Torsdag

Idag åkte jag till Väla efter tre timmars sömn. Det var ingen bra idé. Mötte upp Linnea där som hade varit i Hbg. Vi var rätt irriterade båda två och kom fram till att det finns varken snygga kläder eller skor den här hösten/vintern. Jag är inget stort fan av stövlar men det i stort sett det enda som finns nu.

Jag är också lite arg på den nonchalanta målaren som har tänkt måla om här. Jag pratade med honom igår och sa att jag inte skulle vara hemma idag, men han har nyckel så han kan komma in ändå. Två sekunder efter att jag hade sagt  att jag inte skulle vara hemma så sa han: "Men då  är  du hemma imorgon då?" Jag hatar människor som inte lyssnar. Jag frågade vilken tid han skulle komma men som  vanligt kan folk i den branchen inte svara på den frågan. "Nån gång under dagen." Tack, det har jag också fattat. Men tror ni att han har varit här? Han kan glömma att han ska måla här imorgon. Nu  ska  jag sova.

Tisdag

Idag träffade jag Jillian, Dalia och Isabelle. Vi åt lunch på kinarestaurangen i gallerian. Jag har kommit fram till att jag aldrig mer ska äta där. Det brukar inte sluta bra. Men det var trevligt ändå.

När jag sov ett par timmar i eftermiddags blev jag väckt av att det ringde på dörren. Jag får alltid panik när det händer. Det sitter väl kvar från när vi bodde i Maries lägenhet då kronofogden och andra skumma personer hade för vana att ringa på och leta efter henne. "Om det kommer..eh..typ någon...som undrar var jag är så får ni inte säga det. De har ju faktiskt inte med det att göra." Jaja, det var  iaf inte kronofogden som kom hit idag, jag har ju inga skulder. Det var två målare. Tydligen ska de måla om min lägenhet på fredag. "Men det visste du väl redan." Öh, nää. Och varför fredag av alla dar? Så de skulle kanske komma på torsdag istället.

Familjemiddag..eller något.

Min hud luktar rök. Det gör den alltid när jag har umgåtts med Linnea och hennes familj. Idag var vi hemma hos Basse och åt chili con carne som Lotta hade lagat. Det var lika gott som vanligt. Det var kul att träffa henne också, händer inte så ofta nu för tiden. Vi glodde på en skittråkig och meningslös film, som Basse hade bestämt att vi skulle se på men han kollade inte ens klart på den.

Naked boy

En kul grej hände inatt. Inne i en port stod det två fulla killar och gjorde jag vet inte vad. Det roliga var att den ena killen saknade kläder på underkroppen. Byxorna och kalsongerna låg av någon anledning på golvet. De började flina och den nakne killen skylde sig med händerna så gott det gick. Jag kunde inte låta bli att le. De gillade nog inte att jag kom och störde dem i vad de nu höll på med för de försökte kasta ett par nycklar på mig. De lyckades inte så bra med det. Jag skrattade i säkert en kvart efteråt. Varför klär man av sig i en trappuppgång? Haha!

Lilla Ängelholm

Huliganbråk i Ängelholm. Hade jag varit där hade jag kanske svimmat. Mest på grund av alla poliser. Jag blir helt vimsig av poliser. Men det här är ingen särskilt rolig händelse och det är första gången det har hänt här. Ganska tråkigt att glädjen som hela stan sprudlade av för inte särskilt längesen har bytts ut mot det här. Hoppas det inte händer igen.

Flight of the Conchords

Faktiskt ganska bra musik med hysteriskt roliga texter.





Jag älskar Linnea!

Linnea hittade en bild på sin dator som jag tog på en ros en gång i tiden. Har alltid tyckt om den bilden, men en dag bestämde sig mitt ex för att förstöra den och han måste ha raderat originalet från min dator för jag har inte sett den sen dess. Tack och lov så hade tydligen Linnea den på sin dator! Love you <3






Uops

Igår var tidningarna lite sena. Det var säkert för att den söte lastbilskillen har tagit en veckas ledighet och hans ersättare är väl inte lika bra på att köra lastbil.

Jag vet att du läser! ;)

Torsdag

Jag vill se twilight. Jag gillar vampyrer. De är heta.

Min urmoder

Den här dagen har varit världens tråkigaste. Har inte gjort ett skit. Snart ska jag iväg och tjäna mitt levebröd. Det är onsdag, vilket är lika med Hemmets Journal som är lika med intensivt hat. När jag är klar med jobbet ska jag åka hem till mamma och däcka i en soffa. Sen ska jag sova hela dagen och när jag vaknar ska jag äta deras mat och sno med mig resterna hem. Hehe. Det är bra att ha en mamma. Hon har tydligen gått och blivit en husmor och bakat bröd så jag ska sno lite av det med. Kanske lyckas jag också sno med mig ett paket kaffe.

