Oh no

Jag sov ett par timmar i eftermiddags och hade en ganska så disturbing dröm. Jag kan inte skriva om den här, men den vill inte släppa taget om min hjärna. Det var en rätt trevlig dröm egentligen och den kändes ovanligt verklig, men samtidigt lite jobbig. När jag vaknade var jag en smula besviken faktiskt. Den handlade om en person som jag gillar och som jag snart kommer bli tvungen att träffa trots att jag egentligen inte vill eftersom jag har skämt ut mig ganska mycket inför honom. Haha fy fan...

De två okända killarna

Inatt när jag jobbade så träffade jag två lagom berusade killar. Jag var en bit bort när de skrek: "Är det inte lite väl lågt att sno post från kyrkan?" för jag var vid rönnekyrkan och la en tidning där. Sen var jag tvungen att gå förbi dem och då utbrast de helt fascinerat: "Men shit...du var ju snygg!" (haha ja verkligen. Jag ser ut som en lodis när jag jobbar.) Och så bad de om ursäkt för den elaka kommentaren. "Kan du förlåta oss? Det var inte meningen.." När jag gick därifrån skrek den ene att han var kär i mig.

Den händelsen fick mig osökt att tänka på en annan händelse som utspelade sig i somras, när jag gjorde en riktigt korkad grej. Jag hade jobbat klart och var på väg hem. På andra sidan gatan satt det två killar som reste sig när de fick syn på mig. Den ena började gå över till min sida för att möta upp mig och jag var helt säker på att jag skulle bli våldtagen, killen som gick mot mig såg rätt hotfull ut. Jag förberedde mig på att springa för livet. Men det visade sig vara två riktigt trevliga och roliga killar så jag stod och pratade med dem ett tag. Som av en händelse kom det sig att de inte hade någonstanns att sova, och de frågade om de fick sova hos mig. Jag sa så klart blankt nej men de fortsatte att tjata. "Kom igen, verkar vi farliga eller?" Nej, visserligen inte, men de var helt okända för mig. Jag började gå men då följde de efter mig, så jag stannade igen och fortsatte prata med dem. Som ni antagligen redan fattat så gick jag till slut med på att låta dem få sova hos mig. "Vi kommer ligga på golvet, vi lovar!" (jo visst...) Till saken hör att Maria redan var hemma hos mig och lånade min säng, så när jag kom hem med två killar i släptåg undrade hon vad i helvete jag höll på med. "Vilka är det?" "Ehm..jag vet inte.." Hade hon inte varit där så hade jag aldrig tagit med dem hem, men jag tänkte att om något skulle hända så skulle vi i alla fall vara två mot två och Maria kan bli ganska vildsint ;)

Idag snusade jag

Det är Bahnhof 16 idag och jag har varit med om den värsta bussresan någonsin, vilket säger en del. Jag har varit med om en hel del skumma bussresor, men denna tog priset. Jag skulle åka hem från mamma och bussen var packad med fulla fjortisar innan den ens kommit ut ur Vejby. I Björkhagen hoppade ytterligare ett gäng på och efter det var bussen så full att chaffören borde egentligen inte ha släppt på fler. Någon fyllde år och då bröt givetvis hela bussen ut i allsång som fortsatte resten av resan. Alla vet ju hur det är i Skälderviken, det är alltid mycket folk som går på där och särskilt på helgen. Så var det även idag. Chaffören öppnade dörrarna och lät folk gå på bäst de ville. I Luntertun var det ännu fler folk som ville gå på, men då var bussen så full att den knappt kunde rulla och i kurvorna var det värst. Då började jag bli förbannad för folket där kunde gott gå in till stan, det är inte så långt. Men idiotchaffören fortsatte att släppa på folk. Till sist kom vi till Hembygdsparken. Jag menar...hur långt till stan är det därifrån? Typ tre jävla meter, men chaffören envisades ändå med att släppa in mer folk. Alla skrek, sjöng och hade löjliga fjortissamtal.  "Jag är så jävla full ikväll, har typ aldrig varit så här full...shit vad packad jag är asså..allt bara snurrar." "Asså jag kan komma in på Tres när jag vill, de har typ sagt att jag alltid är välkommen dit och sånt..fniss" "Ska jag dricka upp cidern nu eller ska jag försöka smuggla in den och dricka den på Bahnhof?" "Asså, jag har ju lätt större pattar än dig baby..min storlek är typ 80B eller 75C. Vad har du?" Jag fick en snus av Marcus för att lugna nerverna. Jag vet inte om det funkade.


