Friluftsliv

Då beger man sig ut i skogen snart då. Jag ska sova där i två nätter och ta hand om ettorna och tvåorna när de har friluftsdag.  Jag har packat lika smart som vanligt. D.v.s inte särskilt smart...har säkert alldeles för mycket skit med mig. Och jag kommer leva på varma koppen, nudlar och kakor. Hur det ska gå med vatten vet jag inte, men pappa säger att det finns en bäck. Det behövs ju ganska mycket vatten. Matlagning, dricka, borsta tänderna och tvätta sig i allmänhet. Ska man ta med sig en bok? hmm.. Hade velat ha kameran med mig men den glömmer Cathrine hela tiden. Ipoden ska definitivt med iaf. Tyvärr finns det ingen kamera i den. Apple kanske ska satsa på det? Aja, måste sticka nu. Måste kolla så har jag allt. Toapapper får jag inte glömma. Jag kommer inte kunna bajsa där. Jävla skit. Jag kommer få förstoppning. wiii....

Snus

Att köpa snus är förnedrande. Jag måste köpa det till mamma ibland och det är fruktansvärt! Som idag. Jag hade lite andra varor och när snuset kom till kassörskan blev hon skitsur och sa: man måste vara 18 för att köpa det här! Inget "har du leg?" eller liknande, nä hon gick direkt på utskällningen. Jag sträckte fram mitt leg och då blev hon glad igen. "Jaha, du har leg". umm.... sen är det bara allmänt pinsamt att folk tror att jag snusar. Jag kan inte fatta att mamma ustätter mig för sånt, hon ger praktiskt taget sin egen dotter dåligt rykte!

Mögel

Just nu sitter jag och möglar (som Linnea så perfekt uttryckte det). Det känns verkligen som det, jag gör nada och är väldigt uttråkad. Jag tänkte få bort mögel-känslan med en promenad men det gick inte. Möglet försvann under promenaden men det har kommit tillbaka igen. uuuääähh. jag vill ta en till promenad men orkar inte. Dessutom är det mörkt och läskigt och det är många fulla människor ute. scary! jag tycker om att vara ute och gå sent på kvällen för då är det så lugnt (om man inte går i centrum när det är helg). Inga jobbiga människor som man kanske måste hälsa på och sånt (jag är en aning asocial). Det är samma känsla på morgonen också fast det är inte så ofta som man går upp super tidigt för att ta en promenad. Det är bara när man ska resa iväg någonstanns och man måste åka tidigt. Då tänker man "nu hade jag velat ta en promenad helt för mig själv" men då går det inte för då har man ett flyg att passa. Typiskt.

Min mormor ringde idag och sa att hon morfar inte kan komma på studenten. Precis som om jag inte visste det redan. De kan aldrig komma. Hade inte ens räknat med det, men man måste ju fråga för annars blir mormor sur. Mamma brydde sig inte ens om att ringa henne, hon skickade ett sms och frågade =P

Min favvolåt just nu är Frankrikes bidrag i esc. Man blir så glad =) När jag var ute med hunden innan lyssnade jag på denna och kunde inte låta bli att dansa =P Tur att det var sent så ingen var ute ^^
http://www.youtube.com/watch?v=K80kV_uNXyY
lyssna och njut =)

Balen

Balen var helt klart över förväntan =D Det var riktigt kul faktiskt, lite jobbigt i början när man fick köa i 100 år för att bli fotograferad. En stund efter det skulle man hitta sin plats. Jag satt bredvis Cathrine, som var min baldate. Hon fick va mannen i förhållandet =P Så hon reste sig när alla killar skulle resa sig och "hylla kvinnan" xD det var kul =P Mittemot oss satt Jenny och Carolina från samhälle social (tror jag), så vi hade mycket trevligt bordsällskap =D Sen kom förrätten, huvudrätten och efterrätten in på en och samma gång, kändes det som. Det gick jättefort! Alla trodde det skulle gå timmar mellan rätterna, men det tog bara typ fem minuter =P När vi ätit färdigt var det dags för dans, men jag tror inte det var en enda vals. Det spelades vanlig diskomusik, så alla dansade som vanligt. Efter ett par timmar tog vi oss vidare till tempel. Dansade lite där med, sen åkte vi hem =) Det var en vääälidigt rolig kväll =D Lägger upp bilder i bilddagboken inom kort.