Sanning och konka

Jag spelade nyss Sanning eller konka på msn med Linnea. Det var lite kul faktiskt. När man fick konka skulle man skriva töntiga saker på sin msn. Jag fick "Är en mygga bzz bzz" och Linnea fick "Älskar pojkband!" Lael

Lingonvecka

I helgen när jag var hos Robin sov Linnea i min lägenhet. Då berättade hon att hon hade legat i fosterställning på golvet och vaggat fram och tillbaka av mensvärk. Idag gjorde jag samma sak. Fy fan vad jag hatar det. Värken blir bara värre och värre för varje år som går. Varför ska man genomlida detta en gång i månaden? Så plågsamt..

Hej

Jillian berättade en lite kul historia för mig idag och det hon hade att berätta gladde mig lite. Skadeglädje liksom. Samtidigt vet jag att det kommer sluta väldigt, väldigt illa för någon i framtiden. Jag kan se rubrikerna när kvällspressen pratar med annhöriga till personen. "Han var alltid lite speciell. Jag är inte förvånad."

Liftarens guide till galaxen

"Ode till en liten grön klet som jag hittade i armhålan en midsommaraftonsmorgon."
HAHAHAHA

Boredom

Jag har tråkigt.

Psykmarie

Haha, klickade mig in på en blogg som hette "Psykmarie". Komiskt.

Ingen vill veta var du köpt din tröja

En gammal plåga. Haha


Snålskjuts

Inatt åkte jag lastbil till jobbet. Gissa vem som körde.

Sömn?

Jag känner mig låg. Har gjort det hela kvällen. Fast jag vet inte varför. Snart ska jag jobba och det känns ovanligt mördande. Har varit trött på det de sista veckorna. Tror att det är årstiden för jag kände likadant förra året och sen när det blev vår tyckte jag om att jobba. Om fem nätter får jag vara ledig. Bara fem nätter....Fem nätter av tolv är ingenting.

Ska ändra min dygnsrytm igen. Eller jag vet inte. Innan sov jag från klockan sex på morgonen till två på dagen. Nu sover jag lite på kvällen och lite på förmiddagen, men man känner sig aldrig utsövd då. Plus att det är så jäkla tråkigt att vara dödstrött klockan nio på kvällen när det är helg. Men om man sover till två känns det som att man sover bort hela dagen, särskilt nu när det är så mörkt. Bajs

Fett fett fett

Jag var precis på donken med Linnea och Johannes. Det var någon idiot framför oss som tog 100 år på sig. Han gjorde världens största beställning. Det var jobbigt för vi var hungriga.

Lördagnatt

Jobb snart. Väldigt okul. Zoltan är här och sover och snart kommer Marcus och ska hämta sin jacka. Det är ett jävla spring här om nätterna nu för tiden. Godnatt alles!

Hemmakväll

Ikväll var det tänkt att Linnea och jag skulle på maskerad men jag var inte riktigt pepp på det. Det visade sig sen att Linnea heller inte var det. Tack gode gud! Nu kan jag sitta hemma i min ensamhet, spela wow och dricka kaffe. Det är livskvalité!

Fredagkväll

Gårkvällen var ganska händelserik. Den började klockan sex med Jillian, Dalia och en Robin på Nicks. Vi atfterworkade. Sen gick vi hem till mig och kollade på Idol, alla utom Robin. Helt plötsligt hade vår mysiga Idol-stämning förvandlats till en förfest när Dansken och Jonas kom dit med några kompisar i släptåg. Vi gick ut igen, men jag gick hem tidigt för jag skulle jobba. Dansken och Joggen skulle sova hos mig så de fick en nyckel till lägenheten. Det är ganska trångt här som det är men när jag kom hem från jobbet så hade de tagit hit en till, nämligen Kit. Det fanns ingen sovplats till mig, i min egen lägenhet. Jag var aningen förbannad då men kunde inte köra ut dem. Trött och desperat som jag var väckte jag Robin (en annan Robin än han som var med från början. Varför heter alla Robin?) och frågade om jag fick sova hos honom. Det fick jag! Helt sjukt, han är snäll.

Internet!

Idag var min lilla bror här. Han skulle kolla på mitt internet. Det har inte funkat på ett tag nu och jag har surfat trådlöst på nån grannes uppkoppling, men igår slutade det fungera och jag fick damp. Jag är beroende av internet. Jag har otaliga gånger försökt att fixa problemet med mitt vanliga internet men ingenting har funkat. Så idag kom Marcus hit för att titta på det. Han typ petade lite på modemet och sen fungerade det! Han blev stolt som en tupp och sa att han magiska fingrar och han lyckades också påpeka att jag är lite trög som inte kunde fixa det själv. "Det var ju bara att koppla in det." Vilket jag har gjort tusen gånger -.-

Ikväll blir det Nicks med Jillian. Nice!

Medium

Jag älskar Medium och Alison Duboi! Hon är bäst. Det var ett bra avsnitt idag, som vanligt. Nästa vecka ska det handla om en kvinna som mördar män efter att hon har haft sex med dem. Spännande.

