Fan heller!

Min chef ringde nyss. Han ville att jag skulle jobba i helgen. Men den här gången sa jag ifrån, för annars hade det dröjt ytterligare två veckor innan jag kanske får vara ledig. Iofs kommer det inga tidningar imorgon så jag är ledig i natt i vilket fall som helst, men jag hade fått betalt för lördagen ändå om jag jobbat på söndagen. MEN JAG ORKAR INTE! Så jag sa det till honom. Han blev lite grinig kanske, men han får vara ledig varje helg och jag får kanske vara ledig varannan. Jag var i alla fall ärlig och sa att jag inte orkar och att jag behöver vila lite och en natt räcker inte.

Inatt kommer jag stänga av mobilerna. JAG SKA INTE JOBBA!!!!!

Sleden

Att jag försov mig och totalt struntade i väckarklockan är ett tecken på att jag är sliten. Jag kommer inte ens ihåg att den ringde. Annars är jag en sån som aldrig snoozar. Jag går alltid upp direkt och det är ytterst sällan som jag försover mig. Så ge mig lite ledighet för fan! Det är en månad sen jag var ledig senast.

Schulman

Det är Alex Schulman som ligger bakom alla bögsökningar. Jag känner mig inte särskilt förvånad.

http://blogg.aftonbladet.se/1/perma/998351/

Bög?

De mest sökta termerna på Bloggportalen just nu är 1. Bögstandard, 2. Böghåna, 3. Hämta en bög, 4. Bögspektakel, 5. Drömbögen num, 6. Sexnovell, 7. Spontanböga, 8. Kanonbög. Jag undrar var alla dessa bögord kommer ifrån. Vanligtvis brukar sex, onanera, sexnovell, sexblogg och sådana ord toppa listan. Jag tror att någon har spammat en massa bögord idag.



En dag på stan

Inatt var tidningarna två timmar sena. Det var inte särskilt kul. Jag var klar halv åtta. Jippi liksom. När jag kom till jobbet var det en som sa: Nu har din far ställt till det riktigt rejält! Jag bara "VA!?" och trodde han menade allvar men det gjorde han inte. Det borde jag har förstått för pappa jobbar inte natt längre. Det var något som hade gått sönder i tryckeriet, som vanligt. Och inte var det någon söt lastbilskille som kom till slut, det var en ful lastbilskille. Tråkigt.

Idag har jag varit på stan med Linnea. Vi var på Apoteket, Intersport, Vero Moda, Lindex, Espresso House, Kappahl, Åhlens, Vero Moda igen, Jeanskompaniet och till sist Ica Supermarket. Jag köpte nya skor att springa i trappor med för mina gamla har förfallit. Jag köpte också ett par byxor och en kofta. Och mjölk, fil, kokkaffe för min kaffekokare gick sönder igår och två reflexvästar. Den ena gav jag till Linnea för jag är en väldigt generös människa. (och man fick två för 20 kr).
 
En intressant sak hände i kön på Espresso House. Det stod en kille framför oss och jag förundrades över hur skabbig han såg ut. Jag tänkte ordagrant: Undra vem som skulle ragga på honom. Linnea hintade och gjorde grimaser åt hans håll för att uttrycka sin åsikt om honom. Jag tänkte i mitt stilla sinne att hon också såg hur äcklig han var. Men nej. När vi satte oss ner utbrast hon: Fan snygg han var som stod framför oss! Smaken är som baken, men Linneas smak måste sitta i springan mellan skinkorna.

Satans fru verkar leva på jorden

Pratade lite med min kära bror idag. Marie har tydligen frågat honom om han vill flytta in i hennes lägenhet tillsammans med Christopher, hennes son som faktiskt är normal och riktigt trevlig men han bor hos sin pappa och jag har bara träffat honom typ en gång. Hennes andra son, Tobias, är det mest synd om. Han kan inte diska för att han har inte gjort klart hemkunskapen än, enligt Marie då. Han är ju bara 15 år. Så därför slipper han diska hemma hos dem. Men de tycker att det är en självklarhet att Sofia ska diska, för det är ju naturligt att man vill hjälpa sin pojkvän. Som om Marcus skulle bry sig om Sofia diskade där. Sen vill de egentligen inte att hon ska vara där för det kostar för mycket när hon äter, går på toaletten och duschar. Så de vill att hon ska diska disk som hon själv inte ens varit med och använt. Hon är där två dagar i veckan varannan vecka, och Marcus är hos henne lika mycket så det jämnar ju ut sig egentligen.

