Hihi stackars pojke =P

warpdrive:
<ceflower> WOW har skördat ännu ett offer
<ceflower> En kvinna (~40) kom in i butiken med sin son (10?) och köpte WOW.
<ceflower> "Kul spel det där" sa jag till sonen
<ceflower> "Näe, det är jag som ska ha det" säger mamman
<ceflower> "Jasså?"
<ceflower> "Jo, han klagar på att ingen någonsin spelar med honom, att han inte får spela i någon bra guild eller något. Så jag tänkte att jag kan ju spela med honom, det verkar vara ett trevligt spel!"
<ceflower> Småpratar lite, visar sig att ungen är typ level 35 och har kört fast.
<ceflower> Nåväl.
<ceflower> Några veckor senare kommer de in igen för att köpa ett gamecard
<ceflower> Jag råkar känna igen dem, så jag frågar lite försynt hur det har gått och om det är roligt att spela tillsammans.
<ceflower> Sonen svarar: "Jo.. det var kul ett tag. Jag är nästan level 50 nu."
<ceflower> han fortsätter: "Men vi spelar inte tillsammans längre, mamma är level 60 och spelar i någon bra guild som jag inte får vara med i"

HAHA ja så kan det gå =P

Nära nära!

Nu har jag 3 kapitel kvar av boken!! Jag ska försöka hinna klart det idag, annars är jag färdig imorgon och det känns helt UNDERBART! Snart slipper jag skiten =D Måste fortsätta skriva nu. PUSS!

Studentklänning

På begäran av Maria lägger jag också upp studentklänningen. =)

image13

Balklänning

Nu har jag hittat en najs liten balklänning. Den är lila, fast jag hade hellre velat ha en röd men den röda fanns bara i S och jag behövde XS. Det är jobbigt att vara liten =P så det blev en lila istället, men den var också ganska fin. Jag hittade en klänning att ha på studenten också, så det känns skönt att ha det fixat i så god tid =D det var dessutom relativt billigt, båda klänningarna gick på 1100 tillsammans. nu ska jag bara hitta skor.

image11
The balklänning. Finns en sjal till också. Den är lite skrynklig, men det var för att hon som jobbade där var tvungen att hämta en liten storlek ur lagret och hon hade inte hunnit stryka den än.

Bögsnack =D

image10
Haha, jag älskar denna bilden! Jonas ger Nille ett skamligt förslag och Nille blir alldeles omtöcknad av upphetsning =P Det ser ut som det iaf ;-) Den är från Marias 18-årsfest i sommras.

Pissed off

Jag HATAR Linnea! Ni som känner mig kan gå in på bobcat.blogg.se, så förstår ni!!!!! Om nån har ett tips på hämd så får ni GÄRNA säga det till mig!

Är hemma idag och jobbar med projektarbetet. Det är najs.

Hejsvej!

Söndag

Idag är det söndag och söndagar är "flyttdagar". Jag hatar söndagar! Idag ska jag flytta till mamma. Nästa söndag ska jag flytta till pappa igen. Jag flyttar hit och dit väldigt mycket, vilket gör att jag inte använder någon garderob. Alla mina kläder ligger nertryckta i en resväska på golvet hela tiden. Man orkar lixom inte packa upp kläderna för att packa ner dom igen en vecka senare. Det känns inte lönt. Men men. Idag ska iaf pappa köra mig till Vejbystrand, så jag slipper ta bussen. Det är skitjobbigt att ta bussen med all jävla packning. En stor fet jävla resväska, en fullproppad ryggsäck, och en vanlig väska där jag har alla mina 20 000 böcker och jag är ingen stor person så detta blir ganska tungt! Jag tillhör nämligen den del av högberg-lindforsfamiljen som oftast inte får skjuts överallt jag ska. Nej, jag kan gott ta bussen. Får bara skjuts av mamma och Bosse när de själva ska till stan. Pappa är iaf snäll och kör mig ibland =D
Nu ska jag packa! Hejdå!