Idag

Idag vaknade jag med mördande huvudvärk som jag försöker bota med kaffe. Och jag får väl erkänna att jag pillat i mig en liten alvedon också. Jag förstår mig inte på människor som inte vill ta värktabletter, de är ju hur bra som helst. Det är inte bara huvudet jag har ont i idag. Jag är träningsvärk i låren och rumpan också. Om någon ville veta det...För jag har tränat.

Utanför mitt fönster står en lyktstolpe. På den kan man stå om man är en fågel och just nu står det en äcklig vit liten fågel på den. Faktum är att det brukar stå en vit liten fågel där och titta in på mig ganska ofta och jag har börjat undra om det är samma fågel varje gång. Den kanske vill mig något. Läskigt.

Tjohoo

Mamma berättade nyss att hon och Bosse ska bjuda på en utlandsresa för hela familjen i maj, för då fyller Bosse 50. Tanken är att vi ska på solsemester, och det är ju trevligt. Bara det att varje gång som vi har varit på solsemester så har alla blivit så irriterade och sura pga värmen(särskilt den delen som heter Högberg i efternamn. Det är egentligen vi som blir sura först och sen smittar vi de andra.), och vi har sagt tidigare att när vi ska resa nästa gång så ska det vara en upplevelseresa. Fast nu är det ju Bosse som fyller så det är han som bestämmer, men han har inte bestämt resmål än. Jag satsar stenhårt på Italien! Vi har redan varit i Spanien, Grekland och på Cypern. Jag blandar för övrigt ihop alla de ställena eftersom alla charterorter i hela världen tycks se likadana ut (ytterligare en orsak till varför jag tycker att solsemestrar är värdelösa. Dessutom hatar jag att ligga på stranden. Det finns inget tråkigare). Fast det är alltid trevligt att komma utanför Sveriges gränser ibland.

Idag

Idag ska jag till tandläkaren. Tjoho. Sen ska jag hem till mamma och fixa lite saker där. Sen ska jag hem i igen, handla mat och leka med Linnea om hon inte har glömt bort det. Det har hon säkert, det brukar hon göra. Jag är hennes bästa vän som hon alltid glömmer bort. Jag har egentligen inget mer att säga, så det blir som vanligt ett helt meningslöst inlägg. Binne har börjat blogga. http://loft.blogg.se/ läs

Knekten

Det bästa är ändå att Binne kallar sig för knekten nu. Jag känner att jag har lyckats med något, jag kan dö lycklig nu ;) Snart kommer han till Skåne och då ska vi leka :)

Natt

Hård helg. Klockan är nu fyra på morgonen och jag försöker bekämpa en begynnande bakfylla. Får se hur det går. Jag drack inte så mycket idag så det borde väl bli rätt okej imorgon, men gårdagens bakfylla sitter fortfarande i. Jag tycks ha glömt hur man dricker med måtta så idag hade jag bara med mig lite alkohol, och det har hjälpt. Är inte så fruktansvärt full som jag har blivit de senaste gångerna. Typ som igår.