Sen verkar Marie tycka att det är helt okej att sno pengar från ett konto som inte tillhör henne, där mamma och Bosse har satt in pengar. Pappa har också satt in pengar på det kontot, så det är därför hon har fått tillgång till det. Pengarna skulle gå till Marcus och mitt körkort men de finns inte längre. Mamma och Bosse har slutat föra över pengar dit, men pappa har stående överföring och det har han tydligen inte ändrat än. Så varje månad förs det över en viss summa pengar till det kontot, som Marie sen plockar ut. Detta vet vi eftersom mamma och Bosse fortfarande får hem kontoutdrag. Dessutom skriver Marie små noteringar varje gång hon tar ut pengar. "Snuttigull, nu är jag här igen och nallar." och såna extremt töntiga saker. Det verkar inte som hon vet att mamma och Bosse kan läsa det, men o andra sidan är det ju ingen nyhet att hissen inte går enda upp i den skallen. Nu blev jag arg igen. Fan.

Löning

Idag har jag övningskört igen. Det gick finemang! Mina bästa körning hittils och det är andra gången jag säger det den här veckan, men denna körningen var bättre än den förra. Jag körde i Vejbystrand. Jag fick tre kärringstopp i en korsning och fick knappt någon panik alls. Jag upptäckte att orsaken till dessa kärringstopp var att jag hade växeln i tvåan istället för ettan, och jag var väldigt nöjd med mig själv som kom på det. Men det var enda missödet idag. Det var väl lite pinsamt att föraren bakom mig såg ut att ha väldigt roligt. Men det är ju alltid kul att kunna glädja någon!

Jag har betalat hyran idag. Det var mindre kul. Men jag har ändå världens billigaste hyra.

Hmm

Nu har jag gjort chokladbollesmet. Jag orkar inte rulla dem. Om ett tag ska jag träna men jag börjar bli trött. Varför går jag med på såna jobbiga saker? Jag får nog köpa redbull sen. Ska jobba inatt och måste sova någon gång. När ska jag äta mitt fredagsgodis och min chokladbollsmet? Nu ska jag till tvättstugan igen.

Helene Sjöholm



Varje gång jag hör den här låten börjar jag gråta som ett barn. Om ingen annan är i närheten förstås, för jag måste ju upprätthålla min image som känslokall. Men när jag hörde den med Molly Sandén så kände jag absolut ingenting och jag tyckte bara att det kändes pinsamt hur hon försökte förmedla låtens innehåll utan att riktigt lyckas. Helene Sjöholm utstrålar en sådan trygghet i sig själv att hon blir automatiskt vacker. Dessutom har hon Sveriges bästa sångröst. Jag älskar henne!

Kaktus Marcus

Igår köpte jag en kaktus. Om den dör så tar jag det som ett tecken från Gud. Då är det helt enkelt inte meningen att jag ska ha växter. Kaktusar är ju typ odödliga.



Fin va? Jag måste bara hitta en lämplig kruka.

När jag var liten kunde jag inte säga Marcus så han fick heta kaktus. Därav rubruken.

Välkommen ut!

Nu har även Linnea tagit tag sig i kragen och ska snart lämna Maries äckliga råttbo. Då kan hon stå där med dubbel hyra och med påhittade nya hyresgäster och påhittad uppsagd lägenhet. Det är ganska pinsamt att säga med så där tre månaders mellanrum att man har sagt upp lägenheten. Första gången hon sa att hon sagt upp lägenheten var i april. Jag måste säga att Brogripen verkar ha väldigt lång uppsägningstid.


