Wiiiii

Nu är jag på bra humör. Väldigt bra humör faktiskt. Så bra humör att jag ska cykla tillbaka till Ängelholm i den vackra kvällssolen.


money

När man börjar använda 50-öringar är det ett tecken på att man är jävligt pank. Ge mig lön nu!!

Telia

Nu tycker jag att Telias reklamer med den tafatte gubben börjar bli lite äckliga. Han har ju skaffat en tjej och de verkar bli lite intima i senaste reklamen. Blä.

Min käre bror

Min bror är så snäll. Jag åkte hem till mamma idag för att låna datorn. Då säger han: "Va fan gör du här? Du har en egen lägenhet, var där istället. Varför måste du vara här hela tiden!?" Och han var verkligen sur :S Jag tror att jag ska börja behanda han likadant.

Allt detta prat om silveriskar

En hemsk sak har slagit mig. Om jag skulle halka på en silverfisk och dö så skulle det ta ett tag innan nån märkte det. För jag bor ju alldeles ensam! Förutom silverfiskarna då, men de är inte kapabla att göra så mycket annat än att springa omkring och se äckliga ut. Och på tal om silverfiskar så var det en som sprang runt på min ARM igår! Inte ens min egen kropp är befriad från dessa proteinrika urtidsdjur. Usch. Jag kan säga att den silverfisken gick en brutal död till mötes. Iofs har alla silverfiskar i mitt hem det ödet. Det vill säga om jag får syn på dem. Igår var det en liten jävel som slapp undan min grymma behandling, den hann smita under sängen innan jag hann spreja den. Man kan ju bara hoppas att det var samma silverfisk som senare sprang på armen.

Idag har jag varit hos mamma och ätit grillat kött. Mmmm kött, jag älskar kött! Jag ska ta med mig resterna hem :D Maya, Daniel och lilla Gwen var här också. Det är alltid trevligt att träffa dem :)

Förresten så är det troligare att jag halkar i badkaret och inte på en silverfisk.


Amy Macdonald

Jag är såld


tvätta tvätta tvätta

Idag har jag tvättdag. Från 14 till 21. Wiho, men man får en hel del tvättat iaf. Jag har tvättat ett täcke som var äckligt. Och lakan och allt sånt. Och känsliga kläder som man aldrig tvättar för det känns onödigt att bara tvätta ett plagg. Annars kan man bara åka hem till mamma, lämna kläderna där och sen komma tillbaka och hämta dem. Hehe, hon verkar ändå inte märka något.


Måns =)

Idag är det Måns stora dag för idag ska han kastreras. Han har varit instängd i garaget hela natten så att han inte ska missa sin tid hos veterinären och idag tryckte vi in honom i kattburen. Det gick oväntat smidigt faktiskt, fast det beror kanske på att han är en rätt korkad katt. Vi hade doppat fingrarna i makrill dessutom(mammas dumma idé) så att han skulle känna sig lite glad, haha.


Så sugen

Läste i tidningen Hälsa att om man vill må bra så ska man hälla i smarriga linfrön på müslin. För linfrön är verkligen smarriga! Det är så mycket smak i dem. Jag brukar ofta få starkt craving efter de små fröna som sätter fart på tarmarna bättre än laxeringsmedel. Mmmmmmm linfrön, ge mig linfrön, jag måste ha linfrön NU!!!

Tjuvlyssnat

"Två små pojkar ~5 är med sina föräldrar på ICA och står och tjafsar i kassakön om vad de har och inte har.
Pojke 1: Du har ingen brandbil i alla fall!
Pojke 2: Nä, men du har ingen Batman!
Pojke 1 (skriker): Nä, men du har i alla fall ingen bajskorv i dig!!!
Pojke 2 (ser skamsen ut): Nä... Det har jag ju inte..."

Det var första gången på länge som jag skrattade högt på en tjuvlyssning från tjuvlyssnat.se.

Wörking out

Nu har jag tränat. Det var gött. Jag träffade Anna där, en klasskompis från gymnasiet. Det var roligt att se henne igen :)

lol

Ytterligare en kommentar av mamma: Hahaha, ytterligare en fru Högberg.


haha

Berättade för mamma om giftermålet. Hennes kommentar var: Herregud. Att han aldrig lär sig. Man måste inte gifta sig med alla man knullar med.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHA :D


kräk

Pappa och Marie ska gifta sig i augusti. Gud vad kul, verkligen jätteroligt! Jag ska sitta på första parkett och gråta av lycka. Nej, det ska jag inte. De ska gifta sig med bara farmor och farfar som vittnen. Han skiftar rätt kraftigt, min far. Först är det världens fest och ingen vet att det är bröllop förrän där helt plötsligt står en präst i trädgården och de håller på att bli vigda(ogillades kraftigt). Andra gången får ingen komma. Inte för att jag hade velat komma, men det känns lite tråkigt att inte kunna säga "jag tänker inte komma". Jag som hade sett fram emot det.

Och jag känner mig bara mer övertygad om att giftermål är helt meningslöst. Jag känner väldigt få par som inte har skiljt sig.

Amy Macdonald


Bra låt :)

 

Död åt silverfiskarna



Mohahahahahahaha DIE!!! :D Mamma sa att jag kommer ha många silverfiskliv att stå till svars för när jag hamnar hos sankte Per.

Nu ska bollarna bort

Imorgon ska Måns få sina kulor avskurna för grannarna har klagat på att han kissar i deras trädgård och det luktar. Så inatt ska han vara instängd i garaget så att han inte rymmer imorgon. Stackars Måns ^^ Han kommer inte fatta nånting sen kommer han hata oss för evigt :P Dessutom har han aldrig varit i en kattbur förr så det kommer bli intressant att se hur det går med det.


Helgen

Helgen har spenderats med dansken och hans kompisar. I fredags var vi hemma hos honom för att mulle skulle tatuera honom, fast det blev inte av förrän på lördagen istället för alla drack osv. Sen badade vi i en inhängnad utomhuspool och det gillade inte en vakt och hans hund. Vi blev bortkörda. På lördagen åkte vi en sväng till Båstad men tyckte inte att det var så givande så vi drog vidare till Ängelholm, Helsingborg och sen någonstanns ut mot nånting som jag inte vet var :P Det har iaf varit en rolig helg :)

danskis

Nu är jag hos Dansken. Hans kompisar är här och de ska tatuera varandra. Känns stabilt när de håller på att bli fulla och glada :P

Äckligt

Jag trodde att jag skulle bo själv i min lilla etta men så är inte fallet. Jag har en del husdjur också, nämligen silverfiskar, och de har börjat gå mig på nerverna. Mamma säger att det är normalt att de finns i gamla lägenheter, men så många som finns i min lägenhet kan inte vara normalt. Inatt, innan jag gick till jobbet, mördade jag fem stycken varav en var på köksbänken. Hur fräscht är det med silverfiskar på köksbänken? Och det var den andra silverfisken jag har hittat där. Jag har också hittat de i kökslådor så nu vågar jag knappt öppna lådorna längre för jag är rädd för att de ska springa omkring där. En gång skulle jag ta en plastpåse ur en av lådorna och då trillade det ner en silverfisk från påsen på min fot. Mamma verkar inte förstå mitt problem, hon tycker snarare att silverfiskar är gulliga små urtidsdjur som man till och med kan äta. Då kan ju hon komma hem till mig och ät upp dem.

Nu är det krig! Varenda silverfisk i mitt hem ska dö! Nu ska jag gå och handla alla världens rengöringsmedel. Fönsterputs, ajax, såpa, toalettrengöringsmedel. Jag ska också köpa insektmördande medel. Radar och liknande. Fy fan vad de ska dö!

Kan väl tillägga att min lägenhet faktiskt inte är särskilt skitig, även om jag är rätt känd för att inte kunna hålla rent. Jag har städat maniskt nästan varenda dag bara för att de ska försvinna.

ikea

Idag var jag på ikea med mamma och Bosse. Det är alltid lika spännande. Särskilt när resten av landet har vallfärdat dit samtidigt som oss. Då blir mamma sur och grinig för det är så mycket folk och när mamma är sur så blir Bosse automatiskt sur. Själv blev jag sur på alla ungjävlar som sprang ivägen och alla människor som stannade en halv millimeter framför näsan på en och folk som bara korsar gångbanan helt plötsligt och folk som bara gå jävligt långsamt när man själv går fort. Så man kan säga att vi var rätt sura men vi lyckades ändå åstakomma några inköp. Jag köpte ett startpaket till köket så nu har jag allt utom en visp. Startpaketet hade verkligen allt, utom en visp. Jag köpte tallrikar också. Och glas. Nu behöver jag bara bestick.

Hej

Snart ska jag jobba. Gud vad kul det ska bli. Sen ska jag sova lite. Och sen ska jag åka till IKEA med min lilla mamma.

Red head

Idag färgade jag håret. Rött. Måste färga om det för det blev lite ojämt. Och jag får nog låta nån annan göra det åt mig så att det inte blir ojämt igen. Annars var det en rätt fräck färg.

Tvättat

Imorse tvättade jag första gången sen jag flyttade. När jag var nere i tvättstugan var där en annan tjej som också var nyinlyttad och hon fattade inte hur man skulle starta maskinerna för det kom ingen ström. Det löste jag genom att peta lite på den lilla strömspaken :P Sen fattade inte jag var man skulle stoppa tvätt- och sköljmedlet någonstanns. Då fick hon hjälpa mig. Det skulle man visst lägga ovanpå maskinen :S Maskinerna såg ut att vara typ 300 år gamla och det kändes lite som att de skulle gå sönder eller fatta eld när som helst. Fast torktumlaren var iaf bättre än den i förra tvättstugan.

Stranden

Idag var jag på stranden med Maria. Det var trevligt förutom att vi blev lite rastlösa :P Jag blir alltid rastlös på stranden. Det är ju så varmt och jobbigt :P

Flyttdags

Idag flyttar jag :) Det känns skönt men det kommer nog bli lite ensamt. Jag kommer sakna Linnea. Jag har köpt en pytteliten och jättesöt kaffekokare :) Det var typ det viktigaste att köpa, en kaffekokare, annars överlever jag inte :P "Mamma, vi måste till ÖB och köpa en kaffekokare". Jag har köpt ett diskställ också. Nu behöver jag bara disk att ställa i det.

RSS 2.0