THE ARK!

Igår var mamma och jag på Sofiero och kollade på The Ark =D Det var, som väntat, magiskt.  Timbuktu och Sahara Hotnights uppträdde också, även om SH kändes lite onödiga. De var inte bra alls och de var lixom inte där. De gick in på scenen och gjorde det de skulle ungefär. Ingen scennärvaro. Timbuktu var grym. Hade faktiskt sett fram emot att se honom också. Han är en sån som alla gillar. Till och med mamma ^^  "åh, han verkar vara så trevlig". The Ark var sist och fy fan vad drygt det var att stå och vänta medans de riggade om scenen. Först var det en paus mellan SH och Timbuktu, sen var det en ännu längre paus mellan Timbuktu och The Ark. Alla blev sura av att stå och trängas. Men det försvann så klart när arken kom ut på scenen =D det var helt underbart!

image32
Ola Salo

STUDENTEN!

Herregud, det var fullt ös i 24 timmar. Dagen började på morgonen med champagnefrukost i stadsparken. Jag var otroligt imponerad av att de på en timme lyckades röja undan varenda spår av att där hade varit ett par 100 treor, det var bara lite skum kvar i fontänen. Men jag antar att kommunen var beredd =P Efter frukosten var det fotografering och betygutdelning. Jag är mycket nöjd med mina betyg =) Efter det gick hela klassen till Torstens och käkade lunchbufé. Mycket gott =D Sen samlades vi i ett klassrum igen innan vi gick till aulan för att kolla på den traditionella avslutningsföreställning, som var ovanligt dålig igår. Inte ens vår humoristiske skolpräst var lika rolig som vanligt. Efter aulabesöket var det dags för utsläppet! Typ alla klasser gick till Parkskolan på en och samma gång =S det var väldigt rörigt. Men det var skitkul att springa ut men man tappade bort klassen på två röda sekunder. Allt var ett enda virrvarr. Vi gick två varv runt stan och sen var det dags för hemfärd. Jag åkte med Dalia och Maria i Marias cabbe. Väldigt najs =) Väl hemma kom det släktingar och vänner. Väldigt trevligt var det =D Vi åt drack och gjorde sånt som man ska göra =P Halv 10 tog Dalia, Maria och jag bussen till Ängelholm och sen tåget till Hbg. Vi skulle till tivoli, men jag var knappt där. Yrade mest rundor på stan =P men det var väldigt kul det med! Vi yrade rundor till sex på morgonen då första tåget gick hem. När jag kom hem hade jag fruktansvärt mycket frossa och kunde knappt röra mig av skakningarna. Det var hemskt! Men jag har iaf slagit personligt rekord i att vara uppe 24 timmar i sträck ^^ Som tur var så var det 24 väldigt lyckade timmar =)

Tack för alla fina presenter och blommor jag fick och tack för ett underbart dygn!

Allsång

Jag ska till Stockholm med mamma och Bosse och kanske Marcus i sommar. Vi ska vara där i två veckor, men jag åker nog hem tidigare för jag vill inte missa Hbgfestivalen i år igen! Men under tiden som jag är i Sthlm så fyller jag år, och jag upptäckte nyss att det är en tisdag.  Tisdagar är heliga dagar på sommaren för då är det ALLSÅNG PÅ SKANSEN! och! Min mamma har en kontakt som kan fixa vip-biljetter dit! Om min lilla moder lyckas med att få sådana biljetter så kommer vi få sitta bland kändisarna. OH YEAH! Typ Siv Malmkvist och såna, men va fan man får iaf en bra plats att se ifrån =D

image31
Skansen förra sommaren =) Åh det var så trevligt och det ska upplevas igen =D

Vattenkrig


Idag var det vattenkrig i skolan (det är inte hemligt längre). Det var ganska kul förutom att ettorna och tvåorna gömde sig så det gick inte att kasta på dem, så vi fick kasta på varandra isället. Men det var nästan roligare. Jag lyckades få in två ballongträffar på Miran så efter det var jag helnöjd =D Sen fick jag en hink med vatten slängd i huvudet av Linus, men då snodde jag hinken från honom ^^ (okej, han skulle äta och kunde inte ta med den in i matsalen så jag fick den, men det är nästan samma sak som att sno). Vi gick och fyllde den i fontänen i stadsparken, men sen slösade Cathrine bort vattnet på Dalia. Jag som ville sprara det till en förbipasserande liten tvåa eller något. Efter ett tag blev vi ganska kalla av de blöta kläderna så vi gav upp och åkte hem.