23 oktober

Då är det dags att jobba igen. Jag känner ingen större entusiasm inför det. Om nio dagar får jag kanske vara ledig, men det känns som en evighet dit.

På lördag ska jag övningsköra igen, fast med Bosse. Mamma har tydligen fått nog och hon säger att Bosse har bättre nerver. Men han kommer nog bara tänka på fälgarna. Då ska jag köra i Vejbystrand och det kan ju bli lite pinsamt. Haha.

Bilkörning

Idag övningskörde jag med mamma igen. Vi körde i ett villaområde. Det var första gången. Mamma stoppade in massa snus i munnen för att lugna nerverna. Vägarna var trånga och jag hade lite panik ibland. Mamma tjatade om att fälgar är dyra och att Bosse kommer få spel, men det är väl bättre att man skrapar fälgarna mot trottoaren lite grann än att skrapa hela sidan mot en mötande bil? Hon försökte lära mig saker men jag hade fullt upp med att försöka köra bilen och det var helt omöjligt att lyssna på henne. "Va? säg det igen. Nu är det en bil bakom oss. Jag förstår inte, säg det en gång till. Oj, där var en katt. Vänta, vad sa du nu igen?"

Jag krockade nästan med ett släp som stod parkerat intill vägen, men jag tyckte att det var bättre att krocka med släpet än med de två pojkarna som stod på andra sidan vägen. Man får ju prioritera lixom. Annars gick det ganska bra.

Bloggism

Det är intressant att se hur en del bloggare försöker få så många sidvisningar som möjligt. Det skiljer sig lite på de olika bloggsajterna. Här på blogg.se, till exempel, håller folk på att skriva "Ha en bra dag!" i kommentatorsfältet och annat ytligt crap för att få bloggaren de skriver till att trycka på deras länk. Jag trycker aldrig på dem. Idioter.

På Aftonbladets blogg skrivs det mycket om sex. Där använder folk sig ofta av en signatur i rubriken. Till exempel:
*-LIV-* Fan vad KÅT jag är idag!
Sen när signaturen blivit lite känd behövs det inte så radikala rubriker för att folk ska klicka på den. Men man måste skriva uppseendeväckande inlägg, annars tappar man sina läsare. På det sättet får man många sidvisningar på aftonbladet.

Sen finns det de som är lite smartare som faktiskt läser inläggen och skriver en fjäskigt vänlig kommentar som har med ämnet att göra, trots att de i själva verket inte bryr sig ett skit om vad bloggaren har skrivit.

Lite av mina betraktelser efter att ha spenderat en del tid på att läsa bloggar på Aftonbladet, som för övrigt består av extremt många vuxna människor som sitter i en sandlåda och kastar sand på varandra.

I'm so emo

Jag dog nästan av skratt när jag såg denna första gången. Jag kissade nästan på mig också. Av skratt.


Lyckat

Körningen gick alldeles utmärkt. Det var min bästa körning någonsin faktiskt. Vi ska köra igen på onsdag. Då kommer det antagligen inte gå lika bra för hittils har min utveckling varit att jag tagit ett steg framåt och två steg bakåt.

Köra brum brum

Snart ska jag ut och övningsköra med mamma. Jag har lite panik inför det för det känns som att jag har glömt det lilla jag faktiskt kunde och då kommer mamma säkert bli irriterad på mig och jag kommer i protest och panik lägga mig på ratten och gråta. Eller så får jag panik av alla andra bilar som tvunget ska köra på gatorna jämt och ständigt så jag kommer säkert lägga mig på ratten av den anledningen också.

Så jag ska tänka så här: Ta ett djupt andetag. Fokusera. Jag måste göra det här annars kan jag aldrig bli polis. Polis polis polis polis polis polis polis polis. För det är egentligen enda anlednigen till varför jag vill ta det där förbannade körkortet. Egentligen bryr jag mig inte om det.

Right back at you

Tack Lotta för dina varma ord!

Lotta är min kusin. Hon skriver en egen blogg som är full av humor och intressanta betraktelser ur hennes liv, så tryck på hennes namn ffs!

Alkohol?

