palla

Inatt fick jag hjälp av Jesper med tidningarna. Danke schön!

Nu ska jag iväg och jobba igen. Eller jag kanske ska ringa och säga att jag hellre vill festa? Det verkade ju funka för den nye killen. Han ringde en kvart innan han skulle jobba och sa att han ville festa. Det var helt okej för Sacha, men när min farfar fyllde 75 och det skulle vara stort släktkalas så fick jag minsann inte vara ledig trots att jag sa till typ två veckor i förväg.

Okej, farfar fyllde kanske inte 75 och det var kanske inget släktkalas. Det var Cathrine som fyllde 20 och jag ville gå på hennes fest. Men jag tänkte att jag får dra till med nåt stort om jag ska få vara ledig men inte ens det funkade. Verkar som att det är mer okej för en kille att missköta jobbet. Tur att jag slutar imorn. Jag sa till Sacha att jag inte kan fortsätta jobba efter den här veckan. "Varför då?" undrade han lite korkat. Om han hade använt öronen när jag pratat med honom så hade han kanske vetat det. Men han kan inte lyssna på någon annan än sig själv.

Chefen

Idag är det fredag och på fredagar brukar min chef på tidningsbärarna alltid ringa. Det gjorde han också. Han ville att jag skulle jobba i helgen vilket kommer bli 16 nätter i rad för jag ska jobba på måndag också. Dessutom ska jag lära mig ett fjärde distrikt som jag kommer få gå varannan vecka. Det är najs. Det är där pappa bor.

Jag gillar min chef. Alla andra hatar honom men jag tycker att han hygglig. Jag sa att jag behövde vara ledig en helg i slutet av juni. Då sa han: Det gör du alldeles rätt i! Du har hjälpt mig så många gånger så jag känner att jag måste göra något tillbaka. Du får en ledighetsansökan i natt.
Jag trodde att han skulle bli gnällig, så där som chefer blir.

wiihoooo!


Svammel på hög nivå

Jag skulle äta en banan på min jobbrunda. När jag var på väg att ta första tuggan bröts mer än halva bananen itu och ramlade ner på marken, så jag tog en tugga i luften. Då blev jag lite sur och sparkade på bananen. Jag låtsades att den var en elak snopp och sparkade lite till. Den såg faktiskt ut som en snopp, en lite gulaktig snopp.

Inatt körde AGE-bilen förbi. Det var ett fint ögonblick. Jag dreglade lite. AGE-bilen är en polisbil där det står AGE på regplåten. Men polisen tittade inte ens på mig trots att jag stod och vinkade som en dåre. Då räckte jag finger åt polisen. Då började han backa tillbaka! Jag blev skiträdd och ville springa därifrån, men benen hade lixom blivit förstelnade. När han stannade vid mig frågade han om jag ville följa med i bilen. Det ville jag, så jag hoppade in och vi åkte en sväng. Sen åkte vi till Statoil och köpte glass. Den söte statoilkillen undrade vad jag gjorde med polisen, och jag sa som det var, att vi var ute och åkte en sväng. Statoilkillen undrade om han fick åka med och det fick han. Vi åkte jättefort och polisen satte på sirenerna. Sen började statoilkillen och jag hångla i baksätet. Efter en stund var jag tvungen att återgå till jobbet och det var statoilkillen och polisen också, så polisen släppte av oss.

Och allt som står efter "regplåten" är mer sånt som bara finns i mitt huvud.

Jag träffade Goliat. Han är Basses och Jeppelinas passekatt. Han stod i fönstret och spejade efter eventuella massmördare.  När jag gick fram och skulle hälsa på honom blev han rädd och hoppade ner från fönstret, så det hade nog kvittat om det kommit en massmördare. Goliat hade ändå inte vågat göra nåt.

zzzz

Jag hade ett helt samtal med den söte Statoilkillen idag. Inte bara "hej, jag vill ha en halvliters cola." "Var det bra så?" "Ja" "Det blir 17 kronor."

