Skolan bajsar på mig....!

Den här dagen har varit riktigt meningslös. Den började med matte där endast sex personer dök upp så vi fick gå nästan direkt igen. fast då fick jag i alla fall veta att jag klarat B kursen, vilket jag inte trodde jag skulle. Efter matten skulle vi ha Staden och framtiden. Vi skulle visst bara lämna tillbaka böckerna och gå och äta glass i stadsparken. Tyvärr fick inte jag lämna tillbaka min bok för jag låg och vägde mellan G och VG så Lars tyckte jag skulle skriva ytterligare ett arbete till honom. Historian var det eget arbete och då får man ju alltid väldigt mycket gjort. Speciellt när man vet att det man håller på med ändå inte kommer betygsättas eftersom Ulrika inte kommer se redovisningarna.

En liten postiv grej idag var att vi slapp tyskan för det var infomation om projektarbetet som vi ska göra i tvåan. Vi skulle nämligen ha glosprov idag, med glosor från 7 kapitel. Men nu vet jag i alla fall vad jag ska göra med mitt projektarbete! Jag ska skriva en roman! :D

Jobb!

Nu sitter jag här och är bajsnödig igen. Men jag får väl skylla mig själv som driker kaffe hela tiden. Varför har jag ingen spärr som säger åt mig att jag inte ska säga sånt?

Idag har jag fått jobb och det känns väldigt bra! Jag ska vikariera som städerska på friskis o svettis. Jag har räknat ut att jag kommer tjäna 7200 under de två veckorna som jag ska jobba. Roger sa att jag skulle betala skatt, men det där har jag kollat upp! Jag är ung och suderande och då behöver jag inte betala skatt om min lön inte överstiger 16 000 nånting. Jag behöver bara fylla i en blankett och ge den till min arbetsgivare. Så nu är min sommar i alla fall ekonomiskt räddad! Dessutom skulle vi få 1250 kr i studiebidrag i juni och det kom som en väldigt positiv överaskning. Jag trodde studiebridraget skulle ligga på 300 kr i juni.

Idag ska jag passa Wendy. Det blir nog inte hela kvällen för Jörgen skulle komma hem tidigt. Göött! Men han kommer säkert inte tidigt för det gör han aldrig när han säger att han ska komma tidigt.

Idag sa skolsystern att Thore inte fick anstränga sig på fyra veckor för han har ont i jumskarna. Han säger att de håller på att gå av, men jumskar kan väl inte gå av? De sitter väl inte fast i något? I alla fall, så tyckte jag det var bra för då kommer han få mindre ont på alla andra ställen han har ont i när han tränar. Typ knäna och sånt. Han är så knäpp så han tror att alla smärtor bara ska försvinna av sig själv eller nått. Men det gör de ju inte! De blir ju bara värre om man fortsätter träna och till slut får man inte träna alls för att man inte gick till doktorn när det började göra ont.

HAHA jag tycker det är så kul att Stenman i min klass är kär! Men han erkänner det såklart inte, men han hänger en tjej i röven ungefär 24 timmar om dygnet. Verkar det som i alla fall. Så fort man ska gå en liten promenad i korridorerna så ser man honom hängandes över Nelli, eller melli heter hon kanske. Jag känner inte henne, så jag vet inte.

Stackars liten

"Han fick anställning vid sitt gamla regemente, därför att hans kapten ansåg att han hade psykiska problem och tyckte synd om honom."
Haha lite komiskt med tanke på att personen som har psykiska problem och som det är synd om är självaste Hitler. Stackars Hitller ;) Detta var innan han kom till makten.

Yea

Nu ska jag skriva klart mitt historia arbete! Göttans
På fredag ska jag nog till Väla med min mamma. Hon är roligast att gå på Väla med =)
Imorgon ska jag va med Thore och vi ska hyra film och mysa =)

Idag skrev jag kursprov i tyska. Vet inte hur det gick. Säger man att det kändes bra så var det säkert skitdåligt. Det har varit så för mig ganska mångagånger i alla fall.

Och Linnea har också skaffat blogg! HIHI! bobcat.blogg.se! Jag har länkat henne, för den som är intresserad.

Idag åkte mina kompisar till Väla. Var det ngn som sa det till mig? Nää, inte direkt.

Har någon lust att tipsa mig om lite bra musik? Jag är så trött på allt det jag lyssnar på.

Kissenödig

Härmed lägger jag undan mina böcker och papper och härmed trycker jag ner alla google-sidor. Inget mer plugg idag. Min hjärna håller på att överhettas.

Maria kallar mig mannen, men då känner jag mig särbehandlad för jag är ingen man! Jag är av kvinnlig natur! HEJA MIG!