Ingen reklam tack!

Idag fick jag en reklambroschyr som uppmanar mig att välja barnavårdcentral till mina barn. Tack, jag ska tänka på det.

Bloggs

Nu har jag tagit tag i mig själv och gjort länkar till de bloggar som jag brukar läsa. Ni kan kolla där till höger någonstanns.

Julfin

Nu ska jag tydligen följa med Linnea på en maskerad på lördag och vi ska klä ut oss till julgranar. När vi gick rundor på Åhlens och inhandlande det vi behövde sa Linnea att det skulle bli hennes bästa kostym någonsin. När vi kom hem och skulle sy på kulor och glitter på våra gröna klänningar ändrade hon åsikt. "Jag har aldrig varit så här ful." haha. Är benägen att hålla med. Glittret som vi virades runt våra kroppar fick våra figurer att se mindre smickrande ut. Men vafan, det är ju maskerad.

Fan

Men wtf! Nu bangar mamma helt. "Jag har tränat två dar i rad och jag är trött i kroppen." Herregud, förr tränade hon typ sju dar i rad. Jag ville verkligen träna idag! Annars brukar det alltid vara jag som inte orkar. Fan! Varför glömde jag mina skor i bilen? ååååh! Jag har aldrig glömt mina skor innan.

Det kanske finns någon mening med att jag inte ska träna idag. Friskis kommer kanske bli bombat. Eller så kommer jag hamna i en jobbig situation med någon jag inte vill träffa. Who knows liksom? Det har varit nära några gånger och det är väl bara en tidsfråga innan jag råkar springa rakt på honom och trampar på hans fötter eller nåt. Men jag vill träna idag!

Bajs

Åååh min mamma är dum. Henke är min favoritledare på Friskis men han har inget pass den här terminen. Idag ska han av någon anledning ha ett pass men det är bara idag så mamma och jag bestämde att vi skulle gå på det. Men nu bangar hon! För att hon inte hinner, säger hon. Jag skulle kunna gå dit själv men jag glömde mina träningsskor i hennes bil i måndags :( Det får bli Janne istället men han har bacillskräck. Inte för att det har med saken att göra.

Wörka out

Idag ska jag träna med mamma. Hon är min tränarbuddy. Lite pinsamt kanske, men vad ska man göra? Hon kör mig ju dit varenda gång så att jag slipper gå. Hon sitter i styrelsen på Friskis i Ängelholm och hon är värd. Hon har kanske tagit sitt intresse lite för långt. Själv är jag bara medlem.

Barack Obama

Det var en stor lättnad som sköljde över mig när jag slog på tv:n imorse och hörde Barack Obamas segertal. Nu kan det inte bli annat än bättre.

Det är en sak som jag har svårt att förstå, och det är varför de fortfarande diskuterar abortfrågan där borta på andra sidan pölen. Jag förstår ju varför de gör det, men i dagens 2000-tal känns det som att det borde vara en självklarhet. Men vem vet, om 50 år kanske vi skrattar åt oss själva för att vi i dag diskuterade om homosexuella ska få gifta sig i kyrkan eller inte. Själv ska jag inte gifta mig överhuvudtaget. So pointless... Sarah Pailin tyckte inte ens att man skulle göra abort om graviditeten hade uppkommit efter en våldtäkt eller ens incestvåldtäkt. Det är hur hemskt som helst! Om McCain hade vunnit hade jämställdheten backat typ 100 steg. Det är också bra att Obama är lite mer miljömedveten än vad Busken har varit. Det känns som att världen kan komma någonstanns nu.

Party

Igår blev jag full. För full. Och jag träffade Marcus på stan. Jag blir nästan aldrig så odrägligt full men varje gång det händer så träffar jag honom, så han tror att jag är värsta fylletanten som dricker hela tiden. Jag hade i alla fall väldigt kul hela kvällen. Först var jag på fest i Förslöv som Linnea hade dragit med mig på och senare åkte vi in till stan. Sen gick jag hem med en tomte i svart latex. Det ni ;)

Idol

Igår somnade jag klockan tio. Jag orkade inte vänta på att Idol skulle börja igen så jag kunde se vem som åkte ut. Jag hoppades på Lars men det blev visst inte så, läste jag idag. Han kan ju hålla på med teater eller något istället, det verkar vara mer hans grej. Jag höll faktiskt med tjejen i Idoljuryn, vad hon nu heter, när hon blev arg på Lars. Annars brukar jag tycka att hon är tappad bakom en vagn. Jag blev faktiskt arg när jag satt där och kollade på Lars. Han säger att han inte vill vinna, men det tror jag inte på. Genom att säga det och genom att fjanta sig på scen så kommer alla idioter(förlåt dalia ;)) i det här landet rösta på honom, och han kommer säkert vinna. Han kan vara med i Fredag hela veckan istället. Passar nog bättre.

RSS 2.0