Han kände igen mig för han sa "du var ju här igår med". Sen undrade han vad jag hade för slags konstigt begär som gick upp mitt i natten och handlade cola. Jag sa att jag jobbade som tidningsbud och så pratade vi lite allmänt om hur det är att jobba natt. Trevligt.

Träffade lastbilskillen också men han säger inte så mycket för han är alltid stressad. Och han var sen idag igen. Jag undrar vad det är som gör att tidningarna blir sena. Man får nästan aldrig veta det.

Pratade lite med den andra tjejen som går distriktet bredvid mig. Hon kan inte svenska så bra och ibland tror jag inte att hon förstår vad jag säger för hon tittar konstigt på mig och svarar nånting helt annat. Men hon har blivit bättre, innan kunde hon typ bara hej.

O-.-O

Igår när jag delade ut tidningar gick jag till Statoil och köpte en cola. Han som stod i nattluckan var söt. Jag tror att jag ska gå dit inatt igen. Fast jag vet inte om jag har så stor chans på honom när mina händer är svarta och smutsiga av trycksvärta från tidningarna. Sexigt.

Tidningarna var sena igår. Sen när de kom fanns det inga Sydsvenskan. Och vi fick för lite NST. Funkar ju bra det här med lastbilen. Tur att han som kör är söt. Tänk att träffa två söta killar mitt i natten. Det är grejer det.

Träffade Anders också, men han är inte så söt och han är rätt gammal också, men jag blir alltid glad av att träffa honom. Han lärde mig min första runda när jag var en noobie. Då sa pappa att han visste vem Anders var för vi bodde granne med honom i Luntertun. Han sa att Anders var lite udda, men pappa är inte världens mest normala människa han heller. Anders är snäll utan att verka egoistisk och det är inte många här i världen som är det.

Jag träffade en dam som bodde på Vaktgatan 19 också. Hon var på väg till sitt jobb och undrade om hon kunde få sin tidning i handen istället för i brevinkastet, för hon hade ju redan gått hemifrån. Det fick hon, för hon bodde i mitt distrikt.

orka

I söndags frågade min chef mig om jag kunde jobba idag. Jag sa nej men han tvingade mig iaf. I ren protest kommer jag därför en timme för sent idag. Jag hade faktiskt planer men de har han förstört. Tack.

bajs

Jag vet inte hur jag ska sköta mitt jobb när jag har flyttat till mamma. Jag får inte cykla till stan mitt i natten. Hon fick panik när jag tänkte göra det häromdagen. "Nej, det får du inte! Jag kör dig nu istället." Men hon kan inte hålla på att köra mig varje natt. Det går inte. Jag förstår inte varför det skulle vara värre att cykla istället för att gå, det är ju ändå natt. "Du kanske ramlar och slår dig allvarligt och då skulle ingen upptäcka att du har skadat dig." Då får jag väl använda hjälm, det är ju ändå ingen som ser mig. Och hur ofta ramlar man på en cykel? Har varit nära att ramla framstupa nerför trapporna hur många gånger som helst och det måste vara ännu farligare. Ingen skulle upptäcka mig då heller. Och ingen skulle upptäcka mig om det kom en våldtäktsman eller en mördare mitt i natten oavsett om jag går eller cyklar. Sen sa hon att det var läskigt att cykla genom skogen som är mellan magnarp och Björkhagen för där är så mörkt, men det är ju bara att cykla uppe på vägen isf.
Fan asså, jag vet inte hur jag ska göra. Allt ser jävligt hopplöst ut.

hawai och vitt vin

Idag kom det en herre som alltid brukar beställa en hawai och vitt vin. Han är väldigt trevlig. Han sa att brukade titta när tidningsbuden lastade sina vagnar vid kvart över 2 på natten. Han bor tydligen väldigt nära platsen där de hämtar tidningar till hans distrikt, och ett annat distrikt, och han har uppenbarligen lite sömnsvårigheter. Tre minuter efter att de har lastat sina vagnar så brukar han få sin tidning. Denna veckan hade han märkt att det varit lite problem, att tidningarna varit sena och det kan man minst sagt säga. Igår var de en timme försenade, till exempel. Han sa att han var väldigt imponerad av folk som arbetade med att dela ut tidningar. Sen fick vi 20 kr i dricks. Zoran gav allt till mig men jag fick inte säga det till nån. Fast nu har jag sagt det till hela internetvärlden. Zoran är snäll.

