=(

Fick veta av min projekthandledare idag att hon inte fått hela boken =/ Det är skumt, för jag skickade hela som ett dokument men hon har ändå bara fått några kapitel. Fast man tycker ju att hon kunde ha upptäckt det lite tidigare. Hon hade fått de 26 första sidorna och borde kanske insett att det inte är allt. Eller? Jag vet inte, det borde hon kanske inte. Hur som helst kollade hon på det först igår, fast det en vecka sen jag skickade det =( Och på torsdag ska jag till England så jag kan bara jobba med det idag och lite imorn =( Det ska vara färdigt på fredag.

Tjip tjop

Den här helgen har solen varit framme hela tiden och det har varit väldigt varmt så jag har legat i solen och jobbat på min rodnad. Jag blir inte så brun, mer röd. Precis som Johan glans; "Jag tänker inte vara tjock OCH rosa!" Tur man inte är tjock iaf =P


Malmström fyllde år i helgen så det var fest på gröningen, fast vi stack hem rätt tidigt. Dalia och Isabelle stack hem väldigt tidigt och Maria och jag stack en timme efter dem. Var hemma vid 10, det har nog aldrig hänt innan.

Världens klantigaste

Jag är en väldigt skicklig person. Skicklig på att vara klantig, vill säga. Jag missade en buss som jag hade väntat på i 20 minuter. På stationen dessutom, en plats som är till för att vänta på bussar eller tåg. Jag satt i vänthallen och hade utsikt över hållplatsen. När bussen kom så började jag gå ut, men jag trodde det var lugnt för enligt klockan i vänthallen var det fem minuer kvar innan bussen skulle gå. Men den klockan gick fel. När jag var två meter från bussen rullade den iväg. Då kollade jag på min mobil och enligt den var det inte fem minuter kvar innan bussen skulle gå. Den var precis rätt =P så om ni är på stationen, lita inte på deras klockor!

The ark =)

image18
Detta underbara band har kommit med ett nytt album =) Är inte livet underbart? =P Fast nu sitter jag och lyssnar på deras första album. Nostalgi på hög nivå =)

Släktkalas

Nu har jag varit hos farmor och farfar och ätit middag för farmor fyller år imorn. Där har man inte förrätt. Istället har man 38 efterätter för att kompensera. Eller tre är väl mer korrekt. Först är det en asgod middag så man proppar i sig som aldrig förr. Sen är det första efterrätten som idag var krusbärspaj med vanlijsås. Mums =D efter en stund är det desert igen! En sorts kladdkaka med grädde och kaffe, också mums bara det att man orkar ungefär tre smulor för man är redan megamätt. Sen kommer farfar med ett fruktfat! Men det var ingen som orkade det, förutom några stycken som tryckte i sig en vindruva och Moa som tog en hel banan! Mellan efterrätterna står det dessutom godis överallt som man förväntas äta. Så nu behöver man inte äta på några veckor =P Tur att man tränade innan iaf.

Go to hell pls

Söndag. Igen. Och jag har verkligen lyckats åstakomma mycket med skolan denna påsklovsvecka. Haha, får ta allt idag och imorgon =P men det löser sig nog.
I fredags var det fest hos maria och det var mycket trevligt. Synd att Linnea blev sjuk ;( dumma dig! Lite ovanlig fest där alla utom en inte var allt för fulla. Lagom fylla helt enkelt. Förutom på fyllekajan förståss =P

image17


Jag har nog inget intressant att berätta. BTW det är inte lönt att du ringer med skyddat nummer för jag vet redan att det är du, idiot. Lite hjärnceller har jag faktiskt. Du tillhör en av få idioter som ringer till folk mitt i natten. Och om du bara ska flåsa kan du ta och ringa någon annan, eller skita i att ringa för man kan flåsa utan en telefon.

Gillar inte nyanställda!

Idag har jag varit med Dalia, Maria och Malmströmmen i Hbg och shoppat. Av nån skum typ =S Malmis har skumma kontakter! Sen skulle vi till Donken och handla lite mat. När vi kom dit var det 20 min kvar innan bussen gick, gott om tid ju! Men vi ställde oss i fel fucking kö! Det stod några killar framför oss och det tog ungefär 10 min innan de fick läsk! Det var nån jävla nyanställd bimbo i kassan som gjorde allt i slow motion. Riktigt irriterande! Hon klarade inte ens av att lägga upp en bricka på bänken i ordentlig takt, det gick aslångsamt! Efter en kvart hade killarna framför oss fortfarande inte fått sin mat för bimbon bara sprang omkring och var förvirrad. Vi var tvugna att gå för att hinna med bussen. SUCK! så jag följde med Maria till väla och mcdonalds där istället, jag var faktiskt hungrig! Haha, lite desperat kanske men jag är en desperat person!

Just nu försöker jag plugga men det går ju verkligen bra. typ inte. ORKAR INTE MED SKITEN! sitter bara och surfar hela tiden.
jaja, hejdå!

Vitsippor!

Jag var ute med hunden innan och då såg jag vitsippor! De var fina =)

dsss

Ångest ffs.

"du som tar studenten 2007 får ett Comvic Konstant Startpaket och till 150 kr att ringa för!"
Jahaaa, men om man redan har comvic dåå? jävla skit.

jag kan inte sova fast jag är skittrött. Kan inte äta. slänger all mat. helt psyko. är hur tom i magen som helst men känner ingen hunger och jag fösöker tvinga mig att äta men det vill sig inte. jävla mög. inte ens kul att spela wow längre. fast jag lvlade nyss. aldrig kul att fortsätta spela efter det, för då är det så jäkla långt kvar till nästa lvl. och kul att du kallar dig för död.

come on and be my baby. I think you are the last of a kind.

Helgen

Jaha, då var det söndag igen. Fast denna söndagen är inte lika jobbig som vanligt, för det är ingen skola imorn =D Påsklov! Me like very much. Fast det blir nog en del plugg iaf =/ jaja, snart är det över iaf =) Studentmössorna kom i veckan, underbart =D fast cathrine har min. Jag kommer inte ihåg vad jag har skrivit på den. Tror det var något jättetöntigt Jävla skit.

Helgen har varit trevlig iaf. Utom när jag var på väla med mamma. Uhu, jobbigt. Äckligt mycket folk. Och jag och mamma blir lätt irriterade då. Men det gick bra ändå. I fredags var det party. Haha, Miran och Linus var på tivoli. Det var lite otippat ;-) Och igår var jag på bio med Patrik. Det var också trevligt, förutom att filmen sög. Haha, vi skrattade mest åt den. Gå inte och se Ghost Rider! Det var trevligt sällskap iaf =) och idag ska jag till pappa igen. Flyttdag. Ska försöka få mamma att köra mig dit. Om jag följer med henne på jympa i magnarp brukar det funka.



image14
Tre glada töser på tivoli =)

RSS 2.0