Bh

Idag glömde jag sätta på mig en bh =S Och det tog tid innan jag märkte det. Satt på italienskan imorse och tyckte det kändes lite konstigt under tröjan. Så jag kände efter lite (nej, jag började inte ta på mina bröst) och då fanns där inga bh-band. Ändå sprang jag omkring på morgonen och letade efter en bh. Jag glömde stänga gylfen också, Dalia fick upplysa mig om det ^^

Tränat

Mossankossan ringde till slut. Så nu har jag tränat. Det var skönt. Så nu är jag i form igen! YAY! Eller typ iaf. Kan ju bli bättre, men det hade kunnat vara äckligt mycket sämre. Som det var förr i tiden, när jag var lite mindre, om jag nu har varit det för jag är redan så liten så att ingen ser mig på jympagolvet i sandslottets jävla sketna gympahall! Alla bara knuffar undan mig där ='( Så jag har ingen plats att gympa på D'= Därför går jag nästan aldrig dit. Fast det är rätt kul ändå när man är där, innan gympan början, för mamma är värd tillsammans med Max(min fd lärare som är en tjej fast hon kallas för Max.) och dom kacklar som hönor heeeela tiden! Det är kul ^^ Jaja, nu börjar Medium.
hejsvejs

Övergiven! ='(

Hmmm....min mamma gillar nog inte mig. Jag försöker ringa till henne MEN HON SVARAR INTE! ;( Hon vill helt enkelt inte att jag ska följa med när hon tränar, hon SKÄMS säkert för mig! Fy vilken elak mamma jag har ='(

Sugen

image9

Mums!

Ingen som har ett minne över?

Jag är glömsk som fan. Tänkte jag skulle starta itunes för att lyssna på lite najs musik. Så jag tryckte på itunesknappen, men så tar det lite tid för programet att starta så jag gick in på en internetsida så länge. Då glömde jag bort att jag hade startat itunes. Sen efter fem min kom jag på det igen. "just det ja, musik". Så jag sätter igång en bra låt och går tillbaka till internetsidan. Efter ytterligare fem min tänker jag: Var är ljudet? Högtalarna var avstängda! Lixom hallå? Om man sätter på en låt borde man väl förvänta sig att det ska komma ljud? Tydligen inte. Och det fula är att jag brukar göra så. Glömmer alltid att jag startar itunes, sen glömmer jag sätta igång högtalarna. SUCK. Någon som vet vart man köper ett minne? Eller liv ett kanske. Det verkar som om jag glömt mitt i nåt i hörn i skolan nånstanns.

Fick lite damp på min tyskalärare idag. Vi hade glosprov, som var skitsvårt, och alltid när man har det kommer han och ändrar allt som man har skrivit, innan man ens svarat på allt som finns på pappret. Idag blev jag skitirriterad på det för jag tappade koncentrationen helt när han gjorde det. Sen glömde jag alla andra ord bara för det, fast jag hade tränat jättemycket på dem! UUÄÄH!

Idag ska jag träna med min mamma tror jag. Men hon ringer aldrig till mig längre när jag är hos pappa. Innan ringde hon alltid och frågade om jag skulle följa med. Nu måste jag typ gissa när hon ska träna och då skiter jag hellre i det och då blir mamma sur på mig men nu inser jag att det är ju hennes fel att jag inte tränat! BLAME YOURSELF! Och nej, jag kan inte ta egna intiativ och gå och träna själv! Det tar faktiskt hela 10 min att gå dit och det är typ JOBBIGT.

Jaja..hejdå

Engelskaprov

Idag har varit en ganska skön dag. Hade bara en lektion och innan den lekte jag lite med Linnea. Hon skulle måla åt mig, men det blev inte så mycket gjort. Vi kollade på Oprah(sugigt) och åt pommes istället =D

eng-prov imorn. Det suger =( Känns inte som att man vet vad man ska träna på fast att vår fröken har sagt väääldigt tydligt vad som kommer. Just nu pluggar jag bara glosor. Blöö. Orkar snart inte skolan längre. Den börjar bli lite för jobbig. Men snart är det student =D YAY

Rubrik?

Haha, jag är en patetisk liten skit. Vi skulle hålla tal idag på svenskan och jag hade bestämt mig för att hålla ett studenttal. Ligger nära till hands lixom. Jag började skriva på det idag på hålan jag hade innan lektionen, och jag började gråta av det jag skrev =S Helt sjukt...Var tvungen att tona ner det känslosamma lite grann så att jag inte skulle börja böla i klassrummet. Hade varit lite pinsamt ^^ Fast ingen kunde hålla något tal för vår lärare var inte där.

