snore

Idag är ingen vanlig dag för det är Snores födelsedag! Jag har köpt en film(Scary Movie 4 för den har han tjatat om for aaagees!) och en "hörbok", ni vet en sån bok man lyssnar på och inte läser. Snore har på senare dar blivit väldigt förtjust i sådana. Eller, han har nog alltid varit i förtjust i sånna, jag vet inte. Jag har också köpt ett Dajmmarabou choklad för det gillar han.

Födelsedagskalas

Min kära far fyller år idag och jag har som vanligt haft problem med vad jag ska köpa till honom, så i brist på fantasu blev det folköl och ett marabou-dajm choklad. Så jävla fattigt! Men farmor och farfar kom och vi åt massor med kakor och bullar. Det vad smaskens =)
bajbaj

Jösses

USCH vad svår den här engelska-skiten är! Vi ska skriva en analys på en engelsk text där man bara förstår typ vartannat ord. Och det är skitsvåra saker vi ska analysera, typ vad det finns för symboler i texten men det finns inga symboler! Inte som jag kan hitta i alla fall. Jag säger bara jösses,  som min farmor brukar säga. Jag tror jag dör. Ordet jösses kommer från Jesus men för i tiden fick man inte säga jesus. Samma med jösses kors. Jesus på korset! Jaja, det var ju nästan intressant. Jag vet inte ens om det stämmer. Men jag tror det!

Idag fyllar min pappa år och jag har inte köpt något! Blää. Jag vet inte vad jag ska köpa. Marcus skulle möpa en ny mus till pappas dator för pappa snor alltid Marcus mus när batterierna i hans egen tar slut. hihi. Man ska inte ha en sladdlös mus för batterierna tar slut direkt! I alla fall den som vi har.

Jaja, jag måste fortsätta på engelskan nu, innan jag ska till skolan. BAJBAJ


Ris

Min mamma är så himla knasig. Hon är på friskis och svettis nu och hon sa att jag skulle koka ris medan hon var borta. Jag skulle sätta igång det kvar i sju, och nu klockan 8 ringde hon och sa: Riset är nog färdigt nu!
Jotack, det vet jag också. Det var jag som kokade det..lixom!
Men en hemlis är att jag brände riset först. Jag glömde bort det, så när jag gick ner till köket luktade det brända popcorn. Så jag fick sätta på nytt ris. Men det får inte mamma märka. Om hon märker det så är det för att jag tog en ny kastrull och diskade den första. Jag är så busig! Jag var faktiskt mycket ambitiös och pluggade så det var därför jag glömde det. Det är faktiskt sant!


Idag har jag varit i skolan precis som alla andra evighetslånga dagar. Det var tråkigt. Så klart. Imorgon har jag världens bästa sovmorgon till 12.40 och det har jag på torsdag också! Det är så underbarr!

Hej hopp gummisnopp

Idag har jag varit på IKEA med min fader och handlat lampor. För det är så mörkt på mitt rum och jag kräver extremt mycket ljus när det är vinter. Annars överlever inte jag. Jag har fem lampor i mitt rum hos mamma men jag tycker ändå det är för mörkt. Och jag kan inte köpa fler lampor för då kommer det se konstigt ut.


Jag är så fattig så det är helt sanslöst! Jag har femhundra kronor kvar av mitt studiebidrag och min pappa fyller år på torsdag och Thore på tisdag nästa vecka. Men jag måste köpa en jacka! Min superfina vita jacka har gått sönder så jag tänkte att jag har ju två vinterjackor så jag kan ta nån av dom. Men när jag skulle ta dom i garderoben fanns dom inte kvar! Så jag är helt jacklös i denna kalla tid och jag har inte råd att köpa en ny för jag har massa fördelsedagspresenter att köpa! Men jag tycker det är konstigt att mina vinterjackor är försvunna. Dom borde inte vara det.


Livet är minsann inte lätt alltid. Värst är det på mornarna. Ska man duscha eller ska man sova en halvtimme till? På kvällen när man ställer klockan är det det första alternativet som leder, att duscha. Men på morgonen när man vaknar spurtar det andra alternativet ikapp och vinner. Så ren blev man inte den här morgonen heller. Fast imorse blev jag faktiskt ren för jag hann duscha trots att jag sov en halvtimme längre. Jag hann till och med äta frukost samtidigt som jag klädde på mig och tittade på nyhetsmorgon på SVT, inte på Tv4 för där är det Latjo Lajban 7.15 och det är så jävla tråkigt. Typ nått barn som spelar nått tv-spel med en liten gubbe som ska springa genom en bana och samla klöver och sen är det Bananer i pjamas. Yay.  BOING:  "Tänker du på samma sak som jag B1?" "Jag tror det B2!" Korkade bananer. Fast egentligen ganska smarta med tanke på att bananer vanligtvis brukar ligga nakna i klasar i fruktskålen i köket och inte göra ett skit förutom att blir bruna och ruttna.

Nu vill jag bara att alla ska veta att jag har klämt fast en klämma i underläppen och hakan. Undra vad folk hade sagt om jag gick såhär till skolan. Hihi, dom hade nog trott att jag var en korkad samhällsidiot med klämma i underläppen och hakan. Hejdå!

Hallåja



Jag vet att jag är väldigt slö på att skriva men jag har varit lite deprimerad på sista tiden och det är inte så kul att skriva då. Denna depression är inte slut än, den kommer hålla i sig till fredagen den 8 juni. Det vet jag. Tyvärr är det ganska långt dit.

Ärligt talat så händer det inget kul i mitt liv så varför ska jag skriva här då? Jag kan skriva om mina otroligt filosofiska tankar. Till exempel likheter och skillnader mellan min svenskalärare Dalling och min filmkunskapslärare Åke. Jag är störd för jag låg faktiskt och funderade på det igårkväll när jag var extra deprimerad och inte kunde sova. Hejdå

RSS 2.0