Igår gick jag ut Ängelholm med diverse människor, så som det är i den här lilla staden(blev full som ett rövhål..). Idag tog jag bussen tillsammans med Jesper hem till dansken. Vi stack vidare till Frida och förfestade lite där innan drog till Harmoni. Eftersom Jesper och jag var ute igår så var vi inte på topp direkt så vi tog bussen tillbaka till Ängelholm vid tolv. Väl i Ängelholm hade vi ingen lust att gå hem så vi tog en cider på Saloon. Sen gick vi till Lindéns och köpte kebab. Och det var väl kvällen i storhet. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och dricker vatten.

Knekten

Förresten Binne, när ska du ge upp? Du är inte kung! ;)

Lördag

Jag vaknade sex imorse och trodde att klockan var sex på kvällen. Jag pressade upp ena ögat och frågade mig själv varför jag levde. Sen öppnade jag det andra ögat och kom på att jag borde göra mig i ordning för danskens fest men jag var så fruktansvärt bakfull så jag kunde knappt röra mig. Då insåg jag att klockan inte kunde vara sex på kvällen för vid det laget borde jag ha mått bättre. Nu har jag precis tagit mig upp ur sängen och sitter med en kopp kaffe. Jag har blivit förkyld så jag kan inte åka till dansken idag. Blöö

Helg

Idag är det fredag och jag är ledig i natt! Jag funderar på att göra absolut ingenting ikväll. Bara njuta av att jag slipper gå hemifrån vid två-tiden. Eller så hänger jag med Jesper ut på krogen för han har fyllt år. Imorgon ska jag hem till Dansken för han ska ha fest. Det ska bli roligt, det var längesen han hade fest.

Noll av fem toasts

Den här veckan har jag haft ett tidningsbud med mig som skulle lära sig min runda. Jag visste vem han var sen innan. En väldigt blyg och lite udda kille. Han har knappt sagt ett ljud på hela veckan. Varje morgon efter jobbet har han följt mig hem trots att han har cykel. Så varje morgon denna veckan har vi vandrat hela vägen  fram till min port under tystnad...Idag fick han för sig att prata och han valde helt fel ämne att prata om. Jag förstår inte ens var han fick det ifrån och jag bad honom att vara tyst men han fortsatte ändå. Han förklarade hur en ögonoperation går till..."Man tar kniven och skär av en bit blablabla." De som känner mig kan nog tänka sig hur jag mådde. Jag höll för öronen, mumlade saker för mig själv så att jag inte skulle höra honom, förklarade att ögon är min värsta fobi och att jag hade rysningar i hela kroppen men han fortsatte ändå! Till slut stoppade jag in hörlurarna i öronen och nickade instämmande när han pratade. Jag blev faktiskt ganska arg.

Ica

Ica supermarket i Ängelholm tycker att jag är en av deras bästa kunder. De vill "tacka mig för det förtroende jag visat dem och deras butik under en längre period" genom att ge mig en värdecheck med 10% rabatt. Jag är en stamkund! Jag som tycker att stamkunder är så pinsamma.

Kräkfärdig

Nu har jag klämt i mig två semlor på raken. Det har aldrig hänt innan, jag brukar må illa efter en. Nu mår jag superilla och dessutom känner jag hur fettet väller över. Ajajaj. Två semlor i rad får 2 av 5 toasters. Inte så kanonkul.

Björn

Att dela ut tidningar får 4 av 5 toasters... Kanonkul!

Det här inlägget är helt meningslöst för det är bara jag och Linnea som fattar det. Men det är kul! Om man fattar.

Fettisonsdag

Jag har hjälp på tidningsrundan den här veckan. Rätt skönt för då går det mycket snabbare. Han använder sandaler. Det är ganska intressant. Strumporna blir ju blöta när det regnar. Det är också intressant att han har världens tjockaste vantar på händerna, så att han kan knappt räkna några tidningar. Men på fötterna har han nästan ingenting.

Idag ska jag fanimej köpa en semla! Men först ska jag duscha.

Tillbaka

Då var jag här igen.

RSS 2.0