katter och igelkottar

Kommande natt kommer inte att bli rolig. Då ska vi dela ut en reklambroschyr från Sparbanken Gripen till alla som inte är abbonenter. Dessutom fick vi inga Sydsvenskan imorse så de ska komma inatt istället så det kommer bli dubbelt så mycket sydsvenskan. Och min vagn är så liten, jag får aldrig plats med alla tidningar på helgen. Måste alltid lämna kvar en bunte och hämta den senare. Det kommer bli tufft.

Träffade killen som går distriktet bredvid mig inatt. Han sa att han inte hade några nycklar. Jag hade ju dem eftersom jag gick den rundan i veckan. Så jag gick hem och hämtade dem, bor ju inte så långt därifrån. Då blev killen glad och det blev nattchefen också som slapp köra ut med reservnycklar.

Träffade en katt inatt. Den var söt. Den kom fram och hälsade och jag fick klappa den lite. Sen kom den igen och jag fick klappa den en gång till. Den såg lite ut som Kiwi. Långhårig röd päls, fast inte lika röd som Kiwi. Häromnatten när jag väntade på tidningarna kom det en igelkott. Den kom rusandes mot mig i full fart. Den såg mig antagligen inte och jag stog stel som en pinne för att inte skrämma den. Den kom ända fram till fötterna. Den stod där och sniffade en liten stund, kände antagligen min lukt, sen sprang den iväg igen.

Jobbprat igen

Inatt var det en ny lastbilskille som kom med tidningarna. Han var något förvirrad. Körde hit och dit och fram och tillbaka och han vände överallt och verkade inte veta var han skulle. Han blev tydligen så sen på vissa ställen så att nattchefen satte fram tiden till halv 8. Annars ska man vara klar klockan 6. Fast jag var klar halv 6.

Jag spricker nästan

Jag har en hemlis som jag inte kan berätta för en person för då är det ingen hemlis, men jag vill så gärna berätta det!! haha :P

Imorgon vinner Sverige

I måndags började det en ny tjej på PizzaKing. Hon slutade idag... Så jag får jobba kvar ett tag till, men jag fick vara ledig imorgon så att jag kan kolla på ESC :D

Låst port

Nu är jag lite lätt irriterad. Jag har jobbat inatt och när jag kom till den sista porten så gick det inte att komma in i den. Den brukar vara låst fram till 4 men klockan halv 6 ska den gå att öppna. Men nej. Jag stod och ryckte men inget hände. Så jag får gå tillbaka om en stund igen och se om det funkar då. Funkar det inte innan klockan sju så måste jag ringa nattchefen, och det är inte den snygge och trevlige nattchefen som jobbar nu, det är hans tjocka ersättare som verkar tycka att problem är som stora berg som han måste klättra över. Den förre nattchefen tyckte att allt var kul, verkade det som, men den nye verkar bara tycka allt är jobbigt. Sen finns det ju den gamla trevliga nattchefen som brukar komma med bullar men han jobbar inte idag. Jag fick ringa nattchefen tidigare imorse för jag hade för lite tidningar. Han sa "jaha....okej...." ungefär som "vad ska jag göra åt det?". Fast det är ju hans uppgift att göra något åt det.

Lön

Fick lön från tidningsbärarna idag. Blev riktigt nöjd. Det var den högsta jag har fått hittils. Tyvärr kan man inte jobba fler dagar i månaden än vad jag gör så den kommer nog inte bli mycket högre.