Jag funderar allvarligt på att sluta dricka alkohol. Jag har kommit till en punkt där jag inte ser någon mening med det. Visst, man mjukas upp lite och har lättare att prata med människor, men är det inte bättre att lära sig att vara sig själv när man är nykter istället?

Sen kan man ju också påstå att det är gott, men ärligt talat; hur gott var det egentligen första gången du drack? Och andra gången, osv. När man har druckit tillräckligt mycket känner man till slut att det inte är äckligt längre för man har vant sig. Smaken blir väl neutral, och sen lär man sig att tycka om den. Jag kan jämföra det med min farmors traditionella grönkålssoppa som hon gör varje jul. När jag var yngre tyckte jag att den smakade piss. Skulle hon få för sig att inte laga den nu så skulle jag brista ut i gråt för den är så god. Skillnaden mellan grönkålssoppa och alkohol är väl att soppan åtsminstone är nyttig. Om man vill dricka något som är gott så finns det massor med alkoholfria alternativ som är mycket godare.

Det krävdes väldigt många öl innan jag lärde mig att uppskatta smaken. Vin klarar jag fortfarande inte av. Vitt vin går ner men rött vin är fruktansvärt. Vodka behöver jag väl knappt nämna.

Ingen uppmanar någon annan att röka,(möjligtvis på fyllan i så fall), snarare tvärtom. Att röka är livsfarligt heter det. Men om man inte vill dricka alkohol så är det konstigt och nykterister blir ständigt ifrågasatta. Den första cigaretter smakar skit, den andra likaså. Det krävs väldigt många cigaretter innan man tycker att det är gott, och det är anledningen till att jag aldrig har börjat. Varför ska man göra något som absolut inte ger något positivt och som dessutom smakar äckligt? Att börja röka pga grupptryck är svagt i mina ögon, att man är så beroende av hur andra uppfattar en att man gör något som skadar en själv. Och detsamma gäller alkohol, så jag är verkligen inte bättre själv.

Detta är lite funderingar som jag har nu. Jag slutar kanske inte helt med alkohol, en öl då och då är ändå ganska gott. Jag kommer nog inte att dricka på samma sätt som innan.

Festlördag

Inatt måste jag ta mig genom centrum för att komma till jobbet. Och det är lördag. Jag skulle kunna gå den vanliga vägen förbi Morris, Saloon osv men där kommer vara knökfullt med folk. Jag skulle också kunna ta en omväg och gå förbi Torstens men där är också fullt med folk. Jag tänker inte gå längs med ån. Jag tror jag smyger mig igenom stadsparken och ber till någon högre makt att jag inte träffar någon som jag känner. Den risken är rätt hög i den här otroligt stora staden.

Rögle vann idag så det lär ju vara extra mycket folk på stan. Fan.

Dansken

Idag sa min mamma att hon länge har trott att Dansken skulle bli hennes svärson. Trots alla mina försök att förklara för henne att vi bara är vänner så har hon inte trott på mig. Jag sa att han har flickvän nu och då såg hon lite besviken ut. "Han verkar ju vara så trevlig." sa hon. Synd mamma. Livet är tufft ibland.

Trötta mig!

Min telefon ringde klockan sex imorse. Fick lite smärre panik för den enda som möjligen skulle kunna tänka sig att ringa till mig vid den tiden är min nattchef. Eller en knäpp galning. Men det var nattchefen. Tydligen var det nån idiot som inte hade dykt upp till sitt distrikt i tid och när han väl kom dit hade han delat ut fel tidningar och han gjorde bara 2/3 av distriktet, sen hade han tydligen gått hem igen. Han hade bara delat ut tidningar till alla som inte skulle ha HD/NST (HD hade en reklamkampanj inatt) så de vanliga abbonenterna hade inte fått någon tidning. HUR JÄVLA KORKAD FÅR MAN BLI? Han saknar tydligen prioriteringsförmåga. Nattchefen ville så klart att jag skulle hoppa in och göra jobbet, men jag var i Vejbystrand och kunde inte ta mig till stan. Inga problem! Han fixade en som kom och hämtade mig. Kul...Vi var iaf två som hjälptes åt så det gick ganska fort. Men min enda lediga natt på en månad försvann långt bort i fjärran.