Det är i alla fall INTE jag som har varit inne på Thores lunar och gjort saker, om nån tror det.

Jag känner mig kissenödig. Ni vet när det trycker på i de nedre regionerna av magen? Det är inte i södra Thaliand utan motsatsen till det, om ni förstår. Men jag har redan kissat tre gånger idag. Så jag borde inte vara kissenödig igen. Hejdå!


Lite mer gnäll

Fy fan vad arg jag blir!! Så fort jag blir lite arg tycker min mamma att jag är konstig och frågar om jag ska ha mens. Men min bror, han beter sig fan som ett jävla PMS monster 7 dar i veckan men honom är det inget fel på! För han FÅR ha kort stubin verkar det som. Min mamma är likadan, hon blir också blixtförbannad! Men jag får tydligen inte bli arg lite då och då. Nää, för då är det krävande på folks psyken och folk orkar inte göra saker. mamma om du läser detta så kan du inte säga emot för du har faktiskt sagt det, att det är jobbigt när jag blir arg.

Gnääääll

Sitter och försöker pula ihop mitt historia arbete just nu. Lite sent med tanke på att det skulle vara inne i fredags. Jag är dessutom sen med min bokrecension som skulle varit inne för tre veckor sen. Men jag orkar bara inte ta tag i det, och när jag väl gör det får jag skrivkramp och klarar inte av att skriva ett enda ord. Det beror nog på att jag har fått MVG på allt jag skrivit i svenskan och ja vill helst inte bryta den trenden, och så känns det som att Dalling har väldigt höga förväntningarpå en nu. Men jag kan bara inte skriva om den där boken, Gösta Berlings saga, det går bara inte! Den är totalt värdelös och den handlar inte om någonting så jag kommer inte på något att skriva. Och nu sitter jag och funderar på om jag ska fortsätta skriva på historian eller åka med mamma och träna. Fast mamma vill kanske inte träna idag.

Jag sov i två timmar idag. Det var nog inte så bra. Jag kommer förmodligen inte kunna somna ikväll. Vad bra, då har jag mer tid att skriva mit arbete! Men nej, för jag måste vara på mitt rum efter att alla har gått och lagt sig. Folk vaknar om jag sätter mig vid datorn.

Imorgon är det kursprov i tyska. Vad bra att Hannelore informerar om det så tidigt, så man vet lixom. Ironi, för den som inte märkte det. Jag visste inte att kursprovet var imorgon. Müller, min "kära" engelskalärare, sa att jag ligger mellan G och VG och hon visste inte vad hon skulle sätta. Det vet jag, för jag känner Müller, hon kommer sätta G. Hon är väldigt onskefull.

Nä, nu ska jag ringa och skrika lite på Thore. han ringde, när jag satt och skrev till någon lunar och jag kan inte prata och skriva samtidigt. Så han bara "du raggar på andra killar" och "du är så tråkigt som inte säger något". Han då?? han satt och glodde på tv och sa heller inte speciellt mycket, och det gör han nästan alltid när vi "pratar" i telefon. Antingen så spelar han xbox eller så glor han på tv, men om jag någon gång kanske skulle råka titta på LOST, som jag alltid gör, och han ringer just då. Då blir han skitsur om jag inte pratar! Men det händer nästan aldrig!

Sverige etta, Finland tvåa.

Uuurk. Jag är måttligt trött på wendy nu. Fast jag är mest trött för att jag var tvungen att gå upp så himla tidigt. Jag skulle vara hos wendy klockan halv sju. Jippii. Alltid lika uppskattat. Men det var god frukost i alla fall, hallonkräm och frallebulle =P *slick runt munnen* och när jag kom hem såg jag att pappa hade köpt ett fransbröd och det är ju lika gott! Jag ska nog snart gå och äta det för jag är hungrig igen.

Idag ska Thore spela mot Vejbystrand! Hihi, heja Vejby!! Jag och Bosse ska gå dit och kolla för det är i Vejbystrand och jag bor nära idrottsplatsen! Bosse är min plastpappa och han gillar fotboll. Han hejar på Liverpool. Jag hejar på Sverige. =) ;o)

Jag är så trött och när jag är trött vet dom som känner mig vet att jag blir skitirriterad och gnällig! Och det är precis vad jag är nu. Blöö, jag kanske ska go och vila en stund men jag orkar inte ligga och vänta på att jag ska somna. Men jag kommer inte orka kolla på melodifestivalen om jag inte vilar. Jag kommer säkert somna när Carola vinner. Sverige ska kommma etta och Finland tvåa. Bara så att alla vet.