Nya kameran

Första egobilden :P





Träning

Idag ska jag träna. Igen. Var på ett skivstångspass igår och har grym träningvärk nu. Jobbade inatt också och kroppen hade inte riktigt återhämtat sig efter träningen. Benen kändes som järnklumpar. Det gör de idag med. Men om man vill bli polis så måste man vara hård, stor och stark ^^

Sexleksaker på Apoteket

Jag tycker att det är ganska kul att man ska kunna köpa sexleksaker på Apoteket. Fast jag tror inte att det kommer sälja så bra. Eller så säljer det hur bra som helst.  Om jag  skulle käpa en sexleksak där så  hade jag nog åkt till Hbg. I Ängelholm finns det en stor risk att stöta på någon man känner.

Tidningsdistributör

Var inne på AMS och kollade lediga jobb. I Lund söker Tidningsbärarna en ny tidningsdistrubitör. Haha, det var ett fint ord för tidningsbud.

Ullared

Idag var jag på Ullared med Linnea och Emelie. Det var en first time experience. Jag köpte en massa fina grejer. Jag köpte ett jättefint påslakan men upptäckte att det var ENORMT så nu måste jag köpa ett lika stort täcke. Det värsta är att jag köpte ett täcke också, men det var för litet. Läste fel på måtten tydligen. Det var lite irriterande.

Igårnatt när jag jobbade så träffade jag en jättesöt kille. Han kom i en megabautastor lastbil med mina tidningar. (Jag har så många så det krävs en hel lastbil ;P ) och han var hur trevlig som helst. Men han var lite förvirrad för det var första gången han körde ut tidningar. Nu gör det inte så mycket att den snygge nattchefen har slutat. Haha^^

liischnii

Jag älskar Linnea. Men idag när jag kom hem från jobbet så hatade jag henne lite grann för hon var inte hemma... Igen..... Jag hade förväntat mig att hon skulle vara hemma. Så jag tänkte ilsket i mitt lilla huvud: Har hon lämnat mig ensam med den fula och jobbiga katten som hon drog hit? Hur kan hon göra så? (fast katten är egentligen ganska söt. Det är ju alla katter. Utom incestkatten hemma hos Basse då förstås.)

Sen upptäckte jag att katten var borta och då blev jag ännu argare för då trodde jag att hon hade tagit med den till sin pojkvän vilket inneburit att hon skulle vara borta länge. Så jag gick omkring i lägenheten och svort högt för mig själv tills jag kom till köket. Där låg en liten lapp som hon hade skrivit.

Hon hade gått till Basse och tagit med sig katten dit. Emelie var där också. Så min ilska försvann lite grann för Basse bor typ 3 meter härifrån. Sen upptäckte jag att kaffet som jag spillt ut tidigare var borttorkat. Och allt var rent. Och disken stod i diskstället och inte i vasken. Då försvann all återstående ilska och byttes ut med kärlek och jag utbrast högt: Naaaaaawe! (för vanligtvis är det jag som diskar, och hon fixar toan, vilket hon aldrig gör men jag brukar inte diska så ofta heller).

Fast att jag blir arg av att hon inte är hemma är också ett tecken på att jag älskar henne :)

Ny kamera

Idag beställde jag en ny digitalkamera. Den är rosa. Snart kommer den på posten och då ska jag börja fota mitt liv igen :) Jag har börjat tycka illa om den gamla och när jag tycker illa om något kan jag inte använda det.

Tankar

Jag går ofta runt och tänker en massa saker. Och jag tänker alltid att jag måste skriva ner det jag tänker. Men när jag sitter och ska skriva kommer jag inte ihåg vad det var jag skulle skriva. Jag måste börja ha med mig ett anteckningsblock överallt jag går.

Kattvakt

Idag gick jag hem till Basse och Jeppelina efter jobbet för vi skulle glo på hockey. Linnea kom en stund senare och då berättade hon att vi ska passa Jeppelinas brors katt i några dar. Dessutom hade hon redan tagit hem katten. Utan att säga nåt till mig!

