Jag skiter i att de ska gifta sig

Är det bara jag som tycker att kronprinsessan Victorias fästman inte kan le som en odentlig människa?

Fettisdag

Idag äter jag semlor. Två stycken, för det kändes löjligt att köpa en. Det såg ensamt ut med bara en semla. Den ville ha med sig en kompis hem från bageriet. Tyvärr betyder det att jag kanske blir fet. Dumma semlor.


Knivrånad

Det roligaste som har hänt det senaste dygnet är att jag har åkt polisbil. I ungefär två minuter. Marcus hjälpte mig med tidningarna inatt och när vi var klara och skulle gå hem så kom det två killar och rånade oss på våra värdesaker. De hade kniv så vi hade inte så mycket val än att ge dem våra saker. Marcus blev av med sin mobil och plånbok, jag blev bara av med min jobbtelefon som var en gammal Nokia 3310. Den lär de inte få såld i första taget.

Polisen kom till kontoret och förhörde oss innan de skjutsade hem oss. Pappa ringde HD som ville att vi skulle komma till deras kontor i Äholm där vi blev intervjuade och fotograferade. Jippi...Sen var vi på möte med en krisgrupp på Tidningsbärarnas kontor som erbjöd mig den hjälp de hade att erbjuda. Nu ska jag sova för det var ett tag sen jag gjorde det senast.

Jävla värld

Jag har världens PMS idag. Det är inte kul. Jag är ful, tjock och jag hatar mitt hår som på något jävla vänster har skaffat sig ett eget liv. Har fått några raseriutbrott på det idag, hade jag haft en rakapparat så hade den nog kommit till användning nu. Jag ska leka med Ante idag och han kommer nog inte få det så lätt ^^

Så kan det va

Igår var jag på gamla battieri fabriken. Det var ett skivstångs pass och det var jätte jobbigt. Jag blev så trött att jag nästan fick hjärt stillestånd. När skivstångs passet var slut gick jag till Ica. Där köpte jag knäcke bröd, skölj medel och tvätt medel för jag hade tvätt tid. När jag kom hem och skulle gå ner i tvätt stugan så var det någon jävel som hade lämnat kvar kläder i tvätt maskinen och tork skåpet. Jag blev jätte arg, hade någon sett mig då hade jag nog spärrats in på ett mental sjukhus, så arg var jag! Jag kastade ut ärke idiotens kläder och slängde dem på golvet. Sen fyllde jag tvätt maskinen med mina egna kläder innan jag sprang upp till mig igen. För att alla skulle veta hur arg jag var så drämde jag igen ytter dörren jätte hårt.

Finn några fel...


Lunarbloggen

"Jag är knäpp // Marcus Högberg, för tillfället lillebror till Liv Högberg men jag kommer snart att avlivas pga av mitt fula ansikte då min familj inte längre klarar av att se det."

Fan vilken snäll syster jag var för tre år sen.

Alla hjärtans dag

Helgen har varit mysig. Var på bio med Ante igårkväll. Vi såg valkyria, men jag tyckte att den var rätt tråkig. Jag somnade nästan, men det berodde nog på att jag inte sovit så mycket. Idag åkte vi hem till mamma och Bosse på lite fika. Det var också trevligt. Sen åkte Ante till jobbet och jag stannade hos mamma och snodde hennes mat. Jäää, tur man har en mamma.

Melodifestivalen var ingen höjdare idag...

Idag dör alla

Idag var jag hos tandläkaren. Jag skulle egentligen varit där i januari men då fick de datorhaveri och ringde mig typ en halvtimme innan jag skulle gå dit. Allt var bra med mina tänder. Inga hål eller något sånt. Hon sa att jag skulle använda tandtråd lite mer men sånt säger de ju alltid.

Klockan är lite över midnatt och det enda jag har lust att göra är att lägga mig i sängen och stirra på insidan av mina ögonlock, men det är inte lönt för jag ska jobba om ett par timmar. Det kommer bli en jobbig natt och jag måste börja 2.45. Varför så sent när man kan börja en timme tidigare? Känns jävligt onödigt..Haha, fredagen den 13 börjar dåligt direkt. Jag kommer säkert ramla i en trappa och bryta benet också.

Linnea akutbajsar

•·.·´¯`·.·• Linnea•·.·´¯`·.·• säger:
fan ja måste bajsa!
•·.·´¯`·.·• Linnea•·.·´¯`·.·• säger:
omg
•·.·´¯`·.·• Linnea•·.·´¯`·.·• säger:
akutbajs

Gick det bra?

