Juljobb

jahapp, tillaka till lägenheten nu då efter några dagar hos mamma. Ska vara där till julafton , sen åker jag till mamma igen. GODE GUD GÖR SÅ ATT INTERNET FUNKAR NU! annars kommer jag avlida. kanske.

haha, jag ska "jobba" juldagen och annandagen, men det kommer ju ingen tidning då, så jag kommer vara ledig de nätterna och få betalt för det :D

nej, nu är det dags att baxa in kiwi i kattburen.

jaja

Nu dag, nya möjligheter. Jag ska till Jysk idag och handla den sista julklappen. Jag ville övningsköra också men det ville inte mamma. Hon är väl lite rädd för att polisen ska haffa mig för fortkörning ^^ Fast hon fick iaf inte ont i ryggen som pappa fick när han övningskörde med mig första gången. Han hade så mycket ischiasont dagen efter att han knappt kunde röra sig för att han hade spänt sig så mycket när jag körde xD

Fortfarande inget internet

Linnea och jag hyr ju vår lägenhet i andra hand av min elaka styvmor, så vi ger pengar till henne för att hon ska betyla hyra, el och bredband. Nu har vårt internet varit nere i snart två veckor och Linnea och jag har ringt till pappa och Marie dagligen för att få rapporter på hur det går på teliafronten.

En av dagarna sa Marie att telia hade problem vid vår station. Vi gick till Basse som bor 50 m bort och som också har telia, han har nämligen samma station som oss. Till vår *stora förvåning* fungerade hans internet alldeles utmärkt. Några dagar senare sa hon att telia låg nere i hela landet.

..... Då blev vi lite förbannade för det var en stor lögn. Hade Telia legat nere i hela landet hade det gått ut i nyheterna och man hade hört klagomål från annat håll. Till exempel från Basse.

Jag ringde till Telia för att få informationen direkt, men då var man tvungen att ha Maries personnummer eller telefonnummer. Hon har inget telenummer som är kopplat till bredbandet så vi ringde henne och frågade efter hennes personnummer. Det ville hon så klart inte ge till oss. "Nej, jag ringer telia". Och hela tiden bedyrade hon att hon har betalat räkningen, men vi har inte ens anklagat henne för det.

Pappa har kommit hem till oss lite då och då för att kolla sladdar och datorer för att försöka hitta felet. Men det är ganska uppenbart att Marie inte har betalat räkningen. Pappa vet  inte om hon har betalat räkningen eller ej, men han fattar nog ändå. Då känns det ganska löjligt när han kommer för att försöka laga något som inte är trasigt. Särskilt när alla inblandade underförstått vet att det inte är trasigt, att det är Marie som inte vågar stå för att hon har glömt/skitit i att betala räkningen. Det kan också vara så att hon har hämtat räkningen hos oss för sent. Hennes post kommer till oss men hon är inte där särskilt ofta för att hämta den. Den brukar samlas i en stor hög. Men varför kan man inte bara säga det isf?

Nu har vi gjort dem lite desperata genom att säga att vi inte vill bo där längre, för det har varit lite annat strul också som inte blivit åtgärdat, men främst för att man kan inte bo i en lägenhet där man inte vet om pengarna man ger till dem går till det som det ska gå till. Vad händer om elen en dag plötsligt stängs av? Fast jag tror att vårt lilla internetproblem kommer bli åtgärdat ganska snart nu eftersom de tjänar på att vi bor där.


Polis?

Idag har jag försökt ena Kiwi och Måns. Kiwi är villig men Måns springer och gömmer sig under soffan hela tiden. Sen sitter han där hela dagen, kommer inte ens ut för att äta eller kissa.

Sen ska jag övningsköra med mamma. Jag ska bli polis och då måste man ha körkort så att man kan jaga ifatt bovarna. Imorgon vill jag kanske bli psykolog. Det skiftar ganska mycket.


Linnea ska till Thailand

Imorgon åkter Linnea till Thailand. Hon kommer vara borta i 3 veckor. D'= Jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig vid liv så länge. Hon är ju mitt syre! ;)

Jag hoppas du krockar sönder din fula saab.

Ring inte och sluta spionera på mig när jag jobbar. Tro inte att jag inte ser dig, din korkade jävla idiot. Mitt största misstag är du, men med misstag kommer lärdom. Tack och lov för det.

Inget internet

FUCK VÅRT INTERNET! Det har inte fungerat sen i söndags. Jag är hos mamma nu och ockuperar hennes dator. "Hej mamma, vad kul att se dig, är datorn igång?"

Go Ica!

Alltså, det här med Ica gör mig ganska förbannad. Hur kan en hel nation tro att det ENDAST är Ica som sätter nya datum på gamla köttprodukter? Jag tror att detta förekommer hos såväl Coop som Hemköp. Är det någon som har blivit sjuk av att ha ätit kött från Ica? Det verkar inte direkt som det, och då är det antagligen inte så stort som media vill få det att se ut. Det var Janne Josefsson som gjorde det här programmet som "avslöjade" hur Ica behandlar kött. Janne Josefsson är en drama king, jag kan slå vad om att han har åkt land och rike i minst ett år för att hitta de sluskigaste Icabutikerna som finns i det här landet. Varför inte undersöka Lidl istället? Det hade känts lite mer relevant, men folk hade inte blivit förvånade och det hade inte väckt lika mycket uppmärksamhet som landets största matvarukedja hade gjort. Därför Ica. Han hade lika gärna ha kunnat valt Coop.