Så därför har jag bestämt en regel. Linnea ska hjälpa till att tömma kattlådan(faktiskt en ganska rättvis regel). Om hon inte gör det kommer jag tömma den i hennes säng. Haha, hoppas att hon inte tömmer den :D

zZzzZ

Pratade med Pizzakingchefen idag. Hon sa att anledningen till att hon vill anställa en kille istället för en tjej är för att hon tror att en kille skulle orka mer. -.- Det är inte det att man inte orkar, man vill helt enkelt ha ett liv utanför jobbet också.

Jobb

Ikväll ska jag jobba. Känns inget vidare. Men snart är det slut. Min chef sa att de letar efter en kille nu. Ungefär som om det skulle hjälpa. Höj lönen, behandla era anställda lite trevligt och låt oss vara lediga nån helg lite då och då så kanske folk stannar. Pizza King är egentligen ett perfekt jobb för de som går i skolan. Ett jobb att ha på helgen. Men när de vill att man ska jobba på veckodagarna också blir det ju lite svårt att hitta en student. Samtidigt vill en icke-student(om man nu kan säga så) tjäna tillräckligt med pengar för att kunna överleva själv utan att bo hemma hos föräldrarna. Det går inte även om man hade jobbat där 7 dar i veckan för lönen är så jäkla kass. Därför har de lite problem med att hitta folk som stannar. Och alltid skyller de på tjejen som vill sluta. "Hon skötte inte sitt jobb ordentligt." "Hon var alltid sjuk och sa inte till om det i tid" "Hon bara festade hela tiden." Undra vad de kommer säga om mig. "Hon var inte beredd att offra hela sitt liv för PizzaKing" haha. För det är typ det de vill.

Jag vill ha en toalettdörr NU!

Om lite mer än en månad smäller det. Big time! 24 juni närmare bestämt. Det är en tistag. TISDAG! På sommaren är tisdagar som fredagar. Typ bästa dagen i veckan. Då börjar ALLSÅNG PÅ SKANSEN! Men jag vet inte vilka artister som ska komma än. Det har de inte avslöjat. För jävligt.


Nu sitter jag här igen och retar upp mig på saker. Inatt är det toadörren. Det är jävligt ignorant att bara skita i det. Jag är så jävla trött på att skita med ett duschdraperi som enda skydd ut mot resten av lägenheten. Jag vill kunna stänga dörren om mig. Jag vill inte skämmas när det kommer hit folk. "Hej. vi har ingen toadörr och har inte haft det på typ två månader för att Linneas pojkvän är ett rövhål och skiter i att fixa det. Om du vill så kan du gå på toaletten nere i tvättstugan men tänk på att ta med papper för ibland finns det inte."

Men det hjälper inte att sitta här mitt i natten och bli förbannad. På måndag ringer jag hyresvärden. Det hjälper. Sen får de skicka räkningen till the hell hole, där Linnea befinner sig 24/7 trots att det är hon som har döpt hålan till the hell hole.

Sen får vi väl se vad hyresvärden säger när han får veta att det bor folk i lägenheten som han inte visste om. Kan ju bli spännande.

Patetiskt

Intressant att min nuvarande styvmamma hittar på en ren och skär lögn om min förra styvmamma. Vad är problemet?

Jag känner såna där dåliga jag-vill-slå-dig-sönder-och-samman-tills-du-inte-kan-röra-dig-känslor nu igen. Ilska ni vet. Det kommer bli lätt att dela ut tidningar i natt med de känslorna i kroppen. Adrenalinet brukar börja pumpa. Så, jag tackar för lögnen och för allt annat som du gör som pissar mig off. Det är skönt att jobba då.

God natt. Eller god morgon. Eller whatever.

Träna

Idag ska jag träna. Tränatränatränatränaträna. Måste bli starkare. Så att jag kan slå bovar. wii

Pusselipuss

Linnea
Kom heeeeeeem!
Vi börjar om igen
Vi glömmer allt
Där ute är det så kallt
Kom hem!
Försök på nytt igen
Jag ger dig allt
Om du vill vara min vän
Kom heeeem!

;)

http://www.youtube.com/watch?v=7ZYGyCPVwo4

RSS 2.0