KappAhl

På min ytterdörr står det "Ingen reklam tack!". Trots detta mycket tydliga budskap händer det ibland att jag får reklam. Senast fick jag reklan från Kappahl som inte ens var riktad till mig. Det var "adresserad" reklam och det stod:

Till en MAN som vill bli inspirerad av höstens mode
Kristians II:s väg **
262 34 Ängelholm

Där finns bl a erbjudande om halva priset på valfri kalsong. Eller varför inte 25% rabatt på varlfritt herrplagg? Tack Kappahl, tack!

Jobb

Inatt fastnade en av mina nycklar i en port för att låset var trasigt. Jag stod och lirkade ett tag men fick inte loss nyckeln så jag tog loss den från nyckelknippan och lät nyckeln sitta kvar i dörren. Lite senare pratade jag med nattchefen. Han visste vilken dörr det var innan jag hann säga adressen så tydligen har det varit problem där innan. Han sa iaf att Anders fick åka och fixa det och eftersom Anders älskar mig fick jag min nyckel tio minuter efter att jag pratat med nattchfen. Det verkade som att Anders hade släppt det han höll på med för att åka och fixa den där nyckeln, men det var ingen brådska direkt.

Min chef var lite halvsnäll idag. Jag ska egentligen vara ledig den här helgen men har haft på känn att jag nog kommer får jobba iaf. Imorgon ska det dessutom delas ut tidning till alla som inte har HD/NST och det är alltid lika kul.

Bara jobb

Jag har haft lite ångestkval denna fredag. Jag har funderat över om jag ska gå ut ikväll eller om jag ska åka hem till min mamma och äta hennes mat. Min chef ringde och gjorde det hela väldigt enkelt. Kommande natt är min enda lediga natt på en månad så jag åker hem till mamma och tar det lugnt. Sen påbörjas en ny tvåveckorsperid innan nästa ledighet. Suck..

Suck

Varför ger vissa människor bara inte upp? Jag förstår det inte.

Sjuk?

Att min chef ringde och flyttade mig från ett distrikt till ett annat är egentligen lite oroande för han gjorde det pga sjukdom. Någon har alltså passat på att bli sjuk sista dagen innan min lediga helg. Och denna person har blivit sjuk ganska lägligt eftersom det ska delas ut en bilaga till alla som inte har HD/NST på lördag, så jag tippar att denna person kommer vara "sjuk" hela helgen. Ingen på mitt jobb är sjuk på riktigt, alla blir bara "sjuka". Utom jag då.

Lök

Idag har jag inte åstakommit mycket. Jag har faktiskt lyckats sova bort hela dagen trots att jag inte var särskilt trött när jag somnade. Jag tänkte bara sova ett par timmar på förmiddagen, men plötsligt var klockan åtta på kvällen. Lyckat. Min chef ringde på eftermiddagen och jag gjorde mitt bästa för att låta vaken. Jag tror jag lyckades, fast jag lät lite hes. Men jag lät iaf inte yr och nyvaken, så han trodde nog bara att jag var förkyld. Han flyttade mig från ett distrikt till ett annat. SKÖNT för jag är förbannat trött på det jag egentligen skulle gå. Det är extremt mycket tidningar! Det är dubbelt så mycket mot vad det är på de andra rundorna jag går. Jävla pensionärer.

14 oktober

Idag har jag promenerat i höstsolen som alldeles snart blir vintersolen. Nu kommer ännu än kall och grå vinter som man ska kämpa sig igenom. Varför måste den vara så lång? Jag ser redan fram mot våren. Det enda positiva med vintern är att man uppskattar våren och sommaren mer. Jag vill ha vår nu!

12 oktober

Idag fyller pappa år så jag har varit hemma hos honom och ätit tårta och druckit kaffe.

Fick värsta komplimangen innan idag och då blev jag glad. Robin sa att jag hade en fin rumpa :) Tack!