Mattesnille nr 1

Hey.

Idag är det den stora balen som jag tycker är alldeles förstorad. Om man läser i tidningen idag så intervjuas Rosanna Sjöberg och David Knape ang. balen eftersom de är arrangörer. Deras totala kostnad låg uppåt 6000 kr =S Själv har jag kört på extrem budget. Min klänning kostade 600 =D Fast sen köpte jag lite smycken igår för 1000 kr, men de var fina smycken som jag vet att jag kommer använda mycket, trots att jag knappt använder smycken.
Mina skor var gratis för de fick jag av min farmor i höstas =D Jag tror hon använde dem när hon var ung. De är mycket fina och passar perfekt med klänningen =) Håret och sminket fixar mamma. Naglarna skiter jag i, som vanligt ^^ Jag köpte en väska för 300 kr. Så allt som allt blir det (jag räknar för fullt) (inser nu att jag behöver använda datorns kalkylator) Jag hittade inte kalkylatorn så det blev huvudräkning iaf, så denna siffra stämmer kanske inte; 3900.

Den är jävligt fel kom jag på nu. 1000 för smyckena, 800 för balbiljetten, 600 för klänningen, 300 för väskan. *tänker så det knakar och ryker* 2700 har jag kommit fram till nu. Duktigt att jag lyckades lägga på över en tusenlapp i den förra uträkningen =S  Det fula är att båda mina föräldrar är mattesnillen, min bror också. Varför skulle jag bli en så missanpassad korkskalle?

Ett och två, hoppa på =D

Nu ska jag träna =D Det var längesen jag gjorde det så jag kommer nog vara lite dålig. Då är det tur att dextro finns =D Give me power to orka mer!
Hejdå!

Balen närmar sig med stora steg

Hej!

Nu är skolan slut för idag och det är ju himla skönt. I övermorgon, på onsdag, är det bal. Jag ska gå som singel tillsammans med töserna =D Det blir vi och byggkillarna, haha ^^ De kommer nog vara dammiga =P Nej, jag har inga fördomar.
Jag ser fortfarande inte fram emot balen. Går egentligen bara på den för att "det är något som bara händer en gång i livet" och sånt vill man ju inte missa. Vad är det som är så kul egentligen? Att man får ha på sig en fin klänning som man ändå inte trivs i, äta mat och sen gå på efterfest där man antagligen lär förstöra klänningen genom att spilla massa skit på den. Folk spiller alltid på mig när jag är ute (nej, det är inte jag som är klumpig, det är alla andra!). Fast låga förväntningar är som sagt bra. Det brukar oftast funka. Alltså kommer studenten bli skit eftersom jag har väldigt höga förväntningar inför den xD Nej, det kommer bli askul =D

But lonely is so lonely you know

Nu är jag hos pappa alldeles ensam! Det känns så ensamt =( Pappa jobbar och Marcus är hos Sofia. Im so looonelyy!

Lite eurovision

buhu the ark hamnade på 18-plats =( Det är synd att inte öst vet vad riktig musik är. Det snackas om att dela upp tävlingen i två. En för öst och en för väst. Men hur många västländer finns det egentligen? Inte så många. Inte om man jämför med alla pytte pytte öst/syd-länder som finns iaf. En del är ju minimala. Malta t ex, den ön är extremt liten! Gotland är ju större. Aja, skitsamma. The Ark var bäst i vilket all =D sen att Ukraina hamnade på andra plats är katastrof. Fy fan vad den silver gubb/tanten gjorde mig förbannad. grrr, ville mörda den. Jag tycker att om nån annan Sverige skulle ha vunnit, så var det Frankrike. Deras låt var bäst! Efter the Ark så klart ;-) Fast som arken sa alldeles nyss; nu har de hjälpt nästa svenska artist att komma på en bra plats nästa år. De som går via semifinalen hamnar ofta på bra platser. Serbien kvalade ju i år, och se hur det gick för dem. Fast ganska kul att det var en lesbisk som vann. När jag såg henne i semin tyckte jag synd om henne för att det antagligen inte skulle gå alls bra för att hon var lesbisk xD Tänk så fel man kan ha =P

