Lite uppdateringar

Hej alla tre människor som läser min blogg ;) Linnea och jag har fortfarande inget internet. Märks kanske. Följande har hänt i våra liv:

Linnea har kommit hem från Thailand. Hon hade rastaflätor och klockan 8 en söndagkväll bestämde hon sig för att börja fläta ut flätorna. Marco, vår inneboende, och jag hjälpte till men vi blev inte klara förrän 4 på morgonen. Smart drag Linnea! Men hon är ju inte så smart.

Kiwi växer och växer och snart är hon stor som ett hus. Vi har äntligen hittat en bra kattsand som inte luktar något. Jag kallar den för wonder sand.

Jag har fått jobb på Pizza King så nu kan man kanske börja leva lite drägligare. Fast jag kommer nog jobba varje helg och det är ju mindre kul, men man får pengar. Jag har fortfarande kvar jobbet som tidningsbud.

Jag har festat ytterst lite eftersom jag jobbar på helgerna. Jag har delat ut tidningar 4 helger i rad och det kommer att bli en femte helg. Dansken räddade mig en natt när det skulle delas ut tidningar även till alla som inte prenumerar. Det var en helvetesnatt. Dels för att jag var lite full och dels för att tidningarna aldrig tog slut. Dansken, jag står i evig skuld till dig!

Vi har ändrat lite i vardagsrummet, gjort det lite mer till vår personliga stil. Eller Linneas personliga stil ska man kanske säga, inte för att jag har något emot den. Bara alla gula krukor. Jag har fått min egen säng också, nu slipper jag sova i Maries sönderknullade rövsäng. Marie, som för övrigt inte nöjer sig med min pappa utan kände sig tvungen att köpa 2 dildosar och en manlig uppblåsbar docka som hon valde att förvara på kökssoffan i köket. Är man sjuk i huvet så är man.

Pappa har lagat duschen också. Efter tre månaders tjat och efter ungefär 30 gånger som han har sagt att han ska komma men struntat i att dyka upp. Äntligen kom han när han sa att han skulle komma! Jag var i ett litet chocktillstånd då.

Jag tränar som en galning, mest för att det är en snygging som jag har spanat in på Friskis men också för att det är rätt skönt. Det i kombination med tidningsutdeleriet har gett mig mycket fasta och snygga lår ^^

Nu kommer jag inte på mer att skriva om. Hejdå.

RSS 2.0