JAG TÄNKER FORTSÄTTA HANDLA PÅ ICA!

Min värld är nära att gå under!

Vårt internet har lagt av!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har damp och känner mig som en isolerad grönsak. Är hos Basse nu. Det känns som att jag har kommit till friheten och snart måste jag hem till min isolerade grönsaksboning igen.

Kycklingcurrygryta

Nu äter jag mammas kycklingcurrygryta med ris och Linnea får inget för hon är inte hemma. muuuuuuums! Sen ska jag jobba. Sen ska jag gå upp tidigt för mamma och jag ska följa med farmor och farfar på vävutställning.

Tjuvlyssnat.se

Tre fjortistjejer sitter och pratar.
Tjej 1: IQ sten.
Tjej 2: IQ måne.
Tjej 3: IQ planet.
Tjej 2: IQ Uranus.
Tjej 1: IQ? Jag kan inga fler planeter nu.
Det är tyst en stund.
Tjej 1 (utbrister): Jag kissade på Malin häromdagen!
Tjej 3: Va? Usch!
Tjej 1: Jo, vi hade bundit fast oss i varandra. Så skrattade vi så mycket att vi ramlade ihop på golvet. Och då kissade jag på mig.

HAHAHA den här var så rolig så jag kissade nästan på mig ;D

Nu ska jag hem till mamma för att ringa farmor :P Och kanske snylta åt mig lite middag.

Till alla Pirates fans

http://www.youtube.com/watch?v=JImcvtJzIK8

Så snyggt gjort! Why is the rum gone? Men jag undrar varför tellitubisarna är där, och Jack Bauer i typ 2 sek :P "Thats not good enough!" Och terminator :P

Salo + Depp =sant

http://www.youtube.com/watch?v=m0IC_FPnlww&NR=1

:D Min favoritskådis i hans bästa roll mixat med mitt favoritband. Kan det bli mycket bättre?

Idol

Marie vann idol och det var nog lika bra. Amanda är någon sorts Maja i the Sounds kopia och hon klarade inte ens av att sjunga vinnarlåten. Enligt mitt tycke iaf. Marie var den mest värdiga vinnaren, efter Daniel förståss.

..........

Förresten så har jag lämnat Facebook. Fuck Facebook.

orka

I helgen ska jag jobba. Det är inte lönt att lägga ner möda på att vända rätt dygnet för det vänds ändå tillbaka när jag jobbar.

Word

http://www.youtube.com/watch?v=OPzso1OOTPM&feature=related

Nu är jag hos Basse och passar hans odrägliga hundar. Det är en grind i dörren mellan köket och vardagsrummet. Jag har satt Basses hundar i köket och Lilla Mi i vardagsrummet. Då hoppar de inte omkring och är jobbiga :D mohahahahah

Jul

Nu har jag köpt julklappar till mamma och Bosse. Jag har köpt en *biiiip* och en *biiiip*. Det är väl bra julklappar?

Shoppingdag

City Gross idag. Wiihoo. Ska handla mat och julklappar för det har ploppat upp värsta gallerian bredvid mataffären! Heeelt sjuuuukt.

Pappa och Marie ska komma hit idag. Undra om de kommer före eller efter vi har åkt? Om de kommer efter blir de kanske sura, men va fan, de har ju nyckel så det är väl bara för dem att traska in. Men det känns inte så bra. Jag har ju inte ens nyckel till pappa längre =S

Kafferep

Ikväll var Binne och Nisse här och drack kaffe. Sen åkte vi till McDonalds precis efter att Binne hade haft en liten föreläsning om att maten där är väldigt onyttig ^^ Fast hamburgarna var okej =P Det har varit trevligt iaf.

Stackars lilla mig

Det är så här att jag har problem och det problemet heter Linnea. Jag blir deprimerad av henne och borde egentligen  inte bo tillsammans med henne. Det är sant, enligt min styvmor då.

HAHAHAHAHA, Marie gå och skit ner dig någonstans! Du har ingen som helst anledning att tro att jag blir deppig av Linnea. Det finns ingenting som gör att du kan få det intrycket, särskilt inte när du aldrig är här. Det är bara rena påhittet för att du inte tycker om henne. Sen försöker du få min mamma att inte tycka om henne genom att säga "att jag har varit mindre glad på sistone och det beror nog på Linnea". FUCK YOU, min mamma går inte på sånt skitsnack för hon har känt Linnea liiiite längre än vad du har gjort.

mmm

Det är ganska intressant att se hur en människas personlighet kan förändras bara efter ett glas vin. Det är bara ytterligare ett tecken, ytterligare en liten pusselbit.

Pepparkaksbak

Det här kan bli en intressant dag. Nu ska jag gå till min farmor och farfar sen ska vi åka till mina kusiner.
Puss hej

RSS 2.0