Den är veckan är något späckad. Idag var det de "hemliga" vattenkriget, imorgon är det Jillians student(som ska bli superkul!) fast egentligen är det grillning på havsbaden för rönnestudenterna men palla det. På onsdag ska alla till Danmark och på torsdag är vi lediga men då ska jag klippa mig klockan 8 på morgonen!! Jag kommer nog må ganska dåligt då......får ta det lugnt i Danmark och åka hem tidigt.


Söndag

Idag är det söndag och som alla vet är söndagar allmänt tråkiga och långdragna. Jag spenderade första halvan av denna tråkiga dag hos pappa innan jag packade mina väskor och åkte hem till mamma. På väg från bussen stötte jag på Dalia och Maria som var ute på promenad, så jag hänkade på dem efter att jag lämnat mina väskor hos mamma. Det är nog det mest spännande som hänt idag. Att jag gick på promenad med Dalia och Maria.

Imorgon är det vattankrig i skolan!! ojj, det var ju hemligt....


Fotboll

Alltså. Den här fotbollsmatchen mellan Danmark och Sverige. Först vill jag klaga lite på att den sändes i kanal 9. Nästan alltid när jag kollar på tv så visar de allsvensk eller engelsk fotboll på fyran eller trean. Hur kul är det att glo på? Men så kommer det en match som man faktiskt vill se, som det har varit ovanligt stor uppmärksamhet kring. De har till och med sänt danska nyheter om den matchen på tv4. Och så visar de den på kanal 9! Tack och lov så kunde jag se matchen på dansk tv. Vilket blev en nackdel i slutet när det blev så mycket kallabalik. Jag förstod väl hälften av de sa =P
En annan sak jag inte förstår är varför Danmark förlorade alla sina mål. En dansk slog en svensk i magen, dansken blev utvisad och det pratades om straff, en supporter springer in och attackerar domaren och en spelare och alla domarna går av planen för att diskutera om matchen ska fortsätta. De beslutar att den inte ska det eftersom säkerheten är för låg och de dömer seger till Sverige med 0-3. Men varför förlorar Danmark sina mål? Jag tycker de straffar det danska laget för något som en supporter gjorde. Kunde man inte spelat om matchen vid ett senare tillfälle, utan publik? Jag tycker iaf att det var ett väldigt tråkigt slut och ett väldigt tråkigt sätt att vinna på. Sen att det var i sista minuten gör att det känns ännu mer onödigt.

Tjosan

Idag har varit en riktigt trevlig dag! Jag har paddlat i rönneå tillsammans med några från klassen. Det var meningen att hela klassen skulle vara med på det, men i slutändan blev vi bara 8 stycken men det var roligt ändå! Det var Anna, Cathrine, Jenny, Stenman, Oskar, My och Linus på linjen. Jag paddlade tillsammans med Anna, och vi var helt klart bäst xD or not. Vi hittade en egen liten metod eftersom vi inte kunde göra det som man skulle göra det =P Vi paddlade några tag på ena sidan och sen några på andra, så vi sicksackade ganska mycket. Egentligen ska man väl paddla på olika sidor men det funkade inte för oss. Dessutom var det mycket jobbigare. Sen så låg det massa fallna träd i ån som hade placerat sig EXAKT där Anna och jag paddlade! Riktigt dålig stil, de kunde väl lagt sig där vi inte skulle paddla? Då hade vi sluppit åka in i dem hela tiden.... =P Vi fastnade mitt i vattnet en gång också, för det stack upp en stock. Den lyckades vi så klart paddla rätt på och sen kom vi inte loss. typiskt ^^

nu ska jag sova!

RSS 2.0