Bajs

Jag har smärre förstoppning. Jag får det jättelätt. Så fort jag inte bajsar på typ ett dygn, vilket händer ganska ofta, så börjar det göra ont i tarmarna och det blir väldigt svårt att pressa fram vissa saker. Jag ber om ursäkt för denna information men jag kan inte hjälpa vad jag skriver ibland. Nu är det kustbevakarna, det verkar som att min morfar är med där så ja gmåste gå och kolla nu.

Hallelåja!

Ville bara säga att teliareklamen där tjejerna som pratar i telefon som härmar djur är så himla ful! "Vad är jag nu då? H-a-a-a-a- l-l-å-å-å!  H-a-a-a-a-l-l-å-å!" "Ett får, ahahahaha!"  hysteriskt roligt.

Det var nog allt jag hade att tillförabloggvärlden den här dagen.

Röd tråd?

Idag har jag varit i skolan. Nähee menar du det?? What a surprise! För jag är ju inte i skolan varje dag. Men imorgon ska jag inte vara i skolan! =D Jag ska till Lund och kolla på universitetet där. Yay. Och äta på donken för det var längesen. Jag hoppas bara inte att mamma trodde att jag skulle ha matsäck när jag sa att jag ville ha pengar till mat. Det blir lite pinsamt om jag ska sitta på macedonken med plastburkar och termosar =S Medans alla andra äter smaskiga hamburgare. Om det händer kommer jag nog gråta. Personalen kanske kör ut mig så jag få äta på en torgbänk eller nåt, alldeles ensam i kylan! Fy så hämskt.

Jaja, det är väl sånt som händer.
Nu vet jag nog inte vad jag ska skriva.

I helgen var jag hos Snore. Det var najs, förutom att jag knorrade hela natten när jag låg sov. Fast det är väl bättre att knorra än att fisa som jag tydligen också gör i sömnen. Ja herregud. Fisa i sömnen när andra hör är grymt pinsamt. Tur man inte är medveten om det. HAHA som när Lotta vaknade av sin egen prutt och trodde det var inbrott! Det var kul. Jag kanske ska sluta prata om fisar nu.

Idag är det måndag, och alla måste hålla med om att det inte finns någon värre dag. Fast när det är söndag tycker jag att söndagar är värst. Två jobbiga dagar på raken är inte roligt. Tisdagar är heller inte särskilt roliga, så det blir tre jobbiga dagar på rad. Men måndagar tar nog priset i hämskdagstävlingen. Som jag nyss kom på. Sist i den tävlingen kommer alltid fredag. Som med andra ord kommer först i bästdagstävlingen. Undra vilket pris de de får. Vad kan man ge till en dag lixom? Och vad ger man till en usel dag? Dåligt väder kanske. Så får den bästa dagen fint väder. Dagarna i mitten får ostadigt väder. Lite regn och lite sol. Stört alltså.

Jag kliade mig just i ögat och jag hade några kaffekorn på handen så nu gör det ont i ögat. Som någon som skulle ha sex en dag och så hade killen chili på händerna. Tjejen fick lite ont i fisken om man säger så. HAHA fisken är bara så fult! Vet inte ens varför jag sa det. Jag brukar inte använda det ordet. Jag säger bara mellan benen. Eller musen. Eller alltmöjligt för jag har hur många ord som helst på det. Jösses. Vilket dilemma. Eller inte. Jag känner mig lite förvirrad idag. Jag tror jag tar och avrundar här.

Hejdå

RSS 2.0