Jag ska snart iväg och träna med min lilla mor. Vi skulle egentligen gå på Henriks pass men mamma hann inte det. Henrik är najs för han gillar mig =D En gång blev han jätteglad när jag kom och kallade mig solstråle ^^ Najs lixom =P Fast jag säger inte så mycket så jag förstår inte varför han blir så glad. Fast folk brukar gilla mig för att de gillar min mamma =P Så ska jag ragga på nån är det bäst att ta med mamma så har jag halva inne ;-) även om det kanske är lite svårt för en tjej att ha halva inne. Fast det är bara en smärre detalj =D

image8

Jag och min mamma =D

Imorgon ska jag leka med Linnea. GLÖM INTE DET! det blir inget sex för din del imorn för då ska du leka med mig ;-) Mohaha. Och så ska du måla lite saker till mig =D

2:an: the Bus of busses

Jag har börjat digga min iPod som fan, fast att den är svart. Jag hade
hellre velat ha en rosa =P Men för ett tag sen hittade jag spel på den. Där fanns
ett roligt, musikquiz typ! Man får
höra några skunder av en låt sen ska man gissa vilken det är.
Man får några alternativ att välja mellan.
Väldigt enkelt när man kan alla låtar som finns på den =P Men
det är iaf väldigt underhållande när man sitter på Sveriges jobbigaste
buss, som snart kommer bli ännu jobbigare ju närmare sommaren
vi kommer. När det är vinter längtar man som fan till sommaren men
man glömmer allt jobbigt med den. Det jag tycker är jobbigast är
när 2:an blir så jävla varm så att man måste förbereda med
12 liter vatten och 20 värktabletter för att inte få huvudvärk!
Ingen AC där inte...på vintern är det iaf behagligt. När allt annat
är skit så är 2:an skönt =P Intressant? Nej, jag vet..förlåt.

image7Grön buss

Katten

Har håla nu och har faktiskt skrivit lite! yay lixom ^^ fast nu började jag lägg in bilder i min iPod =P har typ 1000 bilder på Måns

Så här ser han ut =) Lite trötter

image6

Haha, som Fredrik sa: Vägen till mitt hjärta går via Måns ^^ Han är smart han ;-)

Alltså jag har inget vettigt att skriva egentligen. Inget roligt eller intressant heller. Men jag gör det ändå =P Mest för att göra något annat än skriva på boken, som faktiskt börjar gå framåt nu. Har väl inte så mycket val. 3 veckor kvar bara =S Panik!
Ska tillbaka till skolan snart och ha tyska. Blä...Det är tråkigt. Fattar inte varför jag läser språk. Social hade varit mycket roligare. Men men, sånt är livet.

Vill speela

image5

Jag har inte alls abstinens!!

Wow

Me like =D


Orka..

Försöker skriva lite på min så kallade "bok". Det går ju väldigt bra...Hade inte internet eller WoW funnits hade jag nog varit klar med den för länge sen. När jag spelade som mest funderade jag allvarligt på att avinstallera det, för att slippa lockas av det. Men nu har jag inte spelat på flera veckor. *stolt* Jag loggar bara in lite då och då för att inte riskera att bli utkastad ur guilden. Är man offline en månad blir man det.


image4

Har en Blood elf hunter. De är heta som fan =D Fast jag är bara lvl 22 på den.

Jaja, måste fortsätta skriva nu =/

Daaah

Antar att du klickade dig hit från min lunarblogg i hopp om att hitta något om mitt privatliv. BUSTED! Skriver inget här eller. Ha ha ha vad rolig jag är. . . . .HAHA jag skrattar iaf =P Alltid nåt. . . 

Jag och Cattis var på Ängel idag. Vår dystra pluggstämning förgylldes när Miran kom och skulle prata "sex och sånt". HAHA: Jag hade sex med en tjej en gång. Hon var typ 15 och hade haft sex typ 10 gånger. Vet ni vad hon sa då helt plötsligt? "Vad är det där???" Det var faktiskt en jobbig upplevelse!
HAHAHAHA stackars Miran xD Kul var det iaf =P Det var nog det roligaste jag hade att berätta idag.

RSS 2.0