Äckel överallt

Jag tränade idag. Det var ett nytt pass. Samma ledare, fast nya låtar och rörelser. Egentligen brukar det bara vara en ledare men på det här passet är det två för att den ordinarie ledaren har någon skada så han kan inte göra allt själv. Därför får han hjälp. Men jag gillar inte den andra ledaren som hjälper honom! De har varannan låt, men hennes låtar och rörelser är bara rövsvett för mig och jag gillar inte rövsvett.

När jag gick hem från Friskis så gick jag förbi en pizzeria. Där satt ett gäng killar och åt. En av dem fick syn på mig, knuffade till sin kompis och pekade på mig. Strax satt hela gänget och glodde ut på mig. Tydligen är jag jävligt attraktiv efter ett träningspass. De började vinka på mig så att jag skulle gå in till dem, ni vet den där "kom hit"-vinkningen. Då visade jag upp mitt ståtligaste finger och vandrade vackert vidare. Eller ja, så vacker det nu gick att vandra för det var slaskigt och halt på vägen. Det såg nog mest ut som att jag skitit på mig. Det var kanske därför de glodde. Behöver jag ens nämna att de inte hade svenskt ursprung? Jag var nära att utsättas för en extremt jobbig situation i trappen när jag kom hem också, men jag hann precis undan. Tack och lov.

Skjut mig

Idag hade jag den sjukaste och äckligaste drömmen jag någonsin haft i hela mitt liv. Först var den en mardröm där jag sprang omkring och delade ut tidningar när det fanns mördare i närheten och jag var tvungen att gömma mig för dem hela tiden, men den här delen var den trevliga om man jämför med vad som kom sen. Drömmen övergick till någon slags sexdröm. Ååååååh det var så vidrigt så jag kan knappt tänka på det! Innehållet bestod av sex, mig själv och en minst femtioårig kvinna och lite annat. Mer än så säger jag inte. Kvinnan finns och jag känner henne... Jag är iaf avtänd för evigt.

Siffror

Jag känner mig handikappad utan ett bankomatkort. Jag förstår inte hur man kan glömma en kod som man har haft i minst tre år. Jag förstår heller inte hur man får för sig att skriva in en gammal kod, som man inte använt på tre år...Nu måste jag dessutom lära mig en ny jobbig sifferkombination. Sist jag fick ett nytt kort var jag tvungen att skriva upp koden i handen varje gång jag skulle använda den. Siffror är inte min grej...En gång gav jag bort min mammas mobilnummer och trodde att det var mitt eget. Hon fick ett roligt sms mitt i natten.

Satans helvetes jävla rövbyggnad

Fan vad arg jag är! Innan idag berömde jag mig själv för att jag inte varit arg på länge, och vad händer då... Jag har tvättid idag, det säger allt. Varför kan saker bara inte fungera!? Hur svårt är det att passa en jävla tidjävel? När jag kom ner där hörde jag på lång väg att maskinerna var igång. Tvättmaskinen hade sex minuter kvar så under tiden gick jag till mitt förråd och stoppade in allt som på något JÄVLA MYSTISKT SETT hamnat utanför!!!?? Det var mest Linneas saker, skivor och brev och såna grejer. Ser ut som om någon har rotat igenom det efter värdesaker. Fan vad jag hatar människor! Jag har två förråd, ett stort och ett litet. Detta var det lilla. Jag ska kolla det stora nästa gång jag går ner(behöver en särskild nyckel för att komma in där), för jag är en oansvarig jävla rövmänniska som inte har satt lås på dem. Det ska jag köpa imorgon.

Jag gick tillbaka till tvättstugan och tänkte att om ingen hämtat kläderna nu så skulle jag sprida ut allt på golvet. Tyvärr hade någon kommit och höll på att tömma maskinerna och han bad om ursäkt och var väldigt ångerfull för att han missat tiden, så jag kunde ju inte vara arg på honom.

Lördagkväll

Igår hade jag riktigt ku! Tänkte först att jag skulle sitta hemma och uggla eftersom jag skulle jobba, men så blev det inte. Jag stack hem till Robin på förfest och sen drog vi ner på stan. Vi var på Saloon där vi dansade och sjöng karaoke. Jag brukar inte tycka det är kul att dansa men igår var det faktiskt hur roligt som helst. Det var kul att sjunga karaoke också, även om det inte lät särskilt bra. Haha! Dansken kom till Ängelholm, men han var inte på riktigt samma humör som mig. Förståeligt iofs, hoppas allt löser sig. Han sov hos mig och idag har vi ätit pizza och blivit tjocka. Jag lyckades för övrigt glömma bort koden till mitt bankomatkort. Lyckat...Så imorgon måste jag gå till banken. Men det var ändå den roligaste kvällen på länge.

RSS 2.0