Choklad

Jag träffade värsta söta killen i tvättstugan! Blev helt chockskadad, jag har bara träffat skumma människor där innan. Fast det var inte han som hade lämnat kläder på min tvättid, det var en gubbe som hade gjort det. Jag hälsade bara på honom. Jag hälsade på killen också. Han stod och kollade efter en lämplig tvättid. Synd att jag hade mina fulaste kläder på mig. Och gammalt smink. Och ruffsigt hår(fast mitt hår ser alltid ruffsigt ut. Jävla lockar). Jag måste sluta se skabbig ut när jag tvättar.

Idag har jag druckit en endaste liten kopp kaffe och den drack jag flera timmar efter att jag hade stigit upp. Det här en sensation i min värld. Förr kunde jag inte klara av att vara mänsklig om jag inte drack kaffe direkt efter att jag vaknat, men idag tänkte jag inte ens på det. Huvudvärk har jag heller inte fått, och det brukar jag alltid få när jag inte dricker kaffe på morgonen. Så jag kan härmed meddela er att jag är inte längre beroende av kaffe.

Men jag har ett annat beroende som är betydligt svårare att bli av med. CHOKLAD! Jag tröstäter choklad(nej okej, jag tröstäter inte för jag förstår inte riktigt grejen med att få tröst av att äta. Det har aldrig funkat för mig.), jag firar med choklad, jag äter choklad när det regnar eller när det är sol, när det är ett bra tv-program eller när det inte finns nåt att se på. Jag äter choklad för att det är lördag eller för att det är tisdag eller vilken dag som helst. Jag äter choklad för att det är en dag idag. Plötsligt får jag cravings och då bara måste jag ha choklad. Det är tur att jag bor granne med Bogarts, mindre tur att de bara tar kontanter. Men då finns ju Statoil som en räddande ängel ett par 100 meter bort.

Tvätthysteri

Nu är jag inne på min tredje maskin men människan som har lämnat kläder i tvättstugan på min tvättid har fortfarande inte hämtat sina kläder. Nu har jag tagit ut dem ur tvätt- och torkrummet, för jag behöver också torka mina kläder. Haha! Jag kan också ibland. Dessutom var hennes kläder torra nu.

Hej

Inatt när jag jobbade hände en ytterst äcklig sak. Två fulla män kom gående. Den ena var asfet, fettet dallrade sådär tre km utanför byxlinningen. Den andra var normal, men han är inte så viktig. De stannade vid mig och undrade vad jag hade för mig. Jag trodde att de skulle fråga om de kunde få en tidning, precis som alla andra fyllon gör, så jag beredde mig på mitt nej-det-går-inte-för-då-räcker-inte-tidningarna-osv-tal. Men istället för att fråga om en tidning sa det tjocke, äckliga mannen, med sockersöt röst ungefär som om han pratade med ett barn: Vill lilla fröken följa med mig hem och knulla? BLÄÄÄ!!!!! Jag gick därifrån.

Jag träffade ett annat fyllo som gick i ett gäng med ytterligare några fyllon. Den här mannen ville ha en tidning men det kunde han inte få. Då fick jag veta att det var ju jäkligt dålig stil att jag inte kunde ge bort en endaste tidning med tanke på hur många jag hade. En skulle inte göra någon skillnad och bla bla, jag var skitdålig enligt honom. Idiot...

Ockupation i tvättstugan

Idag kom jag 20 minuter för sent till min tvättid och då hade någon passat på att lägga in kläder i torktumlaren och torkskåpet, fast lämnat tvättmaskinen tom, tack och lov. Det var väl nån som ville låna lite men nu kommer jag ju behöva torkskåpet, och då måste kläderna vara borta. Annars kommer jag vara värsta bitchen och ta ut kläderna därifrån!!!!!!!!

Eller inte....Jag är en feg människa.

