HATAR DIG THORE!

hej

Jag trodde att jag skulle få vara ledig ett par nätter denna veckan för jag har jobbat för mycket än vad man ska. Klockan fem igår, när jag precis hade gått och lagt mig och såg fram emot en hel natts sömn(jag hade varit vaken i 26 timmar då och var väldigt trött), så ringde chefen och frågade om jag kunde jobba resten av veckan också. Det kändes lite sugigt, men det positiva är att jag kommer få betalt på fredag trots att det inte kommer några tidningar då. Nationaldagen! Så på fredag är jag ledig men får betalt ändå. Det är grejer det^^ Men sen ska jag jobba lördag och söndag igen. Allt som allt blir det 19 nätter som jag kommer ha jobbat i sträck. Det är bara en vecka mer än vad man egentligen får lov -.-


Lillebror

Jag saknar min lillebror lite. Men bara ytterst lite. Jag har inte träffat honom på flera veckor tror jag. Han bara nördar sig på wow eller åkter till Mallorca. Jävla skitunge.

lite tråkig info

Idag slutade jag på PizzaKing så nu kan jag gå ut och göra Ängelholm osäkert igen. Finally! Och kanske hinna övningsköra lite mer. Fast inte med mamma för hon är så knäpp. Bosse är lite mer sansad. Eller egentligen inte, han bara låtsas att han är det.

Imorgon ska Linnea och jag tvätta. Sen ska vi åka till Väla och shoppa loss. Jag är på jakt efter en bikini och något att ha på mig på Lottas student. Det blir studentfest hemma i Vejby i år igen.

RSS 2.0