Tivoli

Idag ska jag till tivoli med Maria och Isabelle. Känner mig inte alls sugen, men jag har ingen lust att vara hemma heller. Och det är när man inte har dåliga förväntningar som det brukar bli kul =D Vi får väl se hur det blir. Imorn är det iaf esc. Jag har fått greken att rösta på Sverige nu. Han tänkte rösta på Cypern först men jag fick honom att ändra sig =D Fast det är ju lite svårt att kontrollera att han verkligen röstar på sverige. Jag kan bara lita på hans ord. Nu ska jag sminka mig!

Skulle jag snarka?

Jag sov i soffan lite lätt för en stund sen. Bosse sov i en av de andra sofforna, och han snarkade och det hörde jag trots att jag sov. Då kommer mamma och klagar på mig att det var jag som snarkadre! Hallå? Om hon hör en snarkning så bårde hon veta att det är Bosse för han snarkar alltid (de delar inte ens rum pga hans snarkningar) och jag snarkar aldrig. Vilken förolämpning alltså..

Nu ska jag plugga. Jiha. Fy fan vad jag inte bryr mig om hur Boris Jeltsin påverkat EU eller vad som var de bakomliggande orsakerna till Berlinsmurens fall eller vilka politiska, ekonomiska och sociala följder Berlinmurens fall fick. Det känns som att det enda vi har hållt på med är östeuropa och jag är less på det! Så fort vi får välja eget arbete väljer alla något om Sovjet och det crapet. Sen ska man sitta och läsa skiten för att kunna ge kritik. Den enda kritiken jag kommer ge är att allt var tråkigt och ointressant. Kom med något nytt, jag orkar inte läsa fler ryska namn som jag ändå aldrig kommer ihåg.

Deppan

okej. Någon har varit inne på min blogg typ 20 gånger från samma IP-adress =S weeääärd!



Jag har håla som vanligt. Det är så segt. och så har jag bara tyska i 40 min sen =( orkar, orkar inte, orkar, orkar inte. ORKAR INTE! men snart är det esc. Lite ljus i denna dystra tillvaro. Hejja Sverige! Ska få greken som är into me att rösta på Sverige. Jag kommer antagligen lyckas. Han lyder min minsta vinkning. Han säger alltid: How can i say no to u? Så ska det låta =D Fast jag kan säga nej till honom. Han ville ha en bikinibild på mig. Då sa jag att jag inte brukar ta med mig kameran till stranden. Då blev han ledsen xD Greker är så hårny.



Jag tror inte att jag har så mycket mer att tillägga, men varje gång jag skriver det kommer det alltid nåt ointressant upp i mitt i huvud som jag måste skriva men som ingen bryr sig om egentligen.



Lite ögongodis

image28

eller inte =P


image29

Han skulle kunna döpa om sig till Världens Snyggaste Man.



Mitt första filosofiska inlägg^^

Det här med global uppvärmning. Det sägs att om vi inte gör något så kommer jorden att gå under. Det tror inte jag på. Tänk nu inte att jag är en blåst jävel som inte tror på vad alla forskare säger. Jag tror inte att jorden kommer gå under just för att det kommer bli så mycket naturkatastrofer. Alla katastroer kommer göra att det inte går att leva. Se bara hur det blev efter Gudrun, som inte ens var stor. En del kunde inte komma ut ur sina hus, andra hade inte el på flera veckor. Vägarna gick inte att köra på för det låg träd överallt. Förstår ni då att resultatet av konstanta och mycket värre katastrofer kommer leda till att vårt samhälle kommer gå under. Det kommer inte gå att köra några bilar för vägarna kommer vara översvämmade eller liknande. Alla byggnader kommer kollapsa. Förstår ni? Människor kommer inte att kunna leva.