Matte

Jaha, då är det Wendy ikväll igen. Men ikväll blir det nog rätt lugnt för det är massa bra tv programm på tv! :D Postkodmiljonän och Så ska det låta. YES! hehe* det blir kanske inte lika roligt imorgon när jag ska passa henne halv sju imorn bitti.

Det var nationella i matte idag. FY FAN VAD SVÅRT!  Jag tror inte jag klarade det. menmen, sånt är livet. Jag överlever väl. Hejdå!

Marsvin

Jag hatar regn. Och jag hatar kyla. Jag är så jävla trött på att frysa. Jag hatar att frysa! Jag hatar att Thore springer och öppnar alla fönster hela tiden, trots att det redan är svinkallt i rummet. Han och jag utkämpar nån srots kamp. När jag inte ser öppnar han fönstrena och när han inte ser stänger jag dom igen. Han påstår att det är varmt när jag helst av allt skulle vilja sätta på mig tre par raggsockar, långtrosor, fem koftor och på det en stor och tjock overall. Och några vantar. För mina händer är alltid kalla och frusna.


Snart ska jag iväg och passa Wendy. Hon kommer säkert vilja att jag ska hålla hennes extremt äckliga marsvin. Fy fan vad jag hatar marsvin! Och jag har haft två stycken. Fast dom dog ju. Wendys marsvins klor är alldeles för långa så dom är som en inåtspiral. BLÄ! Den är så ful och äcklig och den låter störigt och Wendy tycker den är hur gullig som helst!

Hejdå!

Grisen

Den är ganska gullig och kul.

Haha!

Blä

Blääää. Snart ska jag gå tillbaka till skolan. Jag är hos lilla pappa nu och det var ju tänkt att jag skulle skriva en två veckor försenad bokrecension men det gick inte så väldans bra. Jag kom bara halvvägs ungefär.

Imorgon ska Thore komma hem till mig =) Det ska bli skojjigt!

Hej igen!

Nu har jag ätit spagetti och köttfärssås och det var verkligen över förväntan! Det var mycket mumsigt!
*Slick runt munnen*

Usch, jag har en fet tyska läxa att ta tag i men det blir lixom aldrig av. Jag orkar inte göra den! Men jag måste och snart ska jag sätta igång. Jag ska bara göra lite annat först. Och sen efter det måste jag göra en annan grej. Men snart så!
Så har jag hållt på sen jag kom hem från skolan idag. "Snart, jag ska bara..." Ungefär som Alfons Åberg när han inte ville gå och lägga sig en gång. Om nån vet det avsnittet. När han bara skulle göra en massa saker först.



Spagetti och köttfärssås!

Yea yea yea! Jag satt precis här och var väldigt sugen på spagetti och köttfärssås. Då kom min mamma så jag frågade henne vad vi skulle äta idag och ni kan ju bara gissa vad hon sa! Spagetti och köttfärssås! MUMS! Jag är fortfarande sugen på spagetti och köttfärssås.

Jag är bajsnödig. Får man skriva det? Haha strunt samma, jag är ju det så vad ska man göra lixom? Jag ska inte skriva svaret på den frågan för alla vet ju redan det och om Dalia skulle råka läsa detta blir hon nog äcklad. Hon brukar bli det.

Maria tycker min blogg är gullig :S Huuuum, jag kan nog inte se det gulliga i den. Jag är kanske blind? Om min blogg är gullig, då är din bogg en riktig pudding! ;)

Nej, nu har jag då inget mer vettigt att skriva. Inte för att det jag skrivit hittils har varit vettigt. Det enda vettiga var nog att jag är bajsnödig.

Jag är lite kluven inför helgen. Ska jag åka till Joel och sundspärlan och festa o ha skoj, eller ska jag stanna hemma och se på det oerhört spännande EURO VISION SONG CONTEST och bli uttråkad efter första sången? Men det hade ju lixom varit synd att missa Carolas stora seger. Hejdå!


Thore
Det här är min pojkvän Thore. Visst är han söt? =)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Då har man startat blogg här istället. Jag bloggade på passagen innan men det var så krångligt där. Jag är inte så teknisk  :P

Jag kommer inte ta upp något speciellt här. Jag bloggar mest för att jag tycker det är kul att skriva och ibland behöver jag skriva av mig lite, så det kommer förmodligen stå vad jag håller på med under dagarna.

Jag kan ju berätta lite om mig själv. Jag är en tjej, trots att mitt namn här är Leif men det är bara ett smeknamn. Mitt riktiga namn är Liv. Jag är 17 år och går samhälle i tvåan. Intressant va? ;) Jag bor i Skåne. Jag har en underbar pojkvän som är lika gammal som jag. Jag har ett helt gäng med fantastiska vänner också!


RSS 2.0