Babbel

Min mage har varit äckligt uppblåst den senaste tiden och jag hatar det! Jag känner mig fet och stor som en ballong.(Jag vet att det är typ allmänt förbjudet för mig att känna mig fet men jag har också känslor). Först tänkte jag att det berodde på fibrer, så jag har skurit ner på det(jag kan äta knäckebröd utan något som helst pålägg på och tycker att det är gott.). Men det har inte hjälpt. Eftersom jag ser helt jävla gravid ut så köpte jag ett graviditetstest mest för att stilla mina nerver. Det var negativt, tack gode gud. Men magen är fortfarande uppblåst. Idag sa Maria att det kunde bero på laktosintolerans och när jag tänker efter så kan det faktiskt stämma, för jag tålde inte mjölk när jag var liten men när jag kom i puberteten tålde jag det helt plötsligt. Då sa läkarna att jag antagligen bara kommer tåla det i några år, tills puberteten är över och det borde den ju vara nu. Och mamma är ju superlaktosintolerant, men den visar sig på ett annat sätt än uppblåst mage.

Men sen är det lite andra omständigheter som gör mig orolig. Tänk om jag har en tumör i magen? Hellre en bebis än en tumör isf, om jag får välja lixom...Jag vill inte ha en tumör =(

Avskedsmiddag

Det har varit en trevlig kväll hemma hos Maria med massa tjejsnack och skvaller. Som det ska! Hon bjöd på tacos och cheescake med choklad i. Den var god! Hon bjöd också på alkohol och det tackar man ju aldrig nej till. Jag tog det dock ganska lugnt för jag ska jobba snart. Det är inte lyckat att dela ut tidningar när man är berusad. Jag har provat, och det känns som att kroppen väger dubbelt så mycket. Inte roligt.

Jag saknar mamma. Jag vet inte varför, jag bara gör det. Jag borde inte göra det eftersom jag spenderade hela förra helgen hos henne. Och det gjorde jag för att jag saknade henne. Men nu saknar jag henne igen. Livet är hårt när man inte bor hos sin mamma som lagar mat till en varje dag.

Rubrik

Tidningarna var en timme sena idag. Det var inte kul. Det enda positiva med det var att jag fick träffa den söte lastbilskillen. Han skämtade till det lite och sa "jag var lite seg idag höhö". Skoj skoj.

Idag är det avskedsmiddag hos Maria. GRATIS MAT WOHOO! Det tackar man aldrig nej till. Efterrätt dessutom ;) Dagen är räddad. Funderar på avskedpresent men kan bara komma på två lite mindre presenter. Det måste ju vara något som hon kan ta med sig på resan och det jag tänker på är inte särskilt originellt och hon har säkert fått det av miljoner andra redan.

mmmm marabou

Idag har jag varit hos Linnea och druckit kaffe. Vi kollade på tv och då visades en Maraboureklam och jag har väldigt svårt för sånt. De träffar mig mitt i prick. Tjugo minuter senare hade jag ett 200 gram i min famn. Nu ångrar jag mig.

Jaha...så nu är man en nörd för att man har gjort en mejl till sin katt så att han kan gå med i facebook som alla andra normala varelser. Förlåt då, men Måns känner sig faktiskt utanför.

Nejmensåatt..

Idag såg jag pappas namn i tidningen för första gången i mitt liv, vilket är lite märkligt eftersom han har jobbat där i typ 100 år. Längst upp på sista sidan stod "Redigerare: Pappa Högberg". Nej, det stod Cay-Ove. Inte pappa. Jag hade nästan börjat tro att han bara smygjobbade på HD, och jag måste säga att jag blev lite orolig när kusin Lotta sa: Man vet inte riktigt vad han gör där och man ser aldrig hans namn i tidningen.

Bosse är något slags överhuvud på Swebus men det är ingen som riktigt vet vad han gör heller. Han åker iväg på jobbresor minst en gång i veckan och när han inte är bortrest sitter han hemma och jobbar. Då knappar han lite på en dator och pratar i telefon med diverse människor men man förstår inte riktigt vad de pratar om. Det är skumt. Han kanske är hemlig agent, med Swebus som kodord? Fast han är så onaturligt intresserad av bussar så jag tror faktiskt att han jobbar på swebus på riktigt. "Jag har varit med i svängen enda sen jag föddes. Då lämnade farmor mig på bagagehyllorna för att jag skrek så mycket, och där låg jag någon timme och åkte runt med bussen." Så kunde man tydligen göra förr, lämna bebisar på bussar så där utan vidare. Tänk om någon hade snott honom?