Sen, när alla människor är döda, då kan jorden börja bli frisk igen. Naturen har en otrolig kraft att hela sig själv. Se bara på en gammal asfaltsväg. Naturen slukar alsfalten, bryter ner den tills den inte längre finns. Så kommer den göra med allt annat skräp som vi lämnar efter oss. Det kommer så klart ta lång tid, men jorden kommer komma tillbaka i all sin glans. Sen att människan inte finns kvar då är ingen större förlust, om man tänker efter. Samtidigt kan man tänka; är jag rädd att offra mig själv? Nej, det är man ju inte.

Jag menar inte att vi inte ska bry oss om jorden och försöka stoppa det som sker nu, självklart ska vi göra det, men jag tror att jorden kommer överleva även om mänskligheten dör. Många djur och växter kommer också att dö. Men råttorna kommer överleva, de kan sprida livet vidare =) Eller är det bara en skröna att råttor är de som brukar leva efter en katastrof?

Im beautiful, its just a simple fact xD

James Blunt från sin bästa sida ^^

http://www.youtube.com/watch?v=swKY5tLYLI8


En snygging!

Rönneskolan ska ju rivas ner och sen byggas upp igen, så nu springer det omkring massa gubbar på skolan och packar och bär ut möbler och sånt. Men där är en som INTE är gubbe och han är svinsnygg! Det är sällan jag tycker någon är så het, men han var as snygg! Det finns typ en annan person som också är sådär skitsnygg. Eller två egentligen. Glömde Johny Depp =D Det är inte ofta jag tycker människor är så snygga! Jag är egentligen jättekräsen med sånt. Känns som jag kommer spendera mer tid i skolan än nödvändigt den kommande tiden =D

Snart är det ESC!! Hejja arken! De ska och de kommer vinna! Så är det bara!

http://www.youtube.com/watch?v=bMfgcH3efqs ummmmmmmmmmmmmm

Jag stör mig på en liten grej i denna videon, och det är den där rörelsen Ola gör med munnen. Han sneddar käken, eller vad man ska säga, vid 00,24 och några andra ställen. Jag hoppas han bara gör så till denna låten. Det ser flickigt och konstigt ut. Fast det är nog meningen =D Annars är det den bästa videon de nånsin har gjort =D I lööööv!

image27
Jag glömde ju Ola Salo också. Han är också en person som är oemotståndligt snygg! Men han har en tendens att se lite ovårdad ut ibland ^^ Som på skivsigneringen i Malmö som Dalia, Maria och jag var på för tre år sen. Då kom han för sent och det såg ut som om han hade kommit direkt hur sängen =P

Nu är det jul..

Denna är så bra =)

http://www.youtube.com/watch?v=A7bYRdTgEB0

Slappedag

Idag är en bra dag. Har bara varit hemma och tagit det lugnt., fast jag borde jobba egentligen för det är operations dagsvärke. Men jag slappar bara =D Så idag har det inte hänt så mycket, förutom tandläkaren förståss. Har pluggat och hållt min sjuka mor sällskap. Hoppas hon blir frisk snart för hon är jobbig! ;-) Jag har sovit lite i soffan också, det var skönt ^^


Hbg tur och retur

Idag var jag hos tandläkaren. Jag hade ringt dem och bett om att få en tid för jag trodde att mina tänder hade flyttat på sig igen. Tandställningen sitter inte om den gjorde från början, och jag vill ju inte göra om allting en tredje gång, sä därför är jag kanske lite nojjig. Tandläkaren tyckte iaf det. Tydlgen är det normalt att tänderna flyttar lite på sig, de gör de visst hela livet så jag hade inget att oroa mig för. Jag var där i en halv minut ungefär. Gick upp kl 5 för att hinna med buss och tåg enbart för att vara där i en alv minut. Sen är det ju resan tillbaka också. Så jävla drygt och meningslöst det var =/ Fast nu slipper jag iaf oroa mig mer, men det kommer jag nog göra ändå =P

Jag såg en grisbil på väg till tandis. Det var hemskt =( Stackars grisarna, de lever kanske inte längre.  

Dött ben

Hej.

Mitt ben har somnat. Det känns lite jobbigt.

Hej



image24

Här kommer den; den efterlängtade hämden. Fick igår veta att Linnea har en förkärlek till slem. Tyvärr hittade jag inte så många slembilder på nätet, denna var den bästa. Jag undrar var allt det slämmet kommer ifrån. Det måste vara någon med en väldigt svår förkylning.


Och så vill jag bara förtydliga till alla besserwissrar där ute i världen att jag är fullt medveten om varifrån detta slem kommer. Det är nämligen en speciell ål som har en förmåga att producera så här mycket slem, pirål heter den. Så jag är ledsen om jag tog bort nöjet från dig att få klaga lite på att jag är en blondin som trodde att slemmet kom från en människa med förkylning ;-) Och där har jag fått klaga lite på besservissrar =D

Glass i parken =)

Idag känner jag mig lite duktig, för jag kan stolt säga att jag inte har spenderat hela denna dagen innomhus. Jag var ute med Linnea, Tara och Jonas och käkade glass i stadsparken =D det var najs ^^ ska hem till Linnea sen och kolla film och käka tacos, RIKTIG tacos. Det var tacos i skolan igår men den var äcklig =(

Nu öppnar vi ny klädesbutik ^^

Idag har Cathrine, Åsa och jag fotograferat bilder till vår klädesaffärsaffisch. Långt ord, undrar om det ens existerar. Sen så skulle min söte lillebror fixa affischen för han är ju så duktig på Photoshop, men jag hade nog överskattat hans förmåga lite ^^ Så pappa tog bilderna till sitt jobb och fixade allt där =D Sen så har han ju sån tur att det finns ett tryckeri på hans jobb (iofs hade det varit konstigt om det inte fanns ett tryckeri på HD), så han ska skriva ut allting också. Känns gött att ha det klart =) Affischen blev faktiskt riktigt fin, och det enda man behövde göra var att posa lite framför Åsa ^^ Fast det var ju lite jobbigt för jag är ingen människa som posar. Jag tror att varje posare står flera timmar varje framför spegeln där hemma och övar. Hur fan kan man annars veta vilken min man ska ha? Jag vet inte det iaf. Jag känner mig bara dum framför en kamera. Därför befinner jag mig helst bakom den ^^

image19

"fotbollsproffs" med ilsken och stressad manager ^^ Lawl

Mer har väl inte hänt idag. Började planera inför friluftslivdagen. Vi ska ha hand om ettorna och tvåorna när de vandrar i skogen och gör olika stationer, och det är vi som ska komma på och kontrollera stationerna. Fast vi ska övernatta där i två nätter, det slipper ettorna och tvåorna. Uuääh. Det är inget roligt gäng direkt. Det är alla snobbar från ekonomi och företagare och hur roliga är de? Sen är det alla scoutnördar från hjärnarp och barkåkra (visste inte ens att barkåkra hade en scoutkår) som redan kan allting och de gör så att man känner sig askorkad. Suuuck. Har ingen riktig kompis där ='( Stackars lilla mig. whine whine.

Valborg

Valborg var ganska kul. Var först i Danmark med Linnea och company. Åkte tillbaka till Hbg vid 8-tiden och då träffade jag Jenny, Isabelle och Dalia. Jenny och Isabelle stack till Joel och Dalia och jag stack till Donken =D Efter ett tag kom Cathrine och Linn och vi skulle egentligen stuckit till Joel men kom fram till att det inte var lönt eftersom då skulle vi aldrig komma in på Tivoli. Den kön är hemsk! Vi stannade kvar på knutan i nån timme och hade det trevligt =P Sen gick vi till Tivolikön, den underbaraste kön i hela Sverige. Usch. Vi kom in till slut iaf, fast inte Dalia för hon sprang iväg men det slutade ju också bra till slut! Eller så bra som det kan iaf..jaja. Jag, Cattis och Linn dansade en hel del, sen tog jag bussen vid 2.10. Kul buss....var så fruktansvärt förbannad, så förlåt Isabellé för att jag var lite korthuggen men du förstod nog =) Förlåt för allt btw. känner att det är mitt fel =/ aja, det var kul i Danmark och på tivoli iaf =)

RSS 2.0