Skitit då

Jag var SÅ HÄR nära att ändra mig angående helgens maskeradfest och sjukanmäla mig i helgen men eftersom Linnea inte vill följa med mig till Hbg och köpa dräkt så blir det inget av. TACK LINNEA!

Gråtvarning

Jag vet iaf en som kommer gråta när hon ser den här :)


Where the hell is Matt?




Alltså, den här videon gör mig ordlös. Han enar världen med glädje <3


Kaffe och tårta

Fika hos farmor och farfar idag för farfar fyller år. Gott!

Har förresten fattat ett livsavgörande beslut. Jag ska dra ner på min dagliga kaffekonsumtion. Max två koppar per dag, helst en. Har märkt att mörkheten under mina ögon kan bero på för mycket kaffe.

Men om det bara är fika hur blir det då? Först kakor och kaffe, sen tårta och kaffe, och sen godis? hmm..

Världens tråkigaste och argaste text om mitt jobb. Skrevs tidigt imorse.

Nu ska jag skriva om en person som jag aldrig har mött och jag har faktiskt ingen aning vem hon egentligen är men ändå har denna totalt okända människa lyckats göra mig förbannad i en och en halv vecka nu.

Hon bor på Sockerbruksgatan 9B och vi kan kalla henne för fru Rövhål. Fru Rövhål prenumererar på Svenska Dagbladet och vill så klart ha denna tidning varje dag, men fru Rövhål har inte satt upp sitt namn på dörren. Hon har uppgett en co-adress som hon bor på och det ska stå Nilsson på dörren. Varken mer eller mindre, bara Nilsson. Nu råkar det finnas tre Nilsson i den porten men som ytterligare en ledtråd har hon sagt att hon bor på våning åtta.

Fine, då lägger jag en Svenska Dagbladet hos Nilsson på våning åtta. Men nästa dag får jag ett meddelande där det står att fru Rövhål inte har fått sin tidning. Då ser jag att det finns en Nilsson på sjunde våningen också och jag tänker att fru Rövhål kanske tillhör den IQ-befriade delen av alla tidningsprenumeranter som inte vet vilken våning de bor på (Jag menar, om man varenda jävla dag trycker på knapp 7 i hissen, varför säger man då att man bor på åttonde våningen? Det finns många sådana exempel.). Jag lägger i alla fall tidningen hos Nilsson på våning sju och hoppas att fru Rövhål ska vara nöjd.

Men icke...Nästa dag står det att hon ännu än gång inte fått någon tidning. Nilsson nummer tre bor på tredje våningen, så jag tvivlar på att det är där fru Rövhål bor. Så fel kan man inte ha. Bor man på tredje våningen men säger att man bor på åttonde, då har man nog inte alla hästar i stallet.


En vecka går och hon fortsätter att reklamera, som det så fint heter. På fredagen stod det på min informationslapp: HAR INTE FÅTT TIDNING PÅ HELA VECKAN!!!

Tog upp detta med nattchefen som faktiskt undrat vad jag hållt på med. Varför missar jag samma abbonent hela tiden? Förklarade situationen och han skulle se om han kunde ordna det.

Inte mycket har hänt förutom att hon har dragit in sin prenumeration samma dag som en Siri Nilsson på samma adress och samma våning börjat prenumerera på den, samma Nilsson som jag från första början la tidningen hos men trots det fått klagomål. Jag la tidningen hos henne igår också, när det var fru Rövhål som stod som prenumerant, men fick ändå en reklamation idag. JÄVLA RÖVHÅL! Driver hon med mig eller!? Om hon reklamerar imorgon igen så ska jag fan ta och ringa upp henne och säga att det hade underlättat lite om hon satte ut sitt jävla rövhålnamn